Det var juldagen igår och naturligtvis var det party som gällde!! Det började med förfest hos Jenni där vi lyckades bli riktigt många :D Det var en kalas start på kvällen. Äventyret fortsatte sen på Oléo där det som vanligt var kanoooners! Det var tanzen, Sex on the beach och gamla vänner.

Jag har verkligen kommit på att många av de allra roligaste utgångarna har varit på Oléo. Okej det beror på vad man är ute efter men är det dans dans dans man vill ha utan att man blir helt ner kladdad av sliskiga killa så är det Oléo som gäller!

Jag börjar nästan fundera på att flytta mitt födelsedagsfirande till lördagen även om min släkt ska komma och fira mig på söndagen. Jag menar, jag mår bra idag och jag blir ju knapt aldrig bakis så varför inte? Det kommer ju bli roligare än De Luxe tror ju jag. Men man får väl bestämma det lite närmare den stora dagen för det kan ju hända att jag veckan innan känner att nä jag vill helre dansa till indiepop och sitta ner och dricka vin lite civillicerat ;)

Jag kommer verkligen sakna utekvällarna här när jag flyttar till Stockholm! Det känns som om man festar på ett helt annat sätt där. De helger jag kommer hem är det utgång både fredag och lördag som gäller ;)
Jag har börjat fundera på att stanna i Stockholm även i höst istället för att flytta till Glasgow och plugga där. Men jag har suttit och kollat på typ alla universitet/högskolor som finns i stockholm och ingen har något program som jag vill läsa! Och de som har nåt som verkar lite intressant så kan jag inte läsa det eftersom jag inte har läst matte C (i ett fall matte D)!! Det är sjukt irriterande och jag började nästan tror att det inte var menat att jag skulle vara kvar i Stockholm. Vilket iof egentligen inte gör supermycket för jag vill verkligen till Skottland men det vore liksom ändå skönt att stanna kvar i Stockholm och inte flytta igen efter sommaren.

Men så blev det ett såndär Halleluja-moment när jag gick in på Södertörns högskola! Där har den ett program som heter "Språk, kultur och marknad" och så kan man välja på fem olika inriktningar, tyska, spanska, franska, ryska och arabsika. Man läser 90 hp ekonomi, 60 hp språk och 30 hp etnologi. Denna linjen är typ helt perfekt för mig! Jag måste bara bestämma mig om jag ska läsa med ryska eller tyska som inriktning.
Kollade min mail innan och antagningsbeskeden hade kommit idag. Det känns fett overkligt att jag kom in på ryskan! :D Är hur glad som helst just nu! Ska sätta mig och börja renskriva mina gamla ryskablock eftersom de är så ruskigt oorganiserade pga Ewas virriga undervisning. Ska göra mitt bäta för att styra upp den så gott jag kan.

Jaja det är iaf Stockholm nästa som gäller :) Terminstart den 17:e januari och flytten sker den 15:e. Shit knapt en månad kvar ju! Galet är vad det är!
Small said, "But what about when we are dead
and gone, will you love me then, does love go on?"

Large held Small snug as they looked out at the night,
at the moon in the dark and the stars shining bright.
"Small, look at the stars, how they shine and glow,
some of the stars died a long time ago. Still they shine
in the evening skies, for you see, Small, love like
starlight never dies..."
-
Debi Gliori
No Matter What