Okej så det kommer en bild på mitt mästervärk till skor :P

Sitter och kollar på vakna! med the voice på kanal 5. Blondinbella har precis varit där och gjort en liten intervju om att hon ska ha kändisfest idag eftersom hon fyllde 18 år för någon vecka sedan.

Jag har blandade känslor om Blondinbella. Jag kan utan problem erkänna att jag är avundsjuk på henne. Vem är inte? Hon är 18 år och kan gå och köpa en jacka för 14 000! Inte för att jag skulle köpa en jacka för 14 000 även om den var gjort av räv och fårskin (speciellt inte då) men ni förstår poängen! Vilken 18 åring skulle tacka nej till att ha de penga resurserna!? Okej jag vet att pengar inte är allt men att säga att pengar inte är viktigt i denna världen vi lever i är ganska naivt. Men åter till Blondinbella. Jag har sett en del intervjuer med henne och ena stunden tycker jag bara att hon är en vanlig stockholms brat nästa stund tycker jag att hon verkar jättesnäll och trevlig och allt det där.

Jag vet massa personer som inte alls tycker om henne men jag tror att det i grund och botten är avundsjuka. Även vuxna människor som är avundsjuka på att de inte befann sig där hon är när de var 18 år. Jag tror även att många föräldrar ser henne som en dålig förebild när hon går och köper dyra kläder och är ute och festar, själv ser jag henne som en förebild. Hon är en skitbra förebild för unga tjejer och visar att man inte alls måste vänta med att uppfylla sina drömar och att man ska ta för sig i livet! Så jag tror nog att jag här har kommitfram till att förutom att jag är väldigt avundsjuk på henne så har jag inte så mycket emot henne som många andra verkar ha.

Men nu är det dags att göra sig iordning för att dra ner på stan och inhandla mina skor som jag hittade på din sko igår.
Bild kommer senare!

Största diskussionen i hockeyvärlden just nu är den om att HV71 stoppar Johan Davidsson och Martin Thörnberg från landslagsspel under Karjala Cup. Näst största snackisen är den om LCH och om de också kommer hindra sina spelare från spel i Tre Kronor.

Både HV71 och LHC är i år med i CHL (Champions Hockey Leauge) vilket betyder att de har några fler matcher än vad övriga elitserielag har. Det görs inga uppehåll av elitserien för att de ska kunna spela CHL utan de får i vissa fall spela match flera dagar i rad. De lag som är med i CHL delar på otroliga miljonbelopp och ju längre man kommer desto mer pengar finns att hämta (säger sig själv). Svenska Hockeyligan har framfört en önskan till Svenska hockeyförbundet att spela från HV och LHC inte ska behöva delta i Euro Hockey Tour matcherna. Detta har förbundet struntat i och Beng-Åke har nu tagit ut två spelare från HV och två från LHC till spel i Karjala Cup. Från HV handlar det om Johan Davidsson och Martin Thörnberg och från LHC Johan Fransson och Fredrik Emvall. Både Davidsson och Thörnberg tackade ja till Bengt-Åkes erbjudande om landslagsspel men en timma senare annonserar HV71 att de inte tänker släppa iväg sina spelare till landslaget. Det har ännu inte kommit några kommentarer från LHC om huruvida de också kommer stoppa Fransson och Emvall.

SVT's Hockeykväll gjorde en intervju med Bengt-Åke där han hävdar att han inte har hört nånting från varken Davidsson, Thörnberg eller HV71 om att de inte kommer delta. Om detta är sant (vilket jag tror då jag inte har någon anledning till att tro att Bengt-Åke står och ljuger för svenska folket) så är det ruggigt dålig stil av HV71. Jag står bakom HV71 i ungefär allt de för och mitt hjärta kommer aldrig vara blått/vitt/gult men just nu måste jag medge att jag tycker de för fel. Det hade varit en helt annan sak om Bengt-Åke hade tagit ut fem sex spelare. Nu är det två stycken! Visserligen två av HV's bästa spelare och lagkapten men det är en ganska lame excuse måste jag säga. Även tre av HV's finska spelare har blivit uttagna att spela för det finska landslaget. Huruvida de också har blivit stoppade vet jag inte men jag läste en kommentar från Hv's sida att de har haft en bättre diskussion med finska förbundet än med det svenska och det tolkar jag som om att inte heller de finska spelarna kommer att få spela.Jag tycker att de borde få spela. Spelarna vill själva och de är bara de som kan veta hur mycket de orkar.


