fuck jag är en sentimental jävla loser..
kan det inte bli som det var och inte som de är!
I hate being alone.
Oh greate! Nu kom utan dina andetag just what I needed!
Jag ångrar att jag aldrig säger allt men jag kan inte
hur mycket jag än vill..
Jag är inte så jävla utåtriktad som ni tror!
Jag hade behövt er här nu...
vem fan ved vad som kommer hända?!
vi kanske aldrig ses mer
fan tårarn rinner bara av tanken...
hade jag orkat hade jag suckit upp till ekebacken nu
där hade jag funnit tröst i att bara vara.
Una kom hem i lördags vilket var underbart! Jag var hos henne några timmar och fick se alla hennes kläder som hon hade köpt och höra om allt hon hade gjort (detta fick mig att dels längta tillbaka till Thailand och till min Indien resa!).

Mamma och pappa åkte till Öland i måndags så då kom Una till mig och sov här=) Det var nice som vanligt och det blev mycket sömn oxå! =) Jag behöver verkligen Una för att kunna somna som jag ska. I tisdags solade vi nästan hela dagen och det blev även lite bad=) Una somnade tidigt vilket jag oxå kunde ha gjort om jag bara hade gått och lagt mig samtidigt som henne men istället stannade jag uppe lite till och somnade till sist vid typ halv fyra! Vaknade av att Neta ringde och bad mig hemta saker i deras hus eftersom vi ska träffa dem i helgen.

Efter brunchen beslutade vi för att köra in till stan och titta lite. Det blev massa gående och vi träffade även en del folk som man inte sett på länge vilket var mycket trevligt=) Vi köpte nya kalendrar och nu känns skolan mycket närmare men det gör mig faktiskt inte så himmla mycket egentligen. Som Una och jag har kommit fram till så är det ju inte själva tiden man är i skolan som är jobbig utan tiden efter skolan som man måste lägga på saker som har med skolan att göra.

Jag köpte även nya skor i en skoaffär som vi alltid glömmer! Una och jag insåg att de har massor massor snygga skor!! Vi hittade ett par högklackade skor som vi båda blev helt galet kära i men 500 känndes lite väl saftigt eftersom man inte kommer använda dem så ofta liksom. Men man kan ju alltid få älska=)
Åt precis min lunch så nu är jag mätt och go=) pasta med tomatsås och köttbullar, det är grejer det!
Jag har längtat efter lunchen sen min second breakfast ;) Jag tog nämligen tag i mig själv och tog fram all den lilla självdisiplin jag har och gick ut och målade! Nu ska jag gå och måla en vägg till sen är det nog för idag. Sen är det bara en vägg, gavlarna och knutar och foder kvar=)

Mamma och pappa kommer hem i eftermiddag/kväll och då kommer all den lilla ork jag kommer ha kvar gå åt till att övertala dem till att jag ska få låna bilen till gbg och liseberg i augusti! Det kommer defenitift bli lättare sagt än gjort kan jag ju lova!
Jag har nog alltid sett mig själv som en tjej som är vädigt ointresserad av mode. Men på senare tiden jag kommit på mig själv läsa modebloggar och allmänt kolla runt på olika grejer som har med mode att göra. Så jag har kommit på att jag är egentligen ganska intresseras av mode. Inte intresserad på det sättet att jag vill följa modet utan mer veta vad som är på G och allmänt ha lite koll. Jag tycker verkligen det är intressant! Önskar att jag för det första hade mer pengar att spendera på kläder/skor/accessoarer önskar också att jag inte var för snål för att göra det! Fast hade jag haft mer pengar kanske jag inte varit lika snål men det är inte troligt.

