Kom hem från Jossan för typ en timme sen nu kanske... haha^^ det var jäkligt rouligt! Sitter och laddar upp bilderna på bilddagboken just nu:P Funderar på om jag ska ladda upp på FaceBook nä rjag ändå är igång liksom är typ inte ett dugg trött!!

Aja jag hade egentligen inte så mkt att skriva men har typ inget annat att göra så varför inte skriva en rad eller två här?Just nu har jag 3966 bilder upplaggda på bdb och innan jag är klar ikväll kommer det vara 4000! :D:Dsikta på 5000 innan året är slut? Jag ska nog fan se om jag kan klara det!
Sovmorgon idag var inte fel speciellt inte med tanke på hur sent jag somnade.. Dock var ju första lektionen matte och den tanken gjorde det inte fullt så roligt. Hade ju bara tre lektioner idag.. varav en var idrott och då hade vi sugorigentering! *hata* men eftersom jag är sjuk så var jag inte ombytt men jag och Una gick och letade upp en del kontroller. Det var ganska trist förutom när vi hade vårat "mitt i naturen moment"! Ni vet ett såntdär tillfälle då man borde haft en filmkamera så man kunde filmat ekorrarna! Det var två stycken som hoppade omkring och jagade varanda! assöta var de!

När jag hade slutat så var jag med på Jossans biologilektion:P Jag fattade typ ingenting! okej att jag kanske inte lyssnade super mkt men i alla fall:P Sen gick jag, Jossan och Sanna och köpte Duagava! Eller jag och Sanna gjorde det. Jossan skulle köpa den på nätet istället kom hon fram till.

Lyssnade på den innan dock bara en gång. Blev inte helt förälskad med en gång men om man bara ger den lite tid så tror jag den kommer vara ritikgt bra!:D

Men jahapp nu måste jag väl börja plocka undan. Mamma och pappa kommer ju hem i morgon och jag och Jenni "panikstädar" nu eftersom vi inte hinner imorgon:P Dessutom är det min tur att diska idag! *suck* längtar tills vi flyttar och får diskmaskin! okej att det är jobbigt att plocka ut och in i den men det finns inget så tråkigt som att diska!!

ByeBye
Idag har väl inte den bästa dagen i mitt liv direkt. Fast den meningen låter ju iof som om dagen verkligen varit sugdålig och det har den egentligen inte. Fast det började med att jag inte kunde soman sen när jag väl somnat så vaknade jag typ helatiden vilket var sjukt jobbigt! Sen när klockan ringde trodde jag att jag hade försovit mig för jag hade sovmorgon och den ringde vid åtta alltså två timmar senare än vad den brukar så då blev jag först jättestressad över det sen kom jag på att jag hade sovmorgon men då blev jag osäker och låg och var typ stressad/orolig ett tag innan jag orkade ta mig upp ur sängen. Började sakta men säkert äta frukost och drack lite te. Kändes verkligen inte på topp. Funderade på att vara hemma men kom till sist fram till att det är alltid värst på mornarna. Så jag åkte till skolan med en förkylning som satt sig i luftrören och gör allting som inebär rörelse lika jobbigt som ett mathatonlopp! Satt på en buss med sämsta luften i världshistorien typ! Halsen kliade och hostana avlöste varandra.

Gick upp till skolan och trodde jag skulle dö innan jag kom fram till Teknikum! Väl framme i skolan kände jag att mitt huvud var inte med mig för 5 öre! Satt på psykologin men tror inte nånting fastnade. Gjorde allt på automatik typ. Så åkte hem efter psykologin. Ringde mamma och pappa och pratade med dem en stund. Mamma tyckte jag skulle gå till vårdcentralen om det inte går över eftersom min Bricanyl är slut och min Pulmicot gick ut -05 och det skulle vara ganska bra att ha dem till hands speciellt Bricanylen.

Somnade efter jag pratat med dem. Sov nog ca. tre timmar tror jag. Det var jätteskönt! Sen var jag tvungen att laga mat och sen dess har jag varit jättetrött igen! Vill bara gå och lägga mig men jag är rädd att jag kommer vakna och inte kunna sova mer sen så jag måste försöka hålla mig vaken! Men nu är det snart Kyle:D ska bara se till att inte somna i reklampauserna det brukar ju hända mig annars:P

So long!

JAAAAAAAAAAAA!!!! 6-5 till slut! mitt tips var ju 3-2 och det gick ju ganska mkt i kras! fast så länge de vinner så är jag nöjd:D Shit det var sjukt nervigt när det stod 2-4! men som vanligt hämtade de upp sig och kom igen! Första 15 minuternavar ju HV helt och hållet sen bjöd de in Frölunda vilket man aldrig ska göra! Så gick det som det gick men som sagt de hämtade upp det och tredje perioden var riktigt rolig att se! Detta var verkligen en publikmatch!