Jag är som sagt get Big fan av Hv's beslut men jag kan förstå det.  Det var väl allt jag hade att säga idag. Var mest tvungen att skriva av mig lite om detta ämne.


Men ha det kanoners=)

Det var studentfest numero 1 igår. Som traditionen säger så var det Halloweenfest och utklädnad som gällde.

Kvällen började med lite pepp på bussen in till stan med Sanna=) Väl framma åkte Jag, Una och Frida till Luvan där det blev sminkning och lite peppning. Bar vidare till arvid för förfest med större delar av klassen. Detta var typ kvällens höjdpunkt! Riktigt roligt var det att för en gång skulle göra nånting med klassen!

Själva studentfesten var oxå så sjuktrolig!! Träffade massor av gammalt Braåsfolk som man inte träffat på evigheter ju! Dock gick vi en halv timma tidigare eftersom Emma ville hem och sova och jag kunde ju inte skicka hem henne själv. Jag hade gärna stannat sista halvtimman men men man kan inte få allt och nästa gång är det Emma som går tidigare för mig=)

Shit jag längtar redan till nästa studentfest och nästan ännu mer till förfesten vi ska verkligen försöka ha fest tillsammans igen. Alla hade ju skit kul så varför inte liksom!?

Hepp duschen och kanske en liten promenad för att bli piggare inför Björn Gustavsson ikväll:D
Måndag och jag är ovanligt glad för att vara måndag! Detta är nämligen början på en väldigt bra vecka!:D
Bästa med idag var nog dels att Barbara inte var på Tyskan utan vi hade Joakim Svensson! Värsta najsiga tyskan ju. Fick dessutom knappt någon läxa alls! Det andra som var väldigt bra var att Manne meddelade att vi inte har någon NK på fredag vilket betyder att jag är ledig hela fredagen! Känn på den du!

Imorgon tror jag inte är något speciellt inte vad jag vet än i alla fall. Men man vet ju aldrig det kan ju dyka upp något mycket trevligt.. Den som lever får se=)

Onsdag är ju allmänt slapp... Ryska sen ska jag nog hem till Jenni en stund och sen ner på stan för att köpa lite grejer til torsdag. Efter det är det dags för SOMS där vi ska til Bibblan för att kolla på någon utställning som de har där nu. Det kommer nog bli trevligt och vi kommer säkert få sluta lite tidigare och det är alltid uppskattat=)

Torsdag är det andra delen av engelskaprovet, report. Känns ganska okej eftersom man ändå inte kan plugga på det. Dessutom har vi ingen idrott utan bara teori!! :D
Una och Frida åker med mig hem och vi ska dona en hel del sen bär det av till stan och förfest med klassen hos Arvid för att sedan dra vidare mot studentfesten! wihu!

Fredag är man som sagt ledig och jag kommer nog spendera hela dagen hos Jenni eftersom jag ska sova där efter studentfesten. På kvällen ska jag, Emma, Jossan och Sanna gå på Björn Gustavsson, Özz Nujen, Måns Möller och Soran Ismail det kommer bli kanonkul! ;)

Lördag åker jag och mor och far upp till Jönköping för att kolla på HV71 - MODO. Det kommer bli kalas!

Ja och efter allt detta så börjar ju höstlovet! Verkligen välbehövt!! Kommer dock behöva plugga NK eftersom vi har prov på fredagen efter lovet. Behöver kanske inte hårdplugga men börja titta på det i alla fall.

