Jag fattar inte vad som hänt med mig!! jag är helt galen i denna nya serie!! Jag kan inte sluta titta!!! har snart sätt heal säsongen på internet och första avsnittet var i tisdags på 5:an!! det är sjukt!
Jag kan ingenting om amerikansk fotboll men jag är helt kär i denna underbara serie!! Jag är beroende!!

image18
igår vad jag då i Ingelstad med meinen friends (bra att jag inte blandar alla språk jag kan:P) Först var jag hos Maricas pappa och fick se hennes häst, han var jättesööt!! sen åkte vi till Ingelstad och firrade kaka, chokladbananer, päron med after 8, popcorn och lite annat jox.. sen stack jag för att hämta schtina,TP och Una som kom med bussen för vi trode inte de skulle hitta men jag hittade dem nästan halvägs hem till Marica=) haha^^ jag hade Mats cykel med barn stol på och stina ville att jag skulle cykla med henne i den! xD haha^^ det var askul och hon fick fan plats i den!! fast det var för tungt så hon fick gå :P väl hemma hos marica igen så var hennes gammla vän Erica där.. hon var asnice! Sen kom jenny och vi började kolla på exocisten.. haha.. Jenny somnade på golvet! Una och stina var typ asrädda och vi andra satt typ bara och garvade åt den!

Efter det käkade vi kaka sen skulle vi kolla på den nyaste exocisten men alla höll typ på att somna så vi sket i den:P sen satt vi och snackade ett tag innan vi gick och la oss.. fast jag låg i en av sofforna och typ halv sov och så såg jag bruna och gula virkade grytlappar framför ögonen!! hel skumt!! fattar inte var de kom ifrån!!

Sen gick vi iaf och la oss.. TP och Erica som vi vars en soffa.. jenny i en extra säng, Una på en maddras i Amandas rum, stina i amandas säng, Marica i sin säng och jag sov i Eriks säng...jag tror jag drömde nått skumt men jag kommer inte ihåg vad det var (som vanligt)

Åkte hem med halv ettan och träffade Anton=) vi satt och pratade hela vägen hem vilket inte var igår! Aslänge sen jag hade ett ordentligt samtal med honom! Det var kind of mys=)

Men nu ska jag nog ut och ta lite kort fast borde nästan duscha fört..hitt hår är allt annat är extra fresch!
nä jag rä inget stort fan av morsdag/farsdag och andra liknande dagar... men vi var i ramkvilla idag med farmor och släkten på pappas sida.. farmor fyller år imorgon så vi firade henne lite.. träffade mitt 5:e kusinbarn för första gången idag! Hon var supersöt!

Maten var svingod!!!! fast som vanligt på fina restauranger så får man ju jättelite men det kompenserades upp av dess godhet liksom!!

Första körlektionen imorgon snacka om att det kmr gå skit!! har inte kört på typ en vecka ju! aja.. de är ju vana... de har säkert folk som kmr in och aldrig har suttit bakom en ratt innan.. och det har jag ju i alla fall gjort=)

Imorgon ska jag dessutom med Marica hem och vi ska ha skräckfilmskväll och chokladkväll med några andra i vår klass.... hihi^^ det ska bli trevans=) och Marica ska so sitta mellan schtina och una!! xD

Men so long folks!
Var på Basement idag!D:D Emma ville inte följa med så jag fick akutringa Una som räddade min dag genom att följa med!!

