Sitter här och seegar... har inget att göra så jag kolla på suuuupergamla hockeykväll avsnitt...typ första avsnittet från i höstas:P fast jag lyssnar mog mest sitter och spelar samtidigt:P
Jag kollade på ett klipp från sportspegeln innan om Johan Davidsson.. Stackars Johan som har värsta matproblemen!!

Ska åka in till stora staden växjö sen.. Usch jag orkar inte!!! Just nu vill jag bara vara hemma och kolla på Sverige - Lettland i "lugn" och "ro" med mamma :P Att det är lugnt när det rä hockey på TV var kanske inte helt sammingsenligt;) Men men går ju inga bussar imorgon så jag måste ju åka in ikväll och sova hos Jenny.. men det blir säkert trevligt=) Känner inte alls för att jobba imorgon heller men man får ju iaf pengar vilket man aldrig tackar nej till!:P

Sverige slog Italien med hela 7-1 igår!! okej Italien borde väl egentligen inte ens fått det där målet de fick men men... Sverige var riktigt bra sen efter det där snabba målet! och Johan Davidsson var så sjuktbra att jag inte visst vart jag skulle ta vägen!! 2 mål + 2 ass!!! Han var helt outstanding!! Bremberg och Hörnqvist gjorde ett riktigt bra jobb vid sidan av Johan oxå! Åkerman spelade betydligt bättre än vad han har gjort de senaste matcherna vilket var bra! Han blev även noterad för en assist.

image12
För han är Kung!

Jag bodde hos Emma igår! Höhö^^ det var mys!! haha^^ jag var så sjukt loj igår!! Förvånad över att Jossan vågade lämna Emma själv med mig :P
Emma och jag vaknade typ vid tolv av att Ann ringde sen kollade vi på film och upptäckte senare att klockan var halv fem! xD Det var skitkul!! Nu ska jag nog snart duscha för jag är värsta skabb!! men först ska jag läsa tidningen=)
Nu sitter jag hos schtina och vi har skickat varma mail till varandra!=) Jag har snyltat på hennes limewire och laddat hem lite Laakso låtar.. försökte göra det hemma fån nåndagsen men det hittade inga då=( men nu så=)

Tjernobyl ikväll... aww de är så söta! Åh Lille arvid...går det att säga ngt mer liksom!? Ja du rä väl rätt snäll trots allt....
Wiii Melin tillbaka i HV-tjöjan i höst!! så jävla nice!! Han är ju så sjukt bra!! Fan HV har riktigt grymt lag till nästa säsong!! Gäller bara att alla preserar och spelar med hjärta! Bara för att man har ett bra lag på pappret så behöver det inte bli bra i slutändan men det vill vi inte tänka på nu:P Nu glädjs vi bara åt att få se Melin igen!=)

Torp har oxå fått kontrakt! 2 År... Känns gütt att HV satsar på sina juniorer! Torp ska visst vara riktigt bra! Har ju inte sett J20 laget ås kan tyvärr inte yttra mig om det så jag litar helt enkelt på alla andra i denna frågan:P

Jahapp Tjernobyl ikväll.. Emma ska inte med så jag får åka själv... fan nu känner jag knappt heller för det! Fast det rä mest pga att jag inte vet riktigt hur jag ska komma hem!  Bussen går ju 21.50 och då har det typ precis börjat.. nästa är liksom nattbuss som kostar 70kr!! vilket jag defenitift inte pallar betala så om inte mina försäldrar vill vara snälla och hämta mig så blir det nog hemmakväll för mig.. ledsen Nils!
Idag tog Marica och Jag tag i våra liv och skrev in oss på Växjö Nya! Jag köpte teoripaketet och har nu alla böcker hemma...suck hur ska jag någonsin kunna lära mig allt detta!?!?! boken är ju faskiten nästan tjockare än historiaboken!! Men aja det är bara att kömpa på! har ju tio månader på mig så jag borde väl klara det!

Ananrs har det väl inte hänt så mkt idag.. ganska okej dag..inte tråkig men inte jätterolig heller...
Igår var det föst hockey... EHT-finalen mot Ryssland.. Sverige vann med 4-2 mål av både Davidsson och Thörnerg=) Wiii de är så himmla bara "mina" "små"HV-killar!!