Jag kan säga att sparade på "mina favoriter" har jag en hel mapp full med bara massa länkar till olika sidor med underbara kläder/skor/accessoarer.
Så jag tänkte tipsa om några som jag har blivit kär i:
fredflare.com - Underbar sida som tyvärr inte skickar mer än till USA och Kanada! Hade de skickat internationellt så ahde jag ungefär köpt allting de har!
Office shoes - Har köpt en del skor där under mina resor till Glasgow. Tycker dock inte riktigt jag har hittat lika mycket snygga skor på webben som i den riktiga shoppen.
Urban Outfitters - Har mest kollat på deras t-shirtar för killar.. Detta är just en sådant fall så jag är snål och inte vill betala 200kr för en t-shirt även om den är urläcker..
80's Tees - Bra för den som gillar 80-talet. Jag älskar deras t-shirts med nintendo, kultserier och legendariska rockband.
Kitsch-U-Like - Bara för att jag älskar kitsch! Har en del guldkorn för hyggligt pris ändå. Skulle verkligen vilja åka till deras butik i Exter. Ligger dock väldigt långt från typ London.
Lush - Underbar skönhetsbutik där allting är naturligt och absolut inte testat på djur! Priset är också väldigt bra! Dyr frakt dock men det finns ett fler tal butiker i sverige om man söker på Lusch Sweden på google så kommer man till deras svenska sida.
Mod Cloth - Underbart söta kläder, framför allt klänningarna! Inte riktigt min stil men de är väldigt fina trots det.
Heidi Seeker - Brittisk designer som gör underbara saker! Mycket från henne finns på fredflare.com och detta är ett sätt att kunna beställa hennes saker då de skickar internationellt från hennes egen sida=)

Detta får räcka för idag. Nu ska jag fortsätta gotta mig i mysiga saker jag ska köpa när jag får pengar=)
Igår skrev jag att jag inte visste vad jag skulle göra nästa år efter jag slutat. Men nu vet jag! Jag ska åka på volontärresa! Måste bara fundera ut vart.. Det finns ju så hej dundrans många att välja på! Jag skulle vilja åka till Afrika och ta hand om djur men samtidigt så vill jag åka till typ en skola någonstans. Hittade ett projekt i Indien som jag är jädrans så sugen på! Man fick lära sig massor om Indiens kultur och sånt som jag älskar! Själva volontärarbetet var på en skola och även på ett sjukhem för hiv/aids smittade.

Men om jag åker på någon av resorna jag kollar på så kommer jag ju vara iväg längre. Om jag åker till Indien till exempel så kommer jag ju resa runt massor efter de veckorna som jag har varit där. Man vill ju se ännu mer av landet liksom! Har tänkt att åka i augusti någon gång och sen då vara borta till jul kanske. Men då komme jag nog att åka till typ Nepal, Bangladesh och lite andra länder också.

Men nu ska jag titta lite mer på resor och flygpriser och så fast det är inte speciellt många bolag som lagt upp prisor så långt i förväg men man kan ju kolla lite och få en liten bild av vad det kommer kosata ialla fall. Ha det!
Yes då var det fredag igen=) Har varit inne i Växjö för att köra hem Jennis bil och på vägen hem hämtade jag även mitt körkort! :D Känns verkligen konstigt att man nu har ett körkort! Det stämmer liksom inte! Mamma, pappa och jag pratade om en kille som heter Erik som är sån till några vi känner och så började vi diskutera hur gammal han är nu.. Och pappa sa att han var runt 22 nånting och att hans syster är 25! Och jag bara: VA?! Vad gamla de har blivit!
Mamma: Ja men du har ju fårr körkort nu..
Det fick mig att fundera en del. Fan man börjar ju bli "gammal" nu ju! Ett år kvar på gymnasiet sen är det slut på tryggheten och man måste klara sig själv. Måste verkligen fundera på vad man ska göra nästa sommar/höst.. Det jobbiga är att jag har verkligen för mycket jag skulle vilja göra så jag måste mest bestämma vad jag ska göra först..

Ikväll är det i alla fall bestämt vad man ska göra. Bort till Jossan och ha det lite trevligt med vännerna=) Men det blir nog ganska lugnt i helgen det är i alla fall vad jag har planerat. Mamma och pappa har åkt till Öland och Jenni är i Karlshamn. Mamma och pappa kommer dock hem på tisdag för att de ska skriva på hussäljningen på onsdag.

Ha det bra folk=)
Nu sitter vi på Öland och det är inte superkul, men hyffsat mysigt ändå. Dock längtar jag hem till vänner och annat roligt. Men det bär hem på måndag igen så det är ju inte speciellt länge men ändå.