Jag hittade Filip och David när jag gick och väntade inte Una de skulle oxå till Basement sen... När Una kom köpte jag en väska på HM har nu 3kr kvar på mitt såntdäringa kort...mkt nödväntigt!
När vi hade suttit där på gräset i musikhusets trädgård så kom Malin och hennes vän, Frida tror jag hon hette jag hörde inte riktigt:P De satt med oss och efter ett tag började lasse spela!!!! Det var helt underbart!! Han spelade typ bara massa bra låtar som jag ville höra och typ två tror jag som jag inte hade hört innan... Han spelade bla. Du skär, varje litet steg, du kan få mig hur lätt som helst, ingen vind kan blåsa omkull oss nu... Det var helt klart underbart!! Tror till och med Una tyckte det var ganska bra!:O
Åh efter att han hade spelat så fick jag ne kram och hans atograf på mina converse och på min nya väska!! om mamma äns funderar på att be mig slänga mina skor en gång till så kan hon ju bara tänka om!! Som om jag skulle slänga ett par skor med både Lasses och Kristians atograf på!?!?! då har hon verkligen fel!!
Una var tvungen att sticka efter att Lasse hade spelat så jag umgick med malin och hennes vän och lite med Filip och så.. Träffade nisse,teodor,hampus och joppe oxå..
Åkte hem vid 16.10 så jag vet inte vilka som vann.. men det går säker att få reda på på nått sätt:P

japp japp jag ska träffa Jossan sen! mamma och pappa kommer snart oxå=) imorgon är det ramkvilla som gäller... farmor fyller och så vi ska fira henne med alla mina kusiner från pappas sida och jag känner typ bara hälften av dem! okej de är bara fyra men jag känner som sagt bara två...

ha det gött och simma lungt!
Vet inte vad jag ska säga... finns väl inte mkt jag kan säga.. bara saker att inse..
but I'm gonna cry...
Fan jag vet att massor är mitt eget fel men jag pallar fan inte!! jag vill men jag har inte orken just nu... jag vet att jag borde men samtidigt är det fan inte mig allt hänger på!! Tro mig jag vill inget hellre än att det ska bli som förr men jag orkar inte!
Here I stand victorious
The only man who made you come
Det har hänt förr och de gångerna sitter fortfarande kvar i mig! Speciellt den senaste det var hemskt!
Och jag orkar inte gå igenom det igen! Jag vet hur det är man pratar, lovar att försöka mer sen pratar man igen och kommer överrens om att det inte finns inget mer man kan göra och man ger upp!
Forever doesn't live here anymore.
Jag vet inte om jag varit med om något värre... man vet att den dagen kanske kommer komma men när den väl kommer är det alltid lika oväntat! Den dagen passar alltid in i gevalia reklamen!(när du får oväntat besök) förutom att det inte är ett positivt oväntat besök.
I will never be the same now no no no
Du ska veta att jag tänkt prata med dig otaliga gånger under de senaste månaden men jag hittar verkligen ingen mental styrka att ta tag i det! Tror inte att det är min gamla vanliga lathet som har ett finger med i spelet! Man måste vara stark för att orka gå igenom nånting sånt här och jag har fortfarande inte den styrkan... det tar tid att bygga upp den igen efter att ha förlorat den för snart ett år sedan. Längre tid än man tror.. man tror man har kommit över det men i slut ändan visar det sig alltid att man inte är det...
Something has come between us now
Jag behöver någon som kan bygga upp mig igen.. först då kommer jag orka! men om du vill ska jag samla all kraft jag kan men jag vet att jag inte kommer ta initiativet själv..förlåt... jag är för feg..
Ge mig en käftsmäll jag är feg
Antagligen kommer jag alltid ångra att jag inget gjorde jag vet det men jag vet inte vad jag kan göra.. fast allt är väl bättre än att låta det rinna ut i sanden som jag gör nu.. men som sagt jag tycker fortfarande inte att det bara är mitt ansvar! Men ändå skyller jag allt på mig själv.. om jag bara hade gjort det och det och inte det där... Allt känns bara fel just nu.. Det saknas nånting hos mig just nu.. och det känns som om jag aldrig kommer få tillbaka det...
Och jag känner mig bara så djävla tom ibland.
ibland så önskar jag att jag inte var en sån idiot.
Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller
Ögon såg på mig som dom gjorde en gång och jag saknar våran sång
Satan vad trött jag ääär!!! Kollade på Premiären av Pirates 3 inatt. den var asbra!! fast slutet var halv dåligt...kom hem till Una vit typ 20 över tre och var klara att sova runt 04.00 men då tyckte vi inte det var någon idé att sova för man blir bara tröttare av att sova typ två timmar.. så vi började plugga på samhällsprovet:P men tillslut somnade i alla fall... Una stack till skolan men jag hade ingen tyska så jag gick och la mig en timme till efter att vi hade ätit frulle... Sen hade vi historia när jag kom till skolan och det var ganska okej sen var det matte och jag blev sjukligt trött!!! satt typ och sov! Vi fick sluta tidigare från matten kommer inte ihåg varför... Una och jag gick och la oss på en av sofforna i entrehallen och låg typ och halvsov i en halv timme... sen hade vi svenska och skulle läsa nån skit i nån bok som var astrist så jag satt typ och sov då oxå!