Efter finalen så övningskörde Jag och Jenni! Det gick skitbra! Var ute i två timmar och körde nere vid badplatsen sen upp till ekebacken för att öva dragläge... Jag börjar bli skit grym på att ta släppa kopplingen sakta och fint nu! *julia-smile* Backade hur mkt som helt oxå.. det gick helt okej...var lite svårt i början men sen gick det bra=) växla är ju inte så svårt ändå! Eller okej lite svårt är det men börjar lära mig nu.. man hör ju när man måste växla motorn låter ju helt skumt ju! Jenni och Jag ska ju köra varje tisdag nu och sen nån gång på helgen oxå... men jag ska nog försöka få med henne ut nån mer gång i veckan... imorgon ska Jag och Marica gå och skriva in oss på Växjö nya..känns skönt att äntligen ta tag i det här på riktigt! Borde verkligen ha gjort det för längesen!! men men bättre sent än aldrig.. och om jag bara kör typ massor i sommar så kommer jag kunna ta körkortet typ när Jag fyller år iaf...

Idag var jag nere och jobbade lite med pappa... spaklade i mitt rum och på "min" toa... usch det är så jävla tråkigt att spakla!! och så får man värsta ont i handen oxå! aja jag kommer behöva spakla igen och det är det som är det värsta att man vet att det inte är färdigt!! Men aja får ju pengar för det så.. tjänade hela 75kr idag!! woho!! *ironi* fast det är ju bättre än inget... får ju skylla mig själv att jag inte gjorde mer och på så sätt fått mer pengar men jag orkade verkligen inte!! Ja jag vet jag är lat!

Kollade på en intervju med Per LedinHVTV i fredags.. han är så himmla söt! Nu menar jag inte bara utseendemässigt utan personligt liksom! Emma, du vet så som Arivd är typ fast inte riktigt ändå men nästan...

Men nu ska jag gå och kolla på wallander okej har missat första 20 men i alla fall...
På datakunskapen idag satt Marica och pratade med nån i tvåan. De hade gjort sina val om projektarbetet i trean. Han länka till sidan man kunde kolla vad alla hade valt. Haha^^ det fanns ju en hel del jäkligt loja grejer! Man måste verkligen ha lite fantasi! Jag har typ alltid trot att projektarbetet kommer bli någon tråkigare och större form av ett vanligt arbete! Visst det är det väl på ett sätt men man kan ju verkligen göra det till en urkul grej!

Snackade med Emma på bussen hem sen om det! Vi kom fram till att vi ska göra ihop. Eller inte ihop för man får nog inte blanda över skolorna men vi hade tänk typ tågluffa i Europa eller ngt sånt och då gör vi ju det ihop fast vi gör varset arbete liksom. Hon ska nog göra sitt i Media så hon ska filma och ta kort.. Jag vet inte riktigt vilket ämne jag ska göra mitt i men historia skulle nog vara lättast egentligen! Då är det ju bara att man stannar på lite historiska platser och typ skriver lite om det eller? Är ju inte sådär jättehaj på hur det där projektarbetet ska gå till egentligen men det lär man ju få veta i sinnom tid.. Eller iof med våra mentorer så lär vi väl inte få veta ett dugg!

Jag kom på en ganska skrämmande tanke på bussen idag! Vi börjar ju för fanken trean nästa år!! Jag har inte tänk på det innan det känns som om det är liksom två år kvar! Har nog inte riktigt hajat det än att det faktiskt är nästa höst vi börjar trean! usch lite skrämmande är det ju! Fast ganska skönt oxå! För då kan man äntligen flytta!! Jönköping here I Come typ!
Wii bra måndag!!=)=) den har varit rätt mysig hitintills iaf... fick reda på idag att vi skulle ha hälsosamtal md skolsyster och kyratorn idag.. fast jag hade fått två mail och fick välja på idag eller på torsdag.. tog idag.. hade missat både engelska och teater på torsdag och jag behöver gå på båda... Det var faktist ganska kul ändå.. även om jag inte var med så många av dem jag tkr om i min klass men vi hade rätt trevligt ändå=) Vi berättade iaf om Simine! vilket känns gansk abra ändå att det är någon mer som vet! Hoppas bara de andra grupperna oxå vågar säga ngt! Jag kommer iaf inte kunna ha henne i två år till då kommer jag inte kunna ett skit engelska mer än vad jag gjorde när jag slutade nian!! dessutom kommer jag leva med typ ständig huvudvärk tack vare den där rösten!!

