Blir inget London på höstlovet tyvärr!:( vi har insätt att vi inte har tillräkligtmycket pengar vilket är sjukt synd! Men vi ska åka på påsklovet istället:P lite långt fram och så:P fast Marica och jag har planerat att vi ska åka till Gbg på höstlovet istället liksom iaf göra ngt!! Jag håller ju på att få panik!

Nu regnar det riktigt regält här! mysigt tycker jag! jag hade precis värsta snacket med mamma och Johanna om invandrare...lite mysigt även om det inte blir så mkt till diskutione eftersom vi alla tre tycker lika dant:P

hmm..jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. är ganska rastlös har liksom inga läxor att göra eller nåt heller!

Det var första dagen i skolan idag.. eller ja vo satt i Aulan i en kvart ca sen i ett klassrum sen stund och vid två fick vi gå så det börjar ju inte förens på riktigt imorgon men i alla fall.. Har verkligen inte velat börja skolan igen men efter att ha varit där så känns det ganska okej.. schemat känns inte riktigt så dåligt som det gjorde innan dock fortfarande lite jobbigt att sluta 15.20 på fredagen annas kan man ju leva med det. Okej att det är super sent på torsdagen men det var det förra året oxå så det tänker man inte lika mycket på.

Jag har suttit och räknat lite idag..
Och det är nu..
2 dagar till Lars winnerbäcks singel "Om du lämnar mig nu"
8 dagar kvar till begravningen
28 dagar kvar till kents singel "ingenting"
35 dagar kvar till Elitserie premiären
37 dagar kvar till Lars Winnerbäcks nya skiva kommer "Daugava"
47 dagar kvar till första Innebandymatchen
58 dagar kvar till kents nya skiva kommer "Tillbaka till samtiden"
68 dagar kvar till Höstlovet
106 dagar kvar till Lars Winnerbäck konserten i Växjö
110 dagar kvar till kent konserten i Lund
123 dagar kvar till Jullovet (helger inräknade)
127dagar kvar till Julafton
134 dagar kvar till Nyårafton
144 dagar kvar till 18-års dagen
299 dagar kvar till skolavslutningen (helger inräknade)

Tänkte räknat ut hur många skoldagar det är kvar men jag vet inte exakt vilka dagar vi är lediga men det ska jag ta reda på så ha tålamod så ska ni snart få veta exakt hur många dagar det är kvar till sommarlovet! Okej att är 299 dagar men det är ju bara de man går i skolan som räknas för de andra kan man ju göra massa annat kul på!

Jag blev minst sagt glad (eller ja glad är kanske fel uttryck.. lättad kanske passar bättre) när de sa att begravningen ska vara den 28:e och inte den 24:e! Hadde varit sjukt jobbigt att ha den på Emmas födelsedag!
Känns lite bättre att den är fyra dagar senare även om en begravning aldrig känns bra!

Mamma kom och ville att jag skulle prata i söndags.. eller hon tvingade mig inte men hon sa att det var bra och prata och att de var oroliga för mig eftersom jag inte har sagt ngt.. okej med risk för att bli kallad en thick headed prat nu så.. Jag vet liksom inte vad det är jag skulle vilja säga! Hon är död var med kan man säga?! Vad vill de att jag ska prata om?! Jag fattar inte! Vad finns det att prata om?! Hon är död och så är det! Okej jag antar att jag låter ganska kännslokall men jag fattar verkligen inte vad det finns att säga!!

Aja jag bör väl egentligen gå och lägga mig nu.. men jag vill läsa meeeeer!! hela tiden ås blir det bara ett kapitel till sen men ett till klockan är inte så mkt! men den är nästan 01.00 nu så jag antar att jag faktiskt borde gå och sova men jag är inte trött!! om jag går upp så kommer jag bara titta på tv i typ två timmar eller nått och sen kanske sova! fast det är dock bättre att jag är där uppe än att jag sitter kvar här och mamma eller pappa kommer!

Känns sjukt att säga det men det känns ändå som om det har varit väntat de senaste åren.. Fast det kommer ändå alltid som en överraskning! Ingen glad överraskning dock...