Bussen hem var svinfull så jag var tvungen att så upp hela vägen hem!! Väl hemma la jag mig över mamma och pappa säng och somnade typ bumbs! Sov ca. 2 timmar sen gick jag upp och kollade på Nikelodeon/pluggade men jag somnade igen =) sen ringde mamma och ville att jag skulle gå till affen som om jag orkade det!!

Jag har pluggat en del och det känns som om jag kan mer än det känns som så att säga...Men nu är det snart Project Runway!!!! Det är sååååå bra!!!! Sen är det PCD okej jag vet.. men nu har jag börjat kolla och då vill jag se vem som vinner men jag kommer inte bli helt besat direkt.... det rä mer nått man kollar på för att det inte finns ngt annat:P

Emma och Arvid ni kan prata med varandra i stället för att ha konversatione på min blogg!
Hmm kanske kan komma iväg till WOW i alla fall!!:D:D Emma vill ju med nu!=) satt och kollade lite vandrahem innan.. hittade ett som låg precis vid slottsskogen och kostade 200kr /person. inte jättebilligt men det var det billigaste jag kunde hitta... Jenni och jag räknade ut att det kommer kosta ca 1500kr - 1600kr  för WOW+vandrahem+tåg... Visst man kan åka bara en dag men det är inte klar än vilka dagar artisterna kommer spela...fast jag tror jag har luskat ut när moneybrother och the ark ska spela... moneybrother den 10:e och the ark den 11:e vilket är jobbigt då jag väldigt gärna vill se båda två!! så det absolut bästa vore att gå båda dagarna... dock tvivlar jag på att min mamam kommer våga släppa iväg mig själv med Emma till Gbg!!

men nu måste jag skriva klart min svenska!
Jag och Jenni har precis städat hela nedervåningen... jag moppade...jäkla mopp! vi har bara en mopp och den har pappa haft nere i huset för att vattna golven med! Så Jag fick köra ner och hämta den! okej det var väl bra så jag fick köra lite men i alla fall!  egentligen borde jag nu plugga samhällskunskap eller skriva min svenska uppstats.. men palla!! Dessutom behöver jag seriös hjälp med samhällen för jag kommer aldrig lära mig allt det där om kommunblablabla och länstyrelsen och ekonomiskkretslopps skit och allt vad det nu är vi ska kunna!
Lång helg är alltid helt underbar! men man vänjer sig alldeles för snabbt vi att vara ledig några extra dagar! En ledig dag kvar och den kommer jag och jenni behöva till att städa innan mamma och pappa kommer hem! Dessutom måste jag börja plugga på Samhälls kunskapen och hälst skriva klart svenskan!

Egentligen vill jag in till stan imorgon men det är ju söndag så det är andå inga affärer öppna! Jag måste verkligen köpa födelsedags present till Una! Vet i tusan vad jag ska ge henne! Okej egentligen fick jag inget av henne men hon fick å andra sidan ingen julklapp av mig så ja kompenserar upp det med födelsedagspresent... Hon fyller ju på tisdag så jag måste verkligen köpa den på måndag!! Skulle kollat idag innan vi var på bion men det blev ju lite stessigt där så vi hann inte gå på stan!=( men aja det rä bara att gå in på lagerhause så kommer jag hitta ngt typ hur snabbt som helst...

