Jahapp då var det nyårsafton igen. Jag vet inte men jag tycker nog att det är lite överskattat. Jag känner egentligen inte att jag måste göra nånting på nyår men eftersom alla andra gör nånting så vill man ju samtidigt inte sitta själv hemma så det blir fest inne i stan ikväll. Snacka om att min mamma inte kommer kunna få en lugnt stund i kväll!
Men det är bara för henne att vänja sig!

Snart börjar hockeyn och jag hoppar verkligen att det går vägen! På morgonen idag kunde jag äntligen titta på Sverige-Kanada åå vad jag önskar att jag hade kunnat se den när den gick på tv det är ju inte lika kul när man vet hur det går men det var en väldigt bra hockeymatch!

jaja har inte mtcket mer att säga just nu så
Gott nytt år på er allihopa!
Jahapp då var det bara tre dagar var på det är lilla året. Kommer ihåg förra nyår och första veckorna på året. Var helt säker på att deta året skulle bli ett skitår. Hmm så här i efterskott så kan jag ju säga att det var inte så dåligt som jag trodde men det var ändå lite sådär halv trist.. de bästa sakerna hände nu på den senare halvan. I alla fall kommer jag inte ihåg nått som satt bestående minnen.. eller kanske nåt men som sagt inget jag kommer på just nu. Nu på hösten var ju det bästa lätt Lars Winnerbäck och Kent! Inget slår det!

2008 har jag ju ganska höga förväntningar på måste jag ju säga. Kent två gånger antaligen Hultan i sommar. Nån slags resa i sommar. Sen Lars Winnerbäck oxå. Antaligen fler konserter fast det är bara de som är planerade än så länge. Sen bli man ju 18 om 12 dagar oxå=) Me love att fylla år tidigt! Funderar på att åka till Johanna på typ Påsklovet eller nått... Hon sa att de hade ganska många bra ute ställen där och att det är billgare än vad det är här hemma. men men vi får se...

Idag blir det kanske bio med Emma men vi vet inte vad vi vill se och så är det ju hockey kväll.. Visserligen mot Kanada så jag vet inte riktigt om det kommer gå kanoners men det kan ju defenitift bli en sevärd match om småkronerna spelar bra och inte typ ger bort matchen. Igår hade de ju Danmark. De vann med 10-1 och Frigren gjorde ett Zorro-mål!! Så jävla snyggt var det! Lätt ett av de snyggaste jag sett!! Dock fick man ju se det på nätet då vi var på Lakers med innebandyn igår. Lakers-Björklöven. Vi ställde oss i Björklöven-klacken efter första perioden. Elle och jag hejade på Björklöven i stället för Lakers :P och de vann ju oxå mycket riktigt med 4-0 Deras målvakt var riktigt duktig! hihi^^ det roliga var ju att Lakers hade 10 års jubeleum och de hade valt just den matchen för de trodde att de skulle vinna den! XD förlåt men skadeglädje är kul!

Nehepp nu ska jag ta och läsa lite så jag kan börja på mina nya böcker som jag fick i julklapp snart! see ya!
Skolavslutning igår och äntligen jullov!! Det var myspys i kyrkan med kören som sjöng sen fick vi våra frånvaro lappar av Siv. Sen gick Jag, Tesse, TP och Frida hem till Una för lite julmys=) Vi drack glögg och åt pepparkakor och lussekatter. Det var mummigt och sen satt vi och pratade i flera timmar. vi pratade om allt möjligt men mest om alla andra i våran klass. Jag hade planerat att åka hem halv ett bussen men jag kom inte hm förens vid tre! Det kändes verkligen skönt att sitta och prata. Vi brukar ju inte göra så mycket sånt. Vi bestämde dessutom att vi ska åka ut till Lamhult och häla på Tesse nångång nu på lovet!=)

Väl hemma blev det inte mycket gjot. Tittade på dokumentären om Spice Girls. Jag blev riktigt förvånad över att de faktiskt krev så pass mycket musik själva. Jag trodde ju de var som Britney Spears som låter alla andra skriva hennes låtar. Jag blev mer vänligt inställd till dem efter att fått veta det. Jag tycker det oftast blir bättre om artisten skriver själv det blir mer trovärdigt då ju.

Idag har jag legat i sängen hela dagen och bara njutit av att ha lov!=) Ska upp till Neta och Sven ikväll för att fira Neta och Macke. Det kommer nog bli mysigt förutom att jag har ont i huvudet=( men jag ska rota fram en alvedon snart tror jag.

Nu är det snart Juul!!! :D:D och Johanna och Carl kommer hem på söndag! :D Jag vill att klockan ska gå fortare!!