Ska kanske ner till Netus sen.. vill att hon ska klippa mitt hår! Det har varit på tok för långt nu rätt länge men jag har ju inte kommit för mig att ringa och fråga henne!! Men nu ska jag gå och kolla på en film..vet jag borde vara ute i det fina vädret men jag har ont i huvudet och det blir ju inte direkt bättre av att man sitter i solen!
sitter här och är typ halv färdig med engelskan... summeringen av filmen är klar men har ju recensionen kvar.. är verkligen inte på humör för att skriva en såda nu!! Filmen är skit bra men jag orkar inte förklara varför!! den bara är bra helt enkelt! JAG HATAR RECENSIONER!!!!!!!!!!det är fan det värsta som finns att skriva!! finns absolut inget värre!! jag kan skriva vad som helst utom det!!

Vi hade Picknic idag!=) Ååååh det var jättemysigt!!! Picknic är underskattat!! jag älskar picknic! man borde verkligen ha det oftare!! Det var supernice väder oxå vilket inte gjorde det hela sämre! å kakor!!!*mums*
haha^^ han har redan fått mig att skratta! läste detta i HV-BLÅggen innan idag!

Per Ledin är den typen av spelare man helst vill ha i det egna laget, men hatar i motståndarlaget. Ledin + Jämtin är en ekvation som många motståndare troligtvis kommer att tycka illa om till hösten! Underbart att ha dem båda i HV71!

Imorgon lördag sitter Ledin med i studion i Kanal 5 under direktsändningen av den 6:e SM-finalen. "Ska jag ha med en HV-flagga och vifta lite" frågade han mig när jag intervjuade honom i eftermiddags. Så bli inte förvånade om ni ser Ledin i HV-kläder redan imorgon...

vet att det inte är så många Hv-fans som gillar honom men han måste ju få en chans att spela pojkstackarn!! fast det är iof ännu fler fBK fans som harat honom! Fast det beror mest på att de hatar oss! Läste på deras forum igår! först blev jag helt upprörd men nu tycker jag bara det är sjukt kul att de hatar oss så mkt!!

men nu ska jag ner till sjön sen blir det handla till picknicken och sen bär det av till stan och ingelstad!

Jaa! Han kommer till HV71 i höst! Ska bli kul att ha både honom och Adde i laget!  Kan nog bli riktigt bra! Ledin säger ju oxå att han vill ha en ny roll som hockeyspelare istället för att bara vara den där retstickan.. fast det är väl mäst Jämtin som är en retsticka Ledin är mer...hmm... pucklarn!! haha^^^fan vad lojt ord!! men ja det stämmer ju liskom! Tycker nog att Jämtin är lite skickligare oxå inte för att Per är dålig på nåt sätt men lite bra liksom!

Skönt att det äntligen kom ett nyförvärv! Har ju väntat ett tag nu!

Shit han hade ju iaf inget ont att säga om HV intervjuen!: intervju okej kanske inte så konstigt.. kan ju inte börja med att prata illa om det lag man ska spela i de närmsta tre åren! Det hade ju inte jag gjort i alla fall!

Jaja! Välkommen till HV71!=)

Eftersom det antagligen inte blir någon Hultan i år heller så har jag hittat en annan festival jag vill åka på! Way Out West i GBG!!  Det kommer ju typ massa bra artister! bara för att näman några liksom! The Ark, Mika, Moneybrother, Säkert!, The Hives, Timo Räisänen, Salem Al Fakir. det är ju typ bara bra artister!! 11-12 august... vill ju iof till E-tuna med och se The Ark och Sugarplum och den var den 4/8 okej onödigt att se The Ark med bara 7 dagars mellanrum säger väl vissa men nej säger jag! The Ark är underbara! Finns fan ingen med sånn energi som Ola på scen asså!!  Dessutom så vill man ju se Sugarplum Fairy och man vill ju se de andra på Way Out West så det är ju typ perfekt!!