Nehepp nu ska jag gå och kolla på Cold Case.. ses och synes!
Jag kan inte sova..eller okej jag har inte försökt:P
Men jag sitter iaf här och har äntligen kollat igenom alla mina skivor(ca.25 st) med bilder på jackt efter den bilden som senare ska få bli min mega tavla i mitt nya rum(ca. 1x1,5 meter). Jag har typ fyra-fem som jag väljer mellan..

image16
Jag älskar påda dessa bilder men jag vill egentligen ha tavlan liggade! Men båda två påminner mig liksom om mitt nuvarande underbara hus! kanske ha dem oxå fast lite mindre?

image17
Okej första bilden tycker jag är fin men har kommit fram till att jag vill nog inte ha den som tavla trots allt.. Mitten bilden är riktigt fin tycker jag själv i alla fall.. Från Blekinge förra sommaren och det finns en del minnen i den bilden. Sista bilden är sjukligt fin! Det är lätt en av de bästa jag någonsin tagit! Tror att anledningen till att jag tycker det påverkas mycket utav alla minne som följer med den! Hela musikalen finns i den bilden på nått sätt... För mig så fångar den musikalen bättre än alla fjoliga och otroligt "snygga" bilder från våra pauser! Den påminner egentligen om hela Braås tiden på nått sätt.. och det är en tid jag aldrig vill glömma! dessutom måste mina föräldrar kunna ha kvar tavlan när jag flyttar och jag tror att de skulle kunna leva med den!

Men nu ska jag försöka sova..känner hur påsarna växer under mina ögon!

Jag MÅSTE hitta någon som vill följa med till husqvarna den 14:e Juli!!!!!
Moneybrother, Salem al Fakir och Säkert! på samma sen på samma dag för 275 kr!!! Det är helt sjukt jag måste dit!!! kan folk fatta det och liksom ställa upp och följa med!! alla tre är ju helt underbara!

Hörde föresten precis Säkerts! nya singel! så sjukt jävla bra! Både videon och låten! Allt som var ditt  är verkligen magstark men helt underbar!!







japp nu har man då fyra dagar ledigt! asnice men vad fan ska man göra? Mamma och pappa skaiväg så jag ska vara ensam hemma med Jenni och vi ska ha Freja... Imorgon ska vi nog köra lite annars vet jag inte.. Fredag har jag inte en aning om vad jag ska göra! Lörda vet inte söndag inte enaning... Emma ska dock sova här nån dag och jag bör börja plugga lite iaf på samhällskunskapen och så ska jag försöka bli klar med svenskan! usch! varför måste man ha läxor!?! värdelöst!
usch jag känner verkligen att jag vill ha alldeles för mkt just nu! Planerar att köpa en Laptop inom en snar framtid då det visade sig att jag hade betydligt mer pengar på mitt sparkonto än jag hade räknat med! :D  Dock vill jag även ha en digitalsystemkamer! Men jag kan bara köpa en av dem och känns som om laptopen är ett smartare köp just för tillfället och sen spara till en digitalsystemkamera under hösten och önska mig pengar i julklapp/födelsedags present.

Har ju dessutom sjukt mkt skivor jag vill ha!! Det jobbiga är att jag ständigt byter mellan vilka jag helst vill ha! men några som ligger högt upp just nu är ju;
Laakso - Mother am I good looking
Shout out Louds - Our ill wills
Shout out Louds - Howl howl gaff gaff
Salem al Fakir - This is who I am
Lasse Lindh - Lasse Lindh
Lasse Lindh - Bra
Sahara Hotnights - What if leaving...
The Ark - Prayer for the weekend
Snook - Är
Säkert! - Säkert!
Hello Saferide - Introducing....
Snow Patrol - Eyes open
Bloc Party - A weekend in the city
Ja detta är ju bara en bråkdel av alla skivor jag vill ha just nu! Det jobbiga är att detta rä utaninbördes årdning så jag vill ha alla ungeför lika mkt! usch det är ett helvete att gå in på skivan och boken nu för tiden! Jag kan gå där i typ en halvtimme och bara hitta skivor som jag vill ha men är för snål för att köpa! Eller nej det handlar egentligen inte om det utan om att jag inte vet vilken jag helst vill ha och då köper jag ingen istället!