Jag ha nu beställt min Kent/Håkan biljett! :D Ska hämta den på måndag antagligen. Jag funderar ävenpå att åka tåg ner till Helsingborg tidigare på dagen men det är inte säkert.. för om jag åker så är ju chansen ganska stor att Emma och Becka oxå vill göra det och då får Jossan köra ner helt själv och det kan hon ju inte göra. Så vi får se hur det blir. Tänkte att jag kunde träffa Robin om jag åkte tåget ner för då kunde han komma och underhålla mig i kön. Han var inte helt främmande för idén. Det är verkligen synd att Jossan jobbar just den dagen!

jaja inte mycket mer att säga så ha det bra folket..
Nu har jag suttit och lyssnar på håll ditt huvud högt ett tag. Måste ju lära mig den till konserten!! aja här kommer iaf texten och den videon jag hittat som ahr bäst ljud kvallitet. Hittar ni något fel i min text så säg till... det är absolut inte säkert att allt är rätt men det mesta tror jag ändå ska stämma.


Allt som är och alt som varit
allting vi tängt och allt vi drömt om
alla våra högtflygande planer
dom sprack på små ? som sommaren glömt
(det kan även vara "som man glömt" just denna raden är lite svår)

Jag trodde jag visste vad jag ville
men va fan jag var ung och dum och full då
allt värt att veta har du lärt mig
men du säger att jag inte står i skuld

Så håll ditt huvud högt
för jag älskar allt du gör
håll ditt huvud högt
det är allt man  kan begära

Jag vet att du gav mig av all din kärlek
utan krav på en mot prestation
och som jag önskar jag var värd dig
att jag kunde ge dig nånting lika stort

Så håll ditt huvud högt
för jag älskar allt du gör
och håll ditt huvud högt
jag har allt man kan begära

Och det var då som du tillsist föralltid gick
och det var då som du tillsist föralltid gick

Och det var allting som du sa
allting du tänkte
allt du va
allting du drömde
allt du kännde
allt du varit

Så håll ditt huvud högt
för jag älskar allt du gör
och håll ditt huvud högt
jag har allt man kan begära
det är allt man kan begära
det är allt jag någonsin begärt

kan inte sova inatt heller... jag tror jag har problem att sova själv! Jag behöver ha hem Una nu så jag kan få sova lite!
men men jag sitter och roar mig med att läsa på tjuvlyssnat.se^^

Öppningsdag på nytt IKEA-varuhus i Ryssland

Ingvar Kamprad står vid en av utgångskassorna och hjälper kunder att packa varor. En mamma och en liten pojke står i kassakön och pratar (på ryska). Mamman: Ser du den gamla mannen som står där och packar ner kundernas varor? Pojken: Ja?!
Mamman: Om du inte är duktig i skolan och sköter dina läxor så kommer du också sluta som den där mannen…med ett dåligt betalt jobb!


Buss 550 Alingsås - Borås

 Kille 1 ~20: Rymden är lite cool.
Kille 2 ~20: Ja! Rymden är nog fan coolast. Stort, svart, kallt är manligt värre… Fan jag vill bli rymdpilot! Alltså inte någon mesig astronautskit utan en riktig rymdpilot med laserpistol och tajta Han Solo-brallor.

Buss, Stora Höga

Tre killar ~15 går på bussen.
 Kille 1: Kolla, det var den där schyssta busschauffören. En gång så bor han av en gammal tant som typ inte kunde gå. Kille 2: Vad då bor?
Kille 1: Bärde då…
Kille 3: Bar heter det för fan!
Kille 1 (efter att ha tänkt en stund): Bar? betyder inte det typ naken?

Torget, Varberg Det är skolavslutning.

Två berusade tonårskillar sitter på en parkbänk och pratar om datorer och Internet.
Kille 1: Asså, det skulle finnas typ IRC men med visningsbilder och glada så'na gubbar.
Kille 2: Det finns. Det kallas för MSN…
Kille 1: Ah… Just ja…
Kille 2 suckar djupt och ger Kille 1 en öl till.