Hepp nu ska jag ringa Una så jag kan få svaren till religionen.
Åter en helg har gått. Det har varit en bra helg hunnit med en hel del trots att jag inte har gjort så mkt:P
Det var öppet hur på skolan i lördags, kanske inte jättekul men i alla fall. Fixade ju julklapp till mamma under tiden som jag var där=)
Efter öppet hur så var jag, Jenni och Una på Arn, riket vid vägens slut. Den var bra, jag tyckte den var bättre än den första.
Väl hemma bar det av till Jossan med Emma och vi kollade på Arnbergs korsetter. haha^^ det är helt sjukt att vi typ kan massor av repliker och massa av sångerna :P

Idag har det bara varit slapp framför datorn men jag ska strax börja med tyskaläxan men först ska jag äta lite. Ha det gytt!
Okej stället för att sova har jag kollar på Queer as Folk (UK) kunde dock bara hitta säsong ett och den har jag ju redan sett men bättre än ingen. Hann även kolla första avsnittet av den amerikanska versionen och jag har en hel del åsiket om den. Borde se hela säsongen för att kunna göra en ordentlig jämförelse men nu jämför jag bara första avsnittet av båda serierna.

Jag kan erkänna att jag antagligen inte är helt objektiv eftersom jag såg UK först, men det är faktiskt gjord först. Det första jag tänkte på när jag såg US var att de är exakt samma huvudpersoner!! (inte själva skådespelarna utan karraktärerna) UK's "giggalo" Stuart är i US utbytt till Brian. (Brian är något snyggare måste jag ju säga). UK's efterhängsna kompis Vincent heter i USA Michael. Den lilla yngligen Nathan har bytt namn till Jason och dessutom blivit lite fulare.

Båda avsnitten börjar inne på nattklubb där Vincent/Michael mest hänger lite med andra vänner och även blir förföljd av en mycket läskig muskelknutte. Stuart/Brian är och har sex med ännu ett "offer" någonstans. Nathan/Jason är ute för första gången och vet inte vart han ska gå så han frågar nån snubbe som ger ett lite skumt svar. Bara tanken på att jag kan sammanfatta början på båda två ihop är oroväckande enligt mig. Men händelserna är typ exakt till och med ner till ungfär 80% av replikerna! Och likhterna bara forsätter:
Stuart/Brian har förlorat oskulden på exakt samma sätt(gympaläraren)
Bilen blir nerklottrad när den står hos Vincent/Michael (UK: Queer, US; Faggot)
Stuart/Brian och Nathan/Jason har sex på samma sätt.
Stuart/Brian och Vincent/MIchael jobbar på samma ställen.
Jag tror att nattklubben heter samma oxå men är inte helt säker på att den hette Babylon i UK oxå, men den heter iaf nånting liknande.
Vincent/Brian har lämnat sperma till sin lesbiska kompis.

Alla dessa likheter har gjort att jag blivit lite negativt inställd till QAF US. Visste ju att den oxå handlar om bögar liksom men trodde faktiskt att de hade hittat på lite mer av en egen story och inte bara snott den brittiska rakt av. Dessutom har amerikanarna jätteful dialekt efter att man har lyssnat på underbar brittisk engelska i några timmar.

Planerar dock att köpa både QAF UK och US inom en snar framtid. Men nu är det frukost dags=)
Yes datasalen och ryska.. hmm jo men visst jag jobbar på som bara den ;) ingen lust med skola alls idag! Men det är Hare Krishna grej sen och det ska bli intressant =)

Körde Netas Saab 9000 hit idag! Har nu fattat varför Martin pratat om denna bil konstant i två år!! Fan vad kul den är att köra! Måste bara se till att jag kommer på hur radion fungerar innan jag åker hem, fick ju åka hit i tystnad för jag kom inte på hur den fungerade :P

Massa massa plugg när man kommer hem idag. Men men det är reigion iaf och det är faktiskt intressant =)
Mamma och pappa kommer hem inatt. Det blir väl ganska skönt att ha hem dem egentligen, men det är sjukt nice att vara själv oxå =) Jenni kommer ju att offeciellt flytta ut i helgen så vi får se om jag tar och flyttar ut ur huset nu. Det är ju ganska lockande men jag gillar ju mitt rum och palla gå in på morgonen och käka frulle! Jag vill så inhandla ett minikylskåp!

jaja ska väl försöka göra någon till uppgift innan vi slutar vilket är om typ fem minuter:P
Ha de!