Dessutom vill jag verkligen inhandla nya jenas! men jag hittar aldrig några! Jag vill till GBG och gå till weekdays igen! Sen vill jag ha någon nice klänning oxå.. älskar min lila men kan ju inte ha den varjedag liksom! Men njä jag hittar inget just nu! och det är extremt störande! Eller egentligen är det bra för det gör att jag inte gör av med så mkt pengar=) Dock behöver jag en ny bikini men det ska ju naturligtvis vara totalt omöjligt att hitta! fan att jag inte köpte den på stadium som jag såg där för nån månad sen!*suck* fast jag tror det var för att jag inte hade pengar just då...

Men nu börjar strax Mycket mer än müsli!:D det är värsta mysigt! Shire är så nice! och Pelle med för den delen! Tjejerna är mest i vägen:P
Have it nice Folks!
2 år sedan Kent-konserten i Kalmar! Det var verkligen de underbaraste tre timmarna i mitt liv! Mer behövs inte sägas!

Nu har det hänt igen! Det är andra gången nu! Först var det SMK och nu Juvelen!! SMK  hörde jag talas om pga dels för att Arvid och Nils snackade om dem och del därför att jag läste om dem nån stans... bara en-två dagar efter det så såg jag Mycket mer än müsli på MTV och gissa vilka som var där!! Jo SMK! Juvelen hörde jag talas om först i lördagens smålandspost där Fanny hade intervjuat honom.. Vad händer?! Jo idag var han på Mycket mer än müsli!! Detta är typ sjuka sammanträffanden!!

Jag köpte Lasse Lindhs nya skiva idag!=) har dock inte hunnit lyssna på den då jag somnade lite innan:P men så går det om man inte sover på hela natten! Men nepp nu ska jag gå och plugga på tyskan!! glosorglosorglosor!!

höhö^^ jag var med på tv nyss! mohaha!! Jossan oxå! förlåt jag är tråkig idag!  För er som vill se mig,jossan, jenni och Hille så gå in på www.svt.se/smalandsnytt ;)

Blev inget brons för sverige tyvärr men bra gjort av ett lag med bara ett enda NHL-proffs.. jag är dock den första att säga att vi inte behöver några NHL-proffs! men jag kan hålla med andra om att vi behöver spetskompetens! Spelare som kan kliva fram och visa vägen, våga ta fighten! Visst vi har sådana spelare men de är inte tillräckligt bra för att lyfta fram ett helt VM-lag... ett lag hemma i ES går väl bra men i VM-mot bättre lag blir det svårt... Ryssarna var hetare! Dock hade vi fler skott på mål men statistik är inte allt! det hjälper inte ha 50-5 i skott på mål om man inte sätter sina chanser! men men ett litet tröst mål fick vi i alla fall! hade gärna sett att nån HV-spelare hade varit inblandad i det men samtidigt så var nästan Steen/Bäckstöm tvungna att göra ett mål efter att de varit inne på de två första baklängesmålen!

Men just nu är det finalen mellan Kanada-Finland. 1-0. Vet inte hejar ju på Kanada eftersom de slog ut Sverige men samtidigt vill man ju att Finnarna ska vinna..hmm aja det spelar inte så stor roll vilka som vinner tror jag..
Okej man har börjat smälta att vi inte gick vidare till VM-final och det faktum att vi måste kvala till ESC nästa år..
Men kvällen igår var kul ändå!=) Att Johan Davidsson blev Sveriges ända målskytt är ju alltid nått att vara glad över även om det var ett turmål...