Ica Maxi, Alingsås

 En mamma ~ 30 och hennes dotter ~5 står i kön. Framför dem står två killar som pratar norska.
 Dottern: Mamma, varför pratar de där killarna så konstigt?
Mamman: De är norrmän, ifrån Norge.
Dottern: Men sluta mamma. Jag vet att norrmän inte finns på riktigt.

Linje 3,

tjejer sitter och pratar på en buss. Den ena verkar jobba på Mc Donalds.
Tjej 1: Ja, och så hade han lämnat skräpet efter sig, och på servetten hade han skrivit sitt namn och telefonnummer!
 Tjej 2: Vadå, var han snygg då?
Tjej 1: Nä, han var typ liten, men jag skickade ett SMS…
Tjej 2: Va! Vad skrev du då?
Tjej 1: "Släng skiten efter dig nästa gång du är på Mc Donalds, din jävel…"


Suck.. okej jag vet att det inte blir roligare än vad man gör sig men idag har verkligen varit megamega tråkigt!! Emma är inte hemma, Jossan är inte hemm Una och Frida är inte heller hemma! Så nu denna veckan kommer jag bara ha dundertråkigt ungefär hela tiden vilket inte känns speciellt inpirerande!

På lördag ska dock Jenni och jag åka till Öland med Freja som jag dessutom ska passa denna veckan vilket gö rdet lite roligare=) Sen på måndag är ju stora dagen! är lite nervös men känns ändå som om det borde gå bra.

...
Igår var det Emmas place som gällde =D Det var askalas och helt galet... Vi träffade en konstig polack som försökte supa mig och Emma fulla det gick väl sådär för honom.. slutade med att vi gick till Rosendal gick på toa sen gick vi hem till Emma igen.. aja palla berätta allt det var väldans roligt i alla fall och det var precis vad jag behövde just nu:D

Idag har det väl inte hänt mycket. Funderar på att kanske kanske gå upp till ekebacken och lyssna på lite musik med det känns inte som om det är speciellt troligt att jag faktiskt kommer göra det. Blev inte mycket sömn inatt så man är ju lite sleten just nu.

Imorgon är det kalas för Sven=) Det blir väl trevligt. Jobbigaste är att vi ska vara där typ två så vi kommer ju verkligen vara där hela jädrans dagen! Man kommer ju inte få nånting gjort ju! Inte för att jag har nåt planerat men ändå ;) jaja nog med tjöt.

hade
Shit det var inte igår jag skrev nånting... Det har nog egentligen inte hänt så mycket den senaste tiden men allt känns ändå väldigt bra=) Livet liksom bara är bra nu. Det känns skönt erfter en period där det inte känndes dåligt direkt men mindre bra kanske man kan uttrycka det. Det känndes hela tiden om om det säknades lite för att jag skulle må riktigt bra. Men nu är allt prima igen och kan inte hjälpa det men det känns som om det är lite för att jag träffade på Martin i måndags och att vi har börjat umgås igen som förr i tiden :D Det är väl antagligen inte bara därför men jag tror ändå att det gör lite i alla fall=)

En annan orsak tror jag är att vi ska på Håkan och Kent den 23:e :D:D Inte för att jag är speciellt inne i Håkan just nu men ändå. Och Kent blir man alltid glad av att få se. Femte konserten nu, och fjärde på typ ett halv år eller ja typ 8 månader kanske det är iof. Plus att mina garderober nästan är helt klara nu:D Det blev precis så bra som jag trodde från början. Även om jag fick ändra lite=)

Ikväll blir det fest hos Emma med Martin och Stoffe:D Der kommer bli jädrans så nice.. Jag kan inte släppa att jag tycker det är väldans trevligt att vi umgås igen har inte riktigt insätt hur mycket jag saknat honom föresn nu när jag träffat honom igen. Och det bästa är att det inte är konstigt eller blir pinsamt tyst som det kan bli när man träffar någon man inte träffat på superduper länge utan det är bara precis som det brukade vara.

Men men nu ska jag läsa i Harry och sen packa iordning det jag ska ha med mig till Emma. So long folks!