Shit vad jag blev sugen att gå på hockey nu!! hade så jävla gäran velat vara där ikväll!! nån som är på att åka upp typ närmsta lördag de har match? jag vet inte om jag pallar vänta mycket längre till!! var ju typ April sen man var på hockey senast ju!! abstinensbesvär.com!

Och det bästa av allt var när sändningen var slut! för då visade de alla målen OCH spelade INGENTING!!!!♥♥♥och folk säger att man inte kan lyssna på kent och gilla hockey! bullshit!

Igår när Jag och Emma var ute och gick började vi diskutera längden på Dan och Rupert och nu menar jag alltså från marken till toppen av huvudet och inget annat!!! Det hela började med att vi pratade om HP (ovanligt) och Emma sa att Dan är kortare än henne! Och då är han ju ganska kort.. inte för at Emma är speciellt kort men om man är kortare än henne är man ju ändå kort. Aja vi kom fram till att vi inte riktigt vet hur lång han är.. grejen är ju att det typ alltid står i Foot och jag har inte en aning om viken längt typ 1 foot motsvarar i vårat meter/cm system så jag sa att jag skulle kolla upp det. En anledning till var att i böckerna så ska ju Ron vara typ jättemycket längre än Harry och Hermione men Rupert är liksom inte såå mycket längre än varken Dan eller Emma.

Jag kollade precis upp hur lång Dan är och han är alltså 5.5 ft och det är liksom ungefär 1.67m!!! Shit han är verkligen askort! Eller ja jag tycker iaf det! Men det känns ganska kort för att vara kille liksom...

aja skrev mest ner det för att jag skulle komma ihåg det:P kollade upp och en foot är ca. 30 cm kan ju vara bra att komma ihåg. tror det var 30.48cm exakt:P
Blev bara Emma och Jag hemma igår. Men det var mysigt det oxå. Känns verkligen som om vi inte hade träffats på aslänge fast vi träffades i torsdags morgon! Hela veckan har det kännts som om vi varit ifrån varanda flera veckor eller nått! Vi kollade på HP 5 ♥ Så jädrans kul är den! haha^^ scenen efter kyssen är lätt den bästa i hela filmen!!

Sen stack vi ut och gick i två och en halv timme! Snacka om att man var tött i benen och blöt om fötterna efter det eftersom mina skor läcker in! Mina fötter kliar apmycket nu eftersom jag gick i blöta skor och strumper så länge igår.

Jenni och jag håller på att kolla på 10th Kingdom just nu. Eller ja vi har en liten paus nu. Den var inte så bra i början men den börjar bli bättre nu.

men aja ska nog börja kolla igen nu ses och synes!
Okej jag har fallit för trycket och nu blivit FaceBookare! Kommer nog ta lite tid innan jag kommer komma in i det ordentligt.. men det känns som om man är lite seriösare på FaceBook så det kommer nog inte bli riktigt kila dana bilder som på bdb... men det återstår att se..

Kanske ska in till stan snart med Emma och Jossan.. Jossan skulle träffa sina klasskompisar så vi kanske ska hänka eller ja antagligen ska vi det men man vet ju aldrig med oss:P

Har nu suttit och kollat runt på lite sidor om interrail... Shit det är verkligen mycket mer att tänka på än vad man tror! Man tror ju typ att det bara är att sätta sig på ett tåg och åka mellan städer men icke sa nicke! planering, planering och åter planering är det som gäller alltså! Tur att det finns bra sidor där man kan läsa det mesta och folk som redan varr på interrail som berättar vad som är bra att tänka på och tips på städer som är nice och så..

Jag har suttit och kollat på en del kartor nu för att försöka komma fram till vart jag vill åka förutom Auswitch. OCh det ända jag har kommit fram till är att vi måste begränsa oss! typ Östeuropa/Centraleuropa eller nåt. Egentligen vill jag ju till Paris, Barcelona och Rom men ja det är ju typ andra sidan av Europa så det blir kanske lite svårt tyvärr. I alla fall under 10 dagar. Egentligen så hade väl 22 dagar varit bra men det känns nästan som för lång tid. Plus att det blir ju extra hostelnätter och sånt oxå. annars är ju 22 dagar bara 700kr dyrare med interrail än 10 dagar. visserligen så skulle man ju kunna resa några dagar till utan interrailet antingen efter eller innan de datumen kortet gäller.