Stämmningen på skyttet var skyhög! Riktigt kul var det! Tråkit bara att öststadsländerna har en slags tyst överenskommelse om att ge varandra 12 poäng! Alla länder där är ju typ rädda för att inte ge sitt grannland 12 poäng för då kanske de kommer och slår oss typ! Okej jag vet att norden oxå röstar på varandra! Men vi är 5 länder! Man kan som max få 44 poäng om man får allas 12:or och det räcker ju inte så långt... om ett och samma land får alla öststadsländernas 12:or så får dom ju typ 10st!! Jag hörde faktist att man kan inte vinna bara genom att få deras poäng så det stämmer ju inte riktigt att det är deras fel.. men man ligger ju defenitift bättre till med 120 poäng än med 44...

Men aja sen vi har börjat med att ha semifinal så har ju de som kvalat in kanske inte alltid vunnit men kommit högt upp och sluppit kvala nästa år iaf... och det är ju alltid positivt!=) Det sa ju till och med Ola själv...

Men aja det var i alla fall fel låt som vann! Musiken var tråkig, och man fattade inte vad hon sjöng! Jag skulle vilja veta vad den handlade om kanske att man kunde uppskatta den mer då för den hade säkert fint budskap! Dessutom såg hon ju ut som Harry Potters lillasyster som jag på pekade flera gånger under kvällens gång! Jag tror stenhårt på att det var därför hon vann! Alla som älskar Harry älskar henne!

Men so long folks! Nu måste jag tyvärr plugga även om jag känner mig själv så väl att jag vet att jag inte kommer göra det men det låter bra iaf:P
Finnaran vann sin semi mot Ryssarna med 2-1. Om Sverige slåt spiken i kistan ikväll och slår ut Kanada så blri det en favorit i repris i finalen!! Sverige besegrade ju Finland i OS-finalen förra året då Tre Kronor blev historiska! Dock är det säkert ett mkt revans sugen Finland vi i så fall kommer att få möta i finalen!

Men det är en match kvar som måste vinnas innan vi är där och den börjar om ca. 45 minuter så jag hoppas för allt i världen att killaran har laddat upp ordentligt nu!

OMG! "Snart" är det ESC-finalen! nu få rman ju nästan börja ladda snart! har ju dock en semifinal i hockey att ladda till oxå! Slå dom jävlarna! Det gäller båda två faktiskt!

Jag har funderat lite på om jag egentligen tror att The Ark vinner.. jag känner mig sjuk dåligt insatt!! Jag har inte sett inför ESC programen som jag brukar! men aja de har alla bidragen på SVT så jag ska nog kolla på dem sen...iaf lite så man får en hum om hur de låter!!
Men jag hoppas stenhårt på The Ark och om de vinner så har det vist snackats om att kommunen ska ordna typ värsta festen här i vår lilla by!! Sven sa att han hade fattat det så på nån intervju med nån kommunnisse på radion. fy fansiken vad coolt! det är ju det jag säger! Rottne is dha shit!!;);)

Sverige- Kanada ikväll! Riktig rysare där oxå! Shit ni måste vinna nu killar!!  Tur att man hinner så båda!

Svergie var med i omröstningen om att få Ishockey-VM 2012. Men nänä där skulle Finnjävlarna komma och ta det ifrån oss! Jag har inget emot finnar jag blir bara lite frustrerad! Varför kunnde inte vi få VM för!!? Vi har fan inte haft VM på flera år!! typ 10 år sen eller nåt! nä jag tror inte det var riktigt så länge sen men nästan!:P