Sitter föresten och lyssnar på The Ark's nya skiva, Prayer for the Weekend. Okej lite svårt att avgöra om den är bra eller inte då man hör typ knappt en minut av varje låt men än så länge är jag tyvärr inte så imponerad... men som sagt har ju bara hört typ en minut och det kan man ju inte riktigt bilda sig en uppfattning av ju...www.thearkworld.com

haha^^ jag var ute och gick med Jossan innan! och vi är lite sämt ibland trots att vi är J-barn! vi skulle gå skansvägen så vi möttes på vägen liksom... Jag gick på liksom själva skansvägen skansvägen... och jag gick där men mötte henne aldrig så tillsist så var jag ju hemma hos henne och morten bara- " nä men jag tror hon gick nyss. Hon sa väl Hej då tror jag." Så gick han och ringde till henne och då hade hon ju gått liksom på cykelvägen bakom skansvägen!! Dessutom var jag dum nog att ta mina nya fina skor så jag fick ju skoskav dessutom och fick gå barfota!! eller ja jag hade ju strumpor:p

image11
De är helt klart underbara!!! <3

Jahapp det blir då Kenta som ska styra i båset nästa säsong...Tror det kommer bli kanon. Kenta är en duktigt tränare och har defenitift en stor del i att Timrå har blivit ett av de bättre lagen i ES de senaste åren....Tomas Ljungberg blev andra tränare och inte Fredrik Olausson som många trode på forumet... Kan inte påstå att jag vet direkt så mkt om Tomas men han var med och vann SM-Guld -95 och har sedan varti tränare bland de yngre lagen...

Nu hade det visst kommit massa nytt på hv71.se! Adde Jämtin nytt kontrakt:D:D:D Bästa nyheten på mycket länge!! Tre år gäller kontraktet! Detta var riktigt nice att få höra!! Adde behövs verkligen! Dessutom har fem av de yngre killarna fått utbildningskontrakt.. okej det har varit känns ett tag men nu har det kommit lite mer information om vad det egentligen innebär... och jag tror att detta är en riktigt bra satsning! HV har ju varit ganska dåliga på att ta hand om egna produkter kanske Hjalles flytt fick dem att inse att man måste ta hand om juiorerna för att kunna ha ett slagkraftigt lag i framtiden!

Men jag tro iaf att detta kommer bli skitbra! Dessutom gjorde Henrik Eriksson mål i Team 19's VM-match mot Tjeckien igår!:D hela fem HV killar är med i J18-VM!:D

Aja! Välkommen till oss Kenta! och Lycka till! Hoppas du kan fortsätta på det Pelle har byggt upp!

wii!!! om 27 minuter kommer den nya tränaren presenteras på en presskonferans i KA!!!!! och allt går att se på HVTV!!  jag kommer litta klistrad här närmsta halvtimmen eller så!!!

Wihu!! nu är jag klar med mitt arbete om skottland!! och klockan är 23.34! varför lär jag mig aldrig att färdiställa saker på normala tider??
Emma, Jossan och Becka är på MCR i Malmö idag! Vilket gör att jag blir alldeles ensam kvar! Gör egentligen inte jättemkt då jag måste skriva mitt historia arbete och inte hade kunnat umgås ändå men jag vill ju umgås!!!!!!

Det går inge bra med historian! Jag pallar inte sitta här och skriva mer! då jävla tråkigt! fast borde ju skriva klart det så slipper jag det sen och kan göra ngt roligare ikväll... som vad iof =/

Har hittat massa mysiga brushes till PS men jag har inga bra blider och inte så mkt inpiration just nu så jag kan liksom inte sitta där och leka hlr vilket är väldigt frustrerande!

Har lyssnat på både Kaiser Chiefs och Oasis idag.. de är bra men det kommer nog ta några ggr till innan jag har lyssnat in mig på dem ordentligt...men jag orkar inte lägga in dem på iPoden just nu... jag tror inte jag orkar göra nånting för tillfället.. så nä jag orkar inte ens skriva mer.......
Jahapp då var man hemma då.. vet inte vad jag tycker om det egentligen... visst skönt att vara hemma i sitt eget hus och så men annars hade jag gäran varit borta ett tag till... slippa alla måsten och skit som finns här! Hade ju inte varit helt fel med lite finare väder istället för snö! Det kan ju dock ingen hjälpa...

