I'm back! Nu har jag varit hemma några dagar och nu vill hag tillbaka!! Det var verkligen så jädrans roligt! Det var första gången jag var i Berlin på riktigt. Helt underbar stad som alla MÅSTE åka till. Älskar all historia som finns där och det faktum att det inte alls känns som om man är i en av europas största städer! Det går inte förklara vilken kännsla jag fick av att gå där. Det bara känndes rätt.

Nått av det coolaste är att de har markerat ut i gatan var Berlinmuren stod. Man kan liksom verkligen följa hela muren runt om! Nångång när jag är i Berlin igen så ska jag gå hela vägen. Det kommer ta as mycket tid eftersom den var jäkligt lång men ändå. Man kommer verkligen få se mycket av Berlin.

Imåndags hade vi en liten klassfest. Det var inte alla som var där men nästan. Det var riktigt roligt och vi började redan planera fler! Känns bra att hela klassen har börjat umgås mer. Det är ju liksom inget fel på de som vi inte brukade umgås med det har bara blivit så att vi inte snackar så mycket. Men det ska det bli ändring på nu såhär lagom till skolavslutningen:P

Nope nu ska jag gå på toa sen byta byxor för att åka på innebandyavslutning. Ha det gytt!

image64
Nu är det inte ens ett dygn kvar tills vi åker. :D Är lite nervös men det är ganska okej. Man ska vara lite nervös det är bra=) Har packat allt tror jag men känns som om jag hela tiden kommer på saker som jag har glömt. Funderar på att verkligen göra en packlista jag brukar verkligen aldrig göra det men nångång ska ju vara den första.

Kommer bli så himmla skönt att få vara borta från allt i några dagar. Dock hade jag väldigt gärna varit med på mormors fest i helgen men men man kan inte få allt. Sen är det ju ganska trist att jag bara hinner träffa Johanna på söndagkväll.

Hepp jag måste göra klart min presentation om Checkpoint Charlie innan jag går och lägger mig. Måste göra det färdigt nu. Ha det fint!
Skulle visa mamma mönstet till klänningen som jag ska sy nästa höst/vår. Jag ska ha den på studenten, alltså den dagen vi går ut och inte på balen vilket alla tror när jag pratar om den. Det ska bli en vit halterneck, den kommer bli sperfin och den kommer bli precis som jag vill ha den! Ska bara hitta tyg till den. Får åka och titta lite nu i sommar och kanske kan försöka åka upp till Stockholm och kolla sen när Johanna och Carl flyttar dit.

Efter att ha visat den så har jag börjat titta på balklänningar istället. Jag har verkligen inte haft en aning om hur jag vill att den ska se ut, vilket typ alla andra har verkat ha! Men nu vet jag precis hur jag vill ha den! Jag har ju planerat att Neta ska sy den men en sådan modell som jag blir ha kommer nog bli väldigt jobbigt att sy så jag vet inte. Fast jag har faktiskt dessutom planerat att hjälpa till en hel del. Hade tänkt åka till mit lilla smultronställe och titta också.

Nånting som har slagit mig när jag tittat runt på klänningarna är att det finns verkligen de som ser ut som bröllopsklänningar! Liksom varför köpa en vit, A-linjeformat klänning till balen?? En sådan ska man bara ha en gång i livet! Eller okej det tycker jag i alla fall. Skulle kännas superfel att ha en sådan på balen!

Men men nu ska jag allt ta och gå på toa. Ha det super!
suck vad allting inte är bra just nu... Jag pallar verkligen inte göra nånting. Det enda jag vill är att vara hemma hela dagarna och inte göra nånting. Jag kan inte plugga, inte sova, inte göra nånting. äsch jag vet inte vad jag vill säga här men det gör det samma för jag vet att jag måste komma ut det här själv!

vill du ha hjälp så hjälp dig själv.