ajaj arg är vad jag är!
Mannen med det största HV-hjärtat på jorden är tillbaka! Stefan Liv! För er som känner mig (framför allt Emma som har klagat mest ;)) så vet ni hur mkt att nästintill älskat denna mannen!!  Det finns ingen spelar som är mer välkommen hem än Stefan! Underbarare kunde det knappt bli!! Det känns underbart att Stefan redan i höst ska dra på sig den vackraste tröjan som finns..Det finns typ inga ord som kan beskriva hur lycklig jag blir av det här!  Stefan har ju typ alltid varit min största idol i HV så det kunde inte komma ett bättre besked!
Shit vilket lag vi har i år! Antagligen bästa laget på länge! Men som sagt! Ett bra lag på pappret betyder inte att man kommer ta SM-Guld tyvärr... men om killarn bara blir ihopspelade bra nu under sommaren och under försäsongen så ska det nog allt gå vägen!
image14
Tänk er själva!
Liv/Ersberg - Två landslags målvakter i ett och samma lag! Grym konkurrens kommer det bli men det är bara bra!
Åkerman/Luoma/Gustafsson/Puistola/Petrasek/Halvardsson/Torp - Grym backsida! Dock väldigt offenciv och ganska svag defensiv tyvärr.. dessutom är våra backar ganska långsamma. Hade behövt ha kvar Hjalle men man kan inte få allt! Men det är urkul att HV vågar satsa på junioren Torp! Hoppas han får en hel del speltid och att han verkligen visar att han är värd denan chansen!
Forwards (palla skriva alla!) - Hv-hjärtan har vi så det räcker och blir över här! Bara för att nämna några: Davidsson, Thörnberg, Melin, Jämtin, Pettersson. Det skadar ju inte heller att dessa 5 spelare är 5 av de bästa i hela ES enligt mig iaf. Dessutom har vi ju nyförvärvet Ledin som jag hoppas ska komma in bra i laget och bli lite som en till Jämtin.. jag hoppas helt enkelt att han lugnar ner sig lite och inte tar fullt så många onödiga utvisningar! Dessutom har vi "doldisen" Andreas Falk som klev fram i slutspelet och gjorde det helt fantastiskt! En grym tekare har vi i Jan Hardina som jag hoppas kan kliva fram ännu mer iår! Kan erkänna att jag inte tyckte så bra om honom alla ggr men när han väl blänkte till gjorde han det sjukt bra! Som vanligt har vi ju oxå ett par finnar (ingen blir förvånad!) Kauppila och Voutilainen är riktigt gryma! Snyggare dragningar än Voutilainens finns ju knappt!
Som sagt! Ett grymt lag!

Mamma visade en annan ganska kul sak idag! Carl's lag har värsta fancluben i Norge! De typ skickar massa brev till Carl och allting! De har till och med en tröja med Carl på! Jag vill ha!

image15
Texten: "Vi klarer bare ikke å score"
Så sjukt klockren då East Shire är rätt kassa!
Började med att vi hade matteprov. Nationellt. Det gick helt över förväntan! var bara en uppgift jag kände att jag inte kunde annars var det ganska lätt.... Iaf om man inte försökte sattsa på MVG-solarna:P å det gjorde inte jag!=) Dock var det jättejobbigt att jag inte såg klockan från där jag satt så jag visste inte hur mkt tid det var kvar och det gjorde mig jättestressad!! Dessutom satt Adam och lät bakom mig!! usch!

Två timmats rast så vi stack ner och käkade på Donkan! vi skulle inte ätit där egentligen men det bidde så:P McFlurry *mums*

haha^^ Jag garvar typ fortfarande åt idrotten!! xDxDxD Så jävla kul fast det var ju inte ett dugg kul egentligen! haha!! fan länge sen jag garvade så mkt! Riktigt skönt är det!
Sen var det jävligt kul på bussen när Jag, Emma och Sanna snackade barnprogram! haha^^ det var skitkul!