å jag har kommit fram till en sak! Det är otroligt nog inte en Kent-låt som beskriver mig bäst! *allas hakor faller ner för en sekund* Okej jag har nog tänk att denna llåten har passat väldigt bra på mig men nu har det verkligen slagit mig på riktigt!
Leave me alone(I'm lonely) med Pink!
Det är verkligen sån jag är! Jag trötnar liksom om jag inte får lite distans till saker och ting! Det är därför jag längtar bort hela tiden! okej nu har jag varit borta i en vecka men det är ju alldeles för kort tid!!! Jag sakar typ en del som Emma, Jossan och Becka typ två, tre i klassen (eller okej saknar är väl fel ord för dem i klassen men jag tänker liksom på dem)alla andra kan ju typ dra! Jag vill försvinna typ en månad minst! Nån stans där jag inte har mina möjlighet att få kontakt med alla hemma! Okej jag hade inte behövd sitta vid datorn hos Johanna men det är ju ganska svårt när man inte har nått att göra och den står där och bara skriker "Öppna mig!!! Ta på mig!!!" Hur lätt är det då att bara låta den stå där alldeles ensam!?!

Å jag vill åka till Jkpg igen!! Jag längtar bara tills jag ska flytta dit!! okej det är minst två år kvar men i alla fall! Får ta och kolla om vi är lediga någon dag i maj, vilket jag tror att vi är, och kolla tågen till Jkpg... billigare ju tidigare man bokar ju.. någon som vill med? Heldag i Jkpg?

Tänkte att det kanske var dags att summera shoppingen i Skottland:P
Gul klänning (ÄLSAKR!!! Den är underbar! okej *host*pushen*host* är kanske lite väl:P)
Vit BH (Skön. Behövd!)
Grön BH ("Julia du är ju grön!" xD)
Svampbob trosor x3 ( Behövda och väldigt sköna. Nästan iaf)
Red hot-trosorna (Übersköna! Assnygga!)
Upp all night-trosorna (Übersköna! Mig!)
Grön väska ( inte riktigt min stin kanske men jag hittar ju aldrig en sådan väska som jag vill ha ser bara massa andra med sånna men ändå kan jag inte förklara hurdan jag vill ha!! men men den duger. och den är grön!=))
Converse ( Skulle blivit Vans men hittade inga som jag verkligen fasnade för. Regnbågs-converse blev det i stället och de är superfina! Bögskor enligt pappa!)
Kaiser Chiefs (Rube är svinbra men har inte hunnit lyssna på de andra än:P)
Oasis (Typ samlingsskiva har aldrig riktigt hört Oasis så det blev en chansning. Har inte lyssnat på än.)
Tror inte att jag har glömt ngt nu...

men nu ska jag fixa en sak i PS sen blir det till att lägga upp alla bilder på Bdb ligger ju inte efter nu känner jag!
hejsvejs

Jag tror jag har borjat smata det dar med att nar jag ser HV71 nasta ar sa kommer det vara utan Niklas i laget.. eller na det har jag inte alls det!! Det kanns fortfarande for javligt!! kunde inte sova igar for jag lag och tankte pa att han skulle spela i Lulea!! Det kanns overkligt pa natt satt!! visst det har gatt ryckten en langre tid men jag trode som sagt inte att han skulle flytta!! sa mkt HV-hjarta trode jag faktiskt att han hade sa att han ville stanna aven om han inte hade extremt mkt speltid! men han fick anda spela! tank da pa typ Svanberg eller Grillfors som typ aldrig fick spela!

Satt och laste en del pa forumet igar angaende detta. Alla var extremt ledsna over att han inte stannar fast de flesta var arga pa Fredrik Stillman! hihi^^ jag kan iof forsta dem... Stillman gor ofta ganska msslyckade "kop" mitt under pagaende sasong.... tex. P. Kavanahg vad gjorde han som var bra egentligen? typ ett mal men det var val oxa allt ungefar! tog en del dumma utvisningar dessutom! Men det ar ju inte bara det utan HV71 ar oxa lite sa kanda for att inte satsa pa sina juniorer! Det ar fa egna prodikter som faktiskt far chansen! Okej nu vet jag inte om alla andra ES lag ar battre men det pratas alltid om hur daliga HV71 ar pa att ta upp unga spelare.. Sen kan jag halla med om att man inte ska ha for brottom heller naturligtvis...