Nej nu ska jag ta mig fan ta tag i det här! Jag ska fixa ett block där jag kan skriva upp allt som är bra att veta. Och skriva upp lite om ställen som verkar intresanta och lite olika resalternativ. Vill ju dock inte planera för mycket hela grejen med interrail är ju att hoppa på ett tåg mot en stad hoppa av halvägs för man inser att man vill stanna på förra stället en dag till :P Impulsivitet är ju vad det handlar om ju! iaf för mig är det det. Resor som är helt upp planerade innan man åker har man ju nästan tröttnat på innan man kommer iväg ju! Klart man måste ju planera om man ska göra en sånhär resa det går absolut inte att förneka men man behöver ju inte planera allt.. Därför är det ju faktiskt ganska bra att gör några stycken olika resvägar! *skrev det mest för att jag själv skulle fatta det* För om man kanske har en "huvud resa" så att säga. typ Berlin > Auswitch > Prag > Vienna > Rom > Hem (bara ett ex) så kan man ju ha liksom typ skriva ner andra ställen man kan åka till från Prag om man skulle ändra sig under resans gång liksom.. hmm detta måste funderas lite till på! Eller en hel del:P

Nehepp jag kanske ska skicka iväg ett mail till Johanna hon tågluffade ju för några sommrar sedan.. Fråga lite vilka städer hon tyckte var fina och värda att besöka så att säga.

Ha det gytt!

Har vatt hemma en halv timme eller så nu=) lits jukt är det ju att jag har slutat och Emma har inte ens börjat! Posten har inte ens kommit! eller ja nu kanske men de hade inte kommit när jag kom hem. Två lektioner idag, sammanlagd lektionstid: 1 timme och 40 minuter:P eller ja det blir väl typ 30 minuter eftersom jag gick tidigare från ryskan..

Sitter och funderar på vad man ska göra nu när man är hemma liksom... funderar på att gå ut och gå och ta lite kort sen men först ska jag nog sitta här och slappa lite kolla lite kartor över Europa och föska komma fram till vart jag vill åka på interrailen..lättere sagt en gjort minsan!

Och jag är verkligen inne i en helt underbar kent-period nu!! Shit det är verkligen så jävla länge kvar till konserten!! kommer ju aldrig kunna vänta så länge!! 79 dagar kvar ju!!! gahaa!! *längtan alltid denna längtan..*
Det är Hv-dagen imorgon i Kinarps och jag vill dit så sjukt mkt! Jag och Jenni skulle ha åkt men nu säger hon att hon inte har råd med besinen(även om vi ska betala hälften var) så det kommer inte bli ngt! Dessutom så är det sista dagen på husvagnsmässan och på A6 skulle det oxå var egt så det kommer ju typ inte finnas en parkeringsplats inom en mils radie från Kinarps! Så jävla pissigt känsn det! Jag hade verkligen sett fram emot det här! Och Jenni verkar inte ens lite besviken eller ledsen över att vi inte kommer dit! Men aja är inte så mkt jag kan göra! Även om vi skulle komma dit så är det ju som sagt sjukt ont om parkeringsplatser!

Annars idag har det inte blivit mkt gjort.. jag sov till halv tre sen gick Jenni och jag till affen och efter det har vi typ bara kollat på TV för vi skulle ha film kväll.. vi skulle kollat på nån serie Jenni köpt på nätet men den funkade inte:(

aja nu får jag väl gå och hålla henne sällskap igen.. ses och synes

Jaha nu sitter man här och bara väntar på att tiden ska gå i stort sätt ska ju äntligen ha en ordentlig träning med mitt lag! woho! har längtat hela dagen! Och jag är dessutom klar med engelska läxan vilket känns skönt! Fast jag har inte pluggat på glosorna så det får jag väl göra när jag kommer hem igen..

Nu är det endast 6 dagar kvar 6 DAGAR!!!! :D:D Imorgon ska jag nog beställa den och "Om du lämnar mig nu" på Bengans! Växjö verkar ju vara ganska sega på singlar så det är lika bra så man får den direkt! Och så rä det bara 15 dagar kvar till Daugava kommer och 16 dagar till Boken kommer!! :D:D

Mamma och pappa åker till Grekland med Neta, Sven, Mormor och morfar på lördag så Jenni och jag ska vara själva i nästan 2 veckor!:D Och på söndag kanske vi ska till Jkpg på HV-dagen!! :D:D hoppa sverkligen att vi kan ordna det med Freja så vi kan åka! Jag är så sjukt grymt pepp på Hockey nu!!!

Men nu hinner jag inte skriva mer för jag måste byta om och dylikt!
Ses och synes!