Men nu ska jag kolla på House!
Just det! Emma jag kollade på det där med The Ark på Aftis och fan vad jobbigt han reporten pratade!!!!! Jag fick fan generaldamp!! Det var typ det värsta jag hört! Jag kunde knappt lyssna!!
wiii!!!! LARS WINNERBÄCK KOMMER TILL VÄXJÖ DEN 3:E DECEMBER!!!!!!! Denna dagen kan inte förstöras på något sätt överhuvudtaget!! Teh fucking best day på länge asså!!!
image13
Yees!! 6-0 mot Schweiz idag! Riktigt skönt! Martin fick göra första målet.. Eller tja Mårtensson sköt in på mål och pucken stuttsade på Martins benskydd men som han sa: " de räknas de oxå"=) Detta var Martins VM debut och han gjorde det riktigt bra! Tacklade och jobbade på som vanligt.. inga VM-nerver här inte! Martin var oxå nominerad till matchens lirare men den titeln vanns av Anton Strålman... Jodå det var väl helt rättvist han var mycke bra och hans mål var hur snyggt som helst!! Men det är klart, det rä ju alltid roligare om en HV spelare vinner priset:P (ja jag är ganska enögd när det gäller sånt:P)
Johan Davidsson fortsätter vara sjuktgrym i Tre Kronor! Två mål och en ass ikväll.. hmm om jag räknade rätt så är han uppe i 9 poäng nu 2+2 mot italien, 2 mot Lettland och 2+1 ikväll. Japp 9 poäng var det där ja! hmm borde göra honom till bästa poängplockaren i VM iaf i Tre Kronor.. Dick Tärnström ledda innan kvällens match med 7 poäng men han nollade i kvällens match så nu är Johan bäst! har för mig att jag såg nånstans att nån ryss oxå hade 7 poäng igår vet dock inte hur det gick för honom idag men Johan är säkert bättre än honom oxå:P
Johan Åkerman fick en ass oxå inte att förglömma...Han var mycket bättre ikväll än i de senaste matcherna=)

Davidsson var uppe i studion sen och han var lite kul som vanligt... jag vet inte vad det är han får en bara att skratta liksom!
Men dagen bästa var ändå frågan till Martin efter första perioden:
"Är det svårt att ställa om såhär efter att ha mött så lätt motstånd?"
Martin:"Nja jag har ju inte spelat innan så jag vet inte! Det får du fråga de andra killarna."
hahaha^^ fan vad jag garvade!! Så jävla dum fråga!!! Hur trög får man bli!?!

aja nu ska jag sova!
höhö^^ jag fick igång SR! mohahah

Usch fan vad fel det känns att vara upp så här tidigt när jag inte behöver!! jag hade ju verkligen planerat att sova länge idag ju!! funderar nästan på att gå och lägga mig igen:P eller iaf gå upp och kolla på en film eller nått! palla göra ngt! okej det finns ändå inget att göra!

Igår var jag, mamma och pappa och kollade på kakel och klinkers! Pappa köpte vårat klinkers som vi ska ha i vårat hus... Sen hittade vi både kakel och klinkers till stora badrummet och jag hittade golv till "mitt" badrumm! Jag älskar redan mitt golv! Jag vet typ hur dant kakel jag ska ha oxå.. Jag är jäkligt inpererad av min kusins badrum som är det snyggaste jag har sett!! Jag ska ha kolsvart klinkers med kritvitt fog sen ska jag ha typ tre olika nyanser av grått på väggarna...Det kmr bli skitsnyggt!!!
Hade tänk gå till GoB sen och kolla lite på tapeter och så... inte för att jag på långa vägar kan bestämma det redan för då kmr jag ångra mig om en månad eller så men jag behöver inspiration!! jag kan verkligen inte bestämma mig! Jag har du två val och jag vill liksom ha en kombination av dem men det kommer inte bli bra! Men men det blir nog skitbra i slutändan!

Nehepp nu ska jag gå och titta på någon film..frågan är bara vilken=/ fasen orkar inte dra upp DVD:n till mitt rum men jag vill knappt de någon av mina VHS för de har jag su sett hundra ggr men jag vill inte sitta nere i fotöljen och kolla på DVD heller... hmm fan vliket i-lands-problem!!
Sitter här och är asförbannad eftersom SR's radiojox på internet inte rungerar!!! Det är värsta skumt! Jag kan lyssna på det som sänds nu till exempel men inte på en massa andra saker!! Det är skitjobbigt jag ville ju liksom lyssna på det!! ååå!!