Även om denna dagen borde varit jättehemsk och det var den väl på sitt sätt så var den ändå ganska okej. Tack vare Becka så kunde jag tänka på andra saker och det var precis vad jag ville! och fortfarande vill! Det jobbiga är att det känns som om alla i min familj kollar snett på mig bara för att jag inte gråter eller verkar ledsen utan mest beter mig som vanligt... Men der är mitt sätt och de måste acceptera det! Jag vet att de gör det men det känns ändå som om de förväntar sig mer!
Men jag grät inatt! vem var det om inte jag som satt och lipade i bilen hem!? Visst inga timmar vis med de räkte för mig! Jag vill inte att folk (läs mamma) ska komma och krama mig och fråga hur det är och nästan tvinga mig att prata! Jag vill inte ha det så! Jag behöver ingen som sitter och tycker synd om mig! Jag klarar mig bra själv! I alla fall tills jag själv tar initiativet att prata om det eller låter mig bli tröstad! Becka och Emma nu vill jag inte att ni ska tro att jag inte uppskattar det ni gjorde efter de hade ringt eller i bilen för det gjorde jag för då behövde jag det! TACK!

Men jag klarar mig nu.. Jag behöver inte prata om det! Döden är inget som skrämmer mig eller som är speciellt hemskt för mig.. Jag vet att hon har det bättre nu och detta var nog trots allt det bäst som kunde hända även om det känns grymt att säga det men jag tycker verkligen det! Jag vet att hon inte sa så mycket om hur hon kände och så men jag är övertygad om att hon mådde mycket sämre än vad hon visade!

Men nu har jag tänkt tillräckligt mycket på det här!

Alla dina vänner och hela din familj
går med stormsteg mot den dagen
då de inte längre finns
För älskling vi ska alla en gång dö....
Ringde till tandregleringen igår efter som limmet som håller fast tråden på tänderan hade låstnat på en tand och jag tycke att den hade ändrat på sig lite sen jag tog bort tandställningen. Var där idag för att fixa till det.. Det visade sig att det hade låstnat på två tänder och det hade ändrat sig lite lite men eftersom det var på underkäken så  var det inte få farligt för det var inte lika mkt skillnader före och efter tandställningen där som på överkäken.

de tog fram mina avtryck som de har gjort av mina tänder både innan och efter tandställningen. Shit jag såg verkligen vilken stor skillnad det är på min överkäke! Klart jag har sett att det är skillnad men jag trodde verkligen inte att den såg ut så innan jag fick tandställning!

Jag hade hoppats på att det skulle har varit så pass mycket ändring att jag hade behövt sätta in tandställning igen men de limmade bara på med nytt lim=( Men det var iaf mysigt att vara på tandregleringen igen!=) Har ju inte varit där på ett halv år! Min tandläkare är så mysig! haha^^ hennes kommentar innan jag gick: "Jaha då vet jag inte när vi ses igen.
Asistenten:"Det är väl inte förens nästa år tror jag."
Tandis:" Nähä. Ja men God Jul och Gott Nytt År då!."
Jag." Tack det samma!"
hihi^^ var lite skumt:P men det var gansla kul.

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Skulle letat present till Becka och Emma men jag pallade verkligen inte gå på stan så jag åkte hem så fort jag bara kunde! Väl hemma så läste jag och nu har jag precis ätit och tittat på reprisen av Project Runway. Äntligen åkte Vincent ut!! Tack!!

Men nähä nu ska jag slänga bort några timmar på att läsa lite:P Emma vet mycket väl vad jag pratar om ;)
Nu sitter FetFot och Bull näsa här. a.ka. Emma och Julia. Vi har inte så mkt att göra för tillfället... humdihumdi!
vi har legar och läst Harry Potter fanfic's:P ja vi är något besatta:P men den Emma läste idag som jag redan har läst är asbra! höhö^^

Jag och Jossan var och köpte våra kent biljetter igår!!!!:D:D:D:D:D:D Nu börjar det äntligen kännas som på riktigt!!! Lund den 7:e December!! <3<3