Hahahahahah^^ Jenni beställde från Amazon.com för någon dag sen. Hon skulle beställa 6:e och 7:e Harry Potter böckerna och någon serie som hon tyckte var bra. När hon var inne på sidan och kollade om de fanns så stod det att den sista fanns i paperpack vilket både Jag och Hon tyckte var konstigt för den brukar ju inte komma ut så tidigt efter hårdpacken. Men aa hon klagade ju inte och beställde där med det hon ville. IDAG fick hon en avi från posten om att hon hade fått ett paket från Amazon.com Jenni blev jätteglad och sprang till affären. När hon kom hemm hade hon med sig värsta paketet! alldeles för stort för bara en bok! (alla tre grejerna skulle komma separat) Jenni läste lite på lappen och så stod det 330 och hon bara: "330? Säg inte att det är 330 böcker här i!!" Redan här började jag asgarva. Hon öppnade kartongen och i den så låg mycke riktigt en paperpack av Deathly Hallows PÅ BLINSKRIFT!! XDXDXDXDXDXDXDXD
Jag typ ramlade ihop på golvet av skratt! Så sjukt roligt!! Harry Potter and the Deathly Hallows i 10 delar på blindskrift!!

Vi gick in på Amazon.com för att kolla om det hade stått ngt för Jenni var typ säker på att det inte hade gjort det. Men det hade det. Braille betyder tydligen blindskrift på engelska! snacka om att jag ska lägga det på minnet! Vill ju inte riskera att få en blindskriftsbok igen!

Aja man fick ju sig ett gott skratt iaf!
wiiii!!! imorgon kl. 09.00 släpps biljetterna till HVs hemma matcher!! fan nu känns det verkligen att det håller på att dra ihop sig! bara 20 dagar kvar! 
Skrev upp alla hemma matcher som är på helger eller när man är ledig... hmm en del ser ju minst sagt intressanta ut! FBK kommer ju bli extra kul iår pga Per Ledin. Jag vet inte men jag har ju oxå fått ett litet hjärta för Skellefteå så jag skulle gärna kunna se dem oxå! Dock känner jag ju att jag kan skippa typ Mora! Fast okej jag borde väl lärt mig från förra säsongen att Mora oxå kan stå upp mot HV när det väl gäller!
Känns skönt att Södertälje har ersat Malmö och jag hoppas att Hv kommer klara av SSK mycket bättre än vad de klarade av Malmö! Jag fattar verkligen inte varför HV hade sånna problem med att bara utklassa Malmö! när de vann så vann de alltid med typ ett- två mål!

3 Lördag 2007-09-29 18.30 HV 71 - Djurgårdens IF
9 Lördag 2007-10-13 15.00 HV 71 - Södertälje SK
11 Lördag 2007-10-20 15.00 HV 71 - Färjestads BK
17 Lördag 2007-11-03 15.00 HV 71 - Brynäs IF
19 Lördag 2007-11-17 15.00 HV 71 - Mora IK
25 Lördag 2007-12-01 15.00 HV 71 - Färjestads BK
31 Fredag 2007-12-28 19.00 HV 71 - Djurgårdens IF
39 Lördag 2008-01-19 15.00 HV 71 - Skellefteå AIK
41 Lördag 2008-01-26 15.00 HV 71 - Timrå IK
46 Lördag 2008-02-16 15.00 HV 71 - Timrå IK
48 Torsdag 2008-02-21 19.00 HV 71 - Luleå HF
55 Lördag 2008-03-08 15.00 HV 71 - Djurgårdens IF

Folk kanske undrar vad de egentligen har hållit på med nu senaste tiden och jag kan berätta att de har varit med i två cuper.. en i sverige som de vann och en i Schweiz där de kom trea... tydligen hade det varit en hel del bråk nere i Schweiz. Men a jag antar att det är sånt man får räkna med när man har Pettersson,Jämtin,Ledin och Petrasek i samma lag!:P

Men aa om nån känner sig sugen på en match säg mer är gärna till! Gärna en som är snart jag har grova abstenensbesvär!
image30
haha^^ igår var riktigt rolig! Pallar inte skriva allt vi gjorde men kul var det("haha jag bara skojar!")xD
Idag har man ju varit lite seg.. kom upp vid halv två och har inte gjort ett enda dugg idag! det mest ansträngande jag gjort idag var typ lägga upp bilder på bdb!
Men jag ska lägga upp lite bilder från igår här nu tänkte jag om någon skulle vilja se!

Snart bär det av till Emma på födelsedagsfest:D woho! haha^^ det roligaste kommer bli när hon öppnar presenten från mig för hon tror verkligen att hon vet vad det är!! haha^^ finns typ inte en chans att du kan veta det!

Var hos Jossna igår med Emma det var myspys! vi satt bara och pratade om saker och aa det var allmännt mysigt!

Fast det mysigaste med igår var att jag fick min kamera!!:D:D Jag (hjärta) nikon D40 = Sant
den är så grymmligt bra!! Jag kan inte sluta gå runt och ta kort! jag tar verkligen på absolut ingenting alls! men det är roligt ändå!:P

men nähä! ses och synes gott folk!