Igår var jag helt redo att ge upp min forskningsrapport och göra den i augusti istället. Kännde bara att jag inte kom någonstans alls, jag var fast. Men det lblev lite bättre runt halv elva och jag kunde äntligen koncentrera mig och faktiskt producera lite text! Trots att jag var väldigt rädd för att flowet skulle försvinna om jag gick och la mig så var jag ju tvungen att göra det. Som tur var så försvann det inte! Det är inte världens flow så det går fortfarande ganska långsamt men det går i alla fall och det är allt som räknas!

Måste skriva knapt 500 ord till för att komma upp i minigränsen och 500 är faktiskt inte speciellt mycket. Jag har likosm inte ens skrivit inleding eller avslutning än och bara dem kommer ju bli runt 200-300 ord säkert. Ska verkligen bli så skönt när jag är klar!! Hela denna veckan har varit så jobbig för jag har vekrligen kännt att jag inte har haft tid med någonting annat. Har inte hunnit träna mer än en timme på hela veckan och det känns inte alls kul. Men nästa vecka ska jag ta tag i allt annat igen! Har ju dock min opponering nästa fredag och den är jag lite rädd för! Jag har ju aldrig varit med om det innan och även om jag vet hur det funkar så känns det ju jätteskumt att sitta där och försvara sin uppsats! Jag glömmer ju dessutom alltid bort vad jag har skrivit typ så fort jag har skrivit det! Måste du läsa in min egen rapport lika mycket som den jag ska opponera på!
Efter att ha sovit för lite för mitt eget bästa inatt (runt knapt 3 timmar) kände jag mig sjukt uppgiven hela morgonen. Ville bara ge upp allt vad forskningsrapport heter och skita i att göra klart den. Det kändes som om jag aldrig skulle bli färdig och inlämningen är om en vecka! Men efter att ha kollat på dopet och tvingat mig själv att skriva lite smat tagit en tupplur så känns det lite bättre nu. Jag tror verkligen inte att min uppsats kommer vara i A eller B klass men jag ser ändå ett ljus långt där framme! Har skrivit 2000 ord nu och vi måste minst skriva 4000 så nu känns det ändå som ett uppnåligt mål.

Hoppade dessutom över min träning ikväll för att sitta hemma och skriva istället så nu känner jag ännu mer att jag faktiskt måste göra det för annars skippade jag ju den i onödan! Hade verkligen velat gå men eftersom den är inne på Gärdet så går halva dagen åt. Måste åka 17.00 och kommer hem 22.30 om jag ska gå på den. Jag har tyvärr inte så mycket tid just nu, måste prioritera denna sista uppgiften! Jag räknar iskallt med att bli i stort sätt klar till på torsdag. Ska skiva massa ikväll och imorgon efter lektionen ska jag sitta kvar och skriva ännu mer. Måste bara fråga min lärare lite grejer först och se vad hon säger om det jag har skrivit än så länge.

Nej nu är det dags att återgå till det vesentliga skrivandet! En till artikel ska jag i alla fall hinna skriva om ikväll och sen måste jag bara bestämma vilka mer jag ska använda mig av!
Egentligen borde jag sitta och söka artiklar och böcker till min forskningsrapport som vi ska börja skriva under veckan men det gör jag ju förståss inte... Jag har i alla fall äntligen kommit fram till vad jag vill skiva om, det vill säga biståndspolitik. Alltså hur politiska ideologier och tankar påverkar vart biståndet går eller hur mycket man ger i bistånd. Satt och letade igår men det känns verkligen omöjligt att hitta någonting som handlar om det jag vill skriva! Har hittat två böcker som jag ska komma upp men de fanns ju naturligtvis bara på Riksdagsbiblioteket så har inte kunnat låna dem än eftersom jag inte har haft tid att åka dit. Ska dock dit på måndag och hoppas verkligen att de inte hinner bli utlånade och jag hoppas att de har någonting bra att komma med! Den ena heter liksom Bistånd är politik! så den tror jag verkligen på!

Den enda riktigt vettiga jag har gjort idag är nog att jag har rensat garderoben! Slängde en hel påse med underkläder som inte har används på väldigt länge! Några tröjor och byxor fick också ryka så nu är det lite mer ordning i garderoben, ett tag i alla fall.. Behöver verkligen köpa massa nya kläder för jag är så sjukt trött på ALLT i min garderob! Dessutom har mina favorit byxor gått sönder så byxor är nästan akut viktigt att köpa! Men jag är verkligen inte alls på shopping humör just nu (hur är det möjligt!?) och då kommer jag verkligen inte hitta någonting. Ska iof försöka laga byxorna men måste ändå köpa ett par nya då jag inte tror att lagningen kommer hålla någon längre tid eftersom tyget har blivit så tunt.

Imorgon är det interncup med fotbollen och det ska bli ganska kul. Är inte jättetaggad eftersom vädret tydligen inte ska bli så bra. Hörde rykten om snö vilket inte känns lockande alls! Visserligen känns regn och snålblåst som ännu värre scenarion!