Vi ville inget hellre än ett Niklas skulle stanna hos oss, men Niklas sa till mig att han trodde sig få svårt att få speltid i ett så bra lag som HV71. Det fanns tyvärr inget vi kunde göra åt hans beslut, berättar en besviken Fredrik Stillman, sportchef i HV71

Jag har funderat lite krig detta.. okej jag vet att det inte kommer direkt fran Niklas men det ar ju vad han har sagt till Stilman sa manfar val hoppas att Stillman har citerat honom ratt...men iaf.. "han trodde sig få svårt att få speltid i ett så bra lag som HV71. " Det ar denna meningen som har satt griler i huvudet pa mig! for pa ett satt sa dissar han ju Lulea redan innan han kommit dit!! Han sager ju rent ut att Lulea ar ett samre lag an HV71 okej de vet de flesta i Lulea redan men i alla fall! Kanske inte sa bra att saga det ratt ut... Men sen kan man ju se det pa ett annat satt oxa! Han verkar ju ha lite daligt sjalvfortroende! om han inte tror att han kan sla sig in i HV nasta sasong sa vet han ju inte sjalv hur bra han ar! Det ar nog ingen som har talat om det for honom! Stackarn om han tror att han inte skulle platsa! pojkstackars maste ju fa veta att han skulle platsa i vilket lag som heslt! iaf enligt mig...

Det spekulerades ganska flitigt pa forumet om vad som van anledningen till hans flytt... Manga tror att det kan ha varit hans agent i Chicago som har puchat honom att byta till en samre ES klubb och fa mr speltid annars skulle han fa aka till AHL. Det kan ju ha varit det och i sa fall sa ar hans agent en idiot.. Nagra trode att de kunde bero pa att det kunde ha skurit sig mellan honom och Marts men efter som det ar klart att Pelle inte ska vara kvar sa borde han ju vanta med att skriva pa tills han har fatt prata med den nya tranaren! sa jag tror inte det var av den anledningen. men aja tror aldrig vi kommer fa veta den sanna aldeningen.

Laste oxa igar att det ryktas lite om att J. Akeraman ska flytta tillbaka till SAIK.. Men bara kort darefter sa nagon i forumet att han hade fragat Johan typ igar och att han hade sagt att han skulle stanna... men jag vet inte vad jag ska tro pa... Johan har iaf ett tvaarskontrakt med HV och att han bara skulle kunna bryta det sadar och ga til en annan ES klubb har jag svart att tanka mig... Hannula fick ju inte det... okej det var mitt under sasongen men anda...

Det ar iaf klart nu att L. Ward oxa lamnar oss.. Manga som inte haller pa HV71 tycker nog att det ar helt ratt men jag vet inte.. visst jag har varti ganska sur pa Ward under sasongen men jag har nog egentligen inerst inne gillat honom... Men det ar ganska latt att ta ut sin ilska pa just honom pga alla utvisnigar....men han var faktist en duktig hockeyspelare oxa! P. Kavanahg ska oxa flytta vilket inte gor ett skit.. det pratas fortfarande om ifall Balastik och Hardina ska vara kvar eller inte.. Det sagt att bada vill stanna i HV och att de gillar Jkpg men det ar val inget som ar bekraftat an... Jag vill nog att de ska stanna.. Fast dock kan de ju dra ner lite pa Hardinas lon... Manga tycker val att de tva tjeckerna inte har gjort ngt bra sen de kom utan varit ganska osynliga. men jag tycker de har varit bra! Okej de har val inte varit nagra J. Davidsson som ar nastintilll perfekt varje match men de har varit dar nar det har behovds som mest! Na jag vill ha dem kvar aven om det gor morfar helgalen:P

Aja jag sak forsoka att inte alta detta mer nu utan ga vidare! Good Luck Niklas! Hoppas du vet hur mork och kallt det ar i Lulea!

Jag har börjat hämta mig från sorgen att HV inte gick till final. Men jag vet inte jag vaknade med en kännsla som sa mig att de inte skulle gå vidare! Känns hemskt att erkänna men så är det. Det känndes helt enkelt inte som om det var våran tur i år heller vilket är väldigt tråkigt. Men men det är bara att gilla lääget vilket är otroligt svårt just nu efter vad jag läste på HV's hemsida?

 Niklas Hjalmarsson ska lämna HV för Luleå. Det var det värsta som kunde hända!!! Vad ska han dit upp och göra liksom!?! Okej jag vet att han ska spela hockey! Men ändå!! Fy fan! Det är så hemsk att jag började gråta!! Kalla mig mes eller vad ni vill men så hemsk är det för mig!! Ska jag börja heja på Luleå nu eller?! Tror inte det!! Jag kommer heja på HV och heja på Niklas! =)Usch det har ju varit rykten och så om att han skulle byta men jag trode faktiskt inte att han skulle göra det. Det hade kännts myckt bättre om han hade lämnat för en NHL-klubb!! Det hade jag kunnat förstå.  

