Yes dags för tentaplugga igen, känns som om det är det enda man gör nu för tiden! Dock har denna tentan gått förvånansvärt bra! Trodde det skulle bli en Home-tent from Hell igen med tanke på hur Beppes förra tenta var men denna är faktiskt inte så farlig. Med det sagt så menar jag inte att den är lätt men lite mindre jobbig är den allt :P Har dock kört fast som man alltid gör. Vet inte hur lärare bär sig åt men det finns alltid den där frågan som man aldrig riktigt förstår och som man bara ordbajsar ihop et svar till tillslut i brist på tid. Det är just den frågan jag har kvar nu. Har visserligen skrivit ungefär en sida på mitt svar men jag har ju inte svarat på någon av frågorna!! Men det är skitjobbigt för den ena frågan är liksom sådär så att jag vill bara svara nej på den men samtidigt så är den liksom skriven på ett sånt sätt så det verkar som om det skulle vara ett ja som svar! Jag blir skitnojig av sånt! Känner mig helt dum i huvet för att jag inte kan komma på något land där det ursprungsfolket som är i majoritet förtycker minoriteter och legitimerar förtrycket med att de är ursprungsfolk!

Jaja jag ska sluta skriva här och börja skriva på min tenta istället!
Äntligen hemma i Rottne igen! :) Dock har jag ju naturligtvis blivit sjuk just denna gången när det både är släktkalas och utgång på fredag och jag bara allmänt vill vara frisk liksom! Men men var på vårdcentralen innan och tydligen har jag stämbands katarr. Verkade inte som om man kan få någonting åt det utan bara kan vänta ut det, dock fick jag med mig en massa läkemedel i alla fall. Så nu har jag nya astmamediciner vilket inte var en dag för tidigt egentligen :P fick även hostmedicin, nässpray och allergitabletter för min pollenallergi. Hon jag var hos menade att katarren inte direkt blir bättre av att jag har en del allergibesvär, vilket jag tycker låter ganska vettigt :P

Men jag försöker visuallisera mig frisk och tänka possitivt för imorgon vill jag var mer frisk än sjuk!!
Fast ändå inte för idag fyller en av mina andra hälftar (?) år! Grattis Jossan!! :D:D Jag hade tänkt lagt upp massa underbara bilder men eftersom min dator är knäpp och jag måste använda axels så gick inte det :(

Men jag kan bjuda på ett par andra bilder som jag tog idag :) för idag var det ny invigning för mina underbara second hand stövlar som jag köpte i höstas. Men jag hann bara använda dem två gånger innan de gick sönder och fick åka till Växjö för att lagas och när jag fick tillbaka dem var det på tok för kallt för att ha dem :( Men nu är det ändligen vår på riktigt och dags att snöra på dem :D



Dessutom blev det lite mer födelsedagsfirande för Axel ikväll så han hade gjort Creme Bruleé :D

Det gör verkligen ont i hjärtat varje gång jag hör låten eller ser videon. Ett rent mästerverk!

Jag somnar inte för att den är tråkig utan för att den är lugnande! Så det är alltså på ett bra sätt :)
I december fick vi veta att vi måste flytta ut från vår älskade lägenhet den 1:a juni på grund av att se säger upp vårt och grannens kontrakt då de ska göra stambyte. Hela beskedet gjorde mig extremt ledsen, frustrerad, arg och stressad då man måste ha stått i bostadskö i minst 100 år här för att kunna få en vettig lägenhet så kände vi oss ganska uppgivna. Och det är ju inte direkt så att man har råd att köpa en lägenhet bara sådär!

Vi var och kollade på en del lägenheter men var aldrig riktigt nära att få någon, vilket bara gjorde mig ännu mer stressad! Att vi dessutom inte kan betala vad som helst i hyra gör det ju inte direkt lättare att hitta en lägenhet! Och studentlägenheter är ju inte ens ett alternativ eftersom de som bestämt priserna på dem måste ha något allvarligt fel i hjärnan!

Men vi har en mycket snäll granne som satte in en annons i tidningen där de sökte efter ett litet hus som de ville hyra. Vi var väl inte superinne på ett hus men hon kom och gav oss ett nummer en dag till ett par som hade ringt henne och vi tänkte lite att vi inte hade någonting att förlora på att ringa upp och åka ut till Värmdö för att titta på huset i alla fall.

Huset är supergulligt och paret vi ska hyra av är overkligt trevliga! Vi bara väntar på att det ska dyka upp lik i källaren eller nåt ;) Kommer flytta ut sista helgen i maj antagligen. Känns fortfarande väldigt vemodigt att behöva lämna vår lägenhet men samtidigt känns det superspännande att bo i ett litet hus! Har några bilder från sist vi var där, dock är de apdåliga eftersom jag av någon anledning inte tog med mig systemkameran. Men man ser i alla fall lite hur det ser ut. Står dock massa möbler där nu som inte ska vara kvar när vi flyttar dit.


Sovalkoven och den öppnaspisen!! Vi vet dock inte om den går att elda i än men vi hoppas verkligen på det!


Vardagsrummet


Vardagsrummet.


Köket!! Detta är det vi tycker bäst om! Efter vårt lilla kök med tre skåp och tre lådor är detta som att komma till himmeln ;)


Lusthuset som vi får använda hur mycket vi vill :) Finns värme där inne så det går att använda även när det inte är sommar :)