Vi ville inget hellre än ett Niklas skulle stanna hos oss, men Niklas sa till mig att han trodde sig få svårt att få speltid i ett så bra lag som HV71. Det fanns tyvärr inget vi kunde göra åt hans beslut, berättar en besviken Fredrik Stillman, sportchef i HV71
 

Okej jag förstår att han vill ha mer speltid han var ju trots allt utlånad till Oskarshamn stora delar av säsongen, men han fick ju för fan spela ett helt slutspel!! Okej han var med I tredje backparet men vad fan beggar han?! Han är ju trots allt bara 19 år!! Tror han att han kommer vara I första backparet vara för att han kommer bli typ Luleås bästa spelare!  Aja jag har inte så mycket mer att säga om detta just nu.. det är bara svart! Kommer verkligen kännas tungt att se Niklas i Luleå-tröjan till hösten!!När HV möter Luleå första gången i höst den 9:e october på hemmaplan så hoppas jag innerligt att HV vinner men att Niklas gör ett mål för Lule? 

 Just nu väntar jag med fasa på vilka mer som ska lämna mitt kära HV! Men väntar ju samtidigt med spänning på vilka som kommer bli nyförvärvn. Läste detta någonstans. Hoppas defenitift att ryktena om nyförvärven stammer! 
 
 
Förluster:
- Niklas Hjalmarsson, back. Klar för Luleå.
- Pat Kavanagh, forward.Nyförvärv:

Rykten:
+ Kent Johansson, tränare (Timrå IK)
+ Jonas Johansson, forward (fHershey, AHL)
+ Pär Arlbrandt, forward (Rögle BK)
+ Mattias Weinhandl, forward (Houston Aeros)
+ Per Ledin, forward (Färjestad)
+ Björn Melin, forward (Portland, AHL)
+ Stefan Liv, målvakt (Grand Rapids, AHL)

Förluster:

Rykten:
- Lance Ward (Graz, Österrike)
- Timo Vertala, forward (Finland?)
- Mattias Remstam, forward (slutar?)
- Per Gustafsson, back (slutar?)
- Erik Andersson, forward (Timrå)
- Jaroslav Balastik, forward (utlandet)
- Jan Hrdina, forward (utlandet)
- Jens Svensson, forward (allsvenskan)
- Ola Svanberg, back (allsvenskan)
- Daniel Grillfors, back (Västerås?)
 En annan tung förlust är ju Pelle Mårts! Men man får väl hoppas på att om Kenta kommer till oss att han gör ett lika bra jobb som Pelle har gjort! Och att Pelle fortsätter bygga J-20 lika bra som Torgny Bendelin gjorde! 

Grattis Lule till ett lyckat köp! Han kommer göra undervärk!
Ar hos Syster-Yster i Gl'w. Hon ar pa jobbet just nu sa mamma och jag ar sjalva hemma. Men vi ska ner pa stan snart efter att jag har atit frukost.
Kom hem från Jkpg idag! Fan vad bra de är!!

Spelade i fredags kväll mot Sandö förlorade med 3-2 tack vara ett domaren var trög! Eller de var ganska okej men de kunde skulle ju behöva glasögon! Sandra hade ju bollen och den var aldrig inne!!! men men det rä väl sånt som händer skulle jag tro...

Två matcher igår.. Första mot Wrikstad vi vann med 4-1!! Tjejerna spelade verkligen hur bra som heslt!! Såg Kalle sitta där och kolla mitt under våran match! blev lite förvånad! okej visste att han spelade innebandy men hade ju inte direkt räknat med att se honom där!
Senare var det dags för Östra SK Jönköping.. Vi var typ tvungna att spela lika för att gå vidare! men det gick ju kanon! 6-0 till oss!  Sara gjorde tre mål! dock stack Elise in emellan så det blev inget hat-trick där men ändå!

Kvartsfinalen idag mot Östra igen! de blev näst bästa trea.... Vi vann med 4-0 och ja det var helt underbart!! ingen trode ju att vi skulle klara oss vidare frn seriespelet men! nu jävlar!
Förlorade dock semin med samma siffror! men de var riktigt trötta tjejerna!

Asså jag vet inte hur eller var de har gömt de spelet de hade i helgen! men det var riktigt skönt för tjejerna att de gick så långt som de gick!! Är så jäkla stolt