Försöker hitta nån sida där man kan kolla på Desperate Housewives men det går inte så bra! Fick ju låna första säsongen av Tesse och nu vill jag ju se andra och tredje oxå! Har hittat nån sida men det verkar inte funka! :(
Just nu är jag ganska irriterad över att jag inte känner någon som laddar ner! eller det gör jag säkert men jag vet inte om det eller nått!

Var på stan med Jossan idag för att handla julklappar! Hittade alla!! stolt! Hittade även en tröja som jag ska ha på julafton. Känns bra. Köpte även ny uttöjning på KJ. Har ju tänkt göra det ett tag och nu blev det äntligen av. Det gör ont!! men vill man vara fin får man lida pin!

Äntligen jullov imorgon!! wiihoo!! Ska ha lite julmys hos Una efter vi slutat=) Dricka lite glögg och äta pepparkakor och lussekatter och så. myspys helt enkelt.

Men nu ska jag leta vidare. sov gott folks!

Har visst varit ganska oaktiv här ett tag.. eller ja ajg ar varit ganksa oaktiv på internet över huvudtaget de senaste dagarna.. har mest sttit och kollat på Desperate Housewives som jag fått låna av Tesse!! ååh det är så bra!! helt kär. Jag som då är lite seg har ju inte börjat kolla på det förens denna säsongen som börjat på tv nu och det är ju säsong 4!

En annan anledning är ju att bdb inte funkar hos mig!! och det gör att jag inte har speciellt mkt att göra på internet så då skiter jag i allt annat oxå:P men men.. jag tänkte bara skriva några rader. ska titta lite till på DH nu så jag kan lämna tillbaka den till Tesse..

Just det! Jag har börjat sticka ett par raggsockar idag!! I love to Sticka!!
Det var kent i Lund i fredags! ååh det var underbart!! de är så sjukt bra!! och ljusshowen!!! jag har aldrig sett nåt likande!! Det var det absolut snyggste jag någonsin sett!! De spelade precis rätt låtar även om jag väldigt gärna hade hört nihilisten men men man kan inte få allt.. idag är det bara 2 månader kvar till jönköping! Det är typ ingenting ju!! 

Det var magiskt!

Ska snart upp på julskyltningen.. det ska bli mysigt! Dock hade det varit bättre om det vatt snö men som sagt man kan inte få allt! Det kommer bli mysigt i alla fall.. pappa ska bjuda mig på en korv:P Han står och säljer det som vanligt med lions.. sen ikväll ska mamma och pappa på julbord med lions.. jag kanske ska sova hos Jenni inatt jag har inte riktigt bestämt mig än. Men om jag inte gör det så måste jag hem och hämta täcke och kudde och lite mer kläder för jag har inte hunnit få ner allt än. men jag vill nästan sova här egentligen... hmm får se hur jag gör. 

okej nu ska jag då berätta om min väldigt underbara måndag!
Dagen började med att jag inte kunde sova. Klockan var väl närmare två innan jag somnade. Jag ängnade nån timme åt att exprimentera lite med kameran. Men ja jag somnade till slut i alla fall. Klockan ringde vid 06.00 som alla andra veckodagar. Gick upp och såg till att jag hade med mig alla pengar, biljett, kamera med ny laddat batteri. Käkade, klädde på mig och kännde hur allt pepp som jag inte haft bara kom över mig! Det var en helt underbar kännsla!

Träffade Emma vid bussen och jag kunde inte sluta le :D Bussen kom och jag bara babblade på till Emmas olycka som helst ville sova. (förlåt) Jag bara babblade på om allt och ingenting! Det bästa var när jag var tyst typ två sekunder och när jag började prata igen så såg jag redigt hur trött Emma var på mig! Men tack för att du stod ut med mig lite i alla fall!

Jossan och jag pratade enbart om Lasse innan IVÄ. Runt klockan 09.00 var vi sjukt nervösa pga kents biljettsläpp. Jossans mamma skulle beställa våra Växjö biljetter och Jenni skulle beställa min biljett till Jönköping. Jossans mamma skickade ett sms efter ett tag och sa att vi hade biljetter men jag hörde inget från Jenni. Var ganska orolig över att hon inte hade lyckats få tag på någon biljett! Men jag tänte att hon hade nog bara inte hunnit skicka ett sms så jag sydde vidare och blev klar med Jossans kjol, den blev jättefin. Tyckte jag i alla fall. Hoppas Jossan också tyckte det=)

Efter IVÄ gick vi up till skolan för att kolla hur många konserter som var slut till kents vårturné. Träffade Sanna och hon sa att Jönköpings biljetterna var slut:( Jag hoppades innerligt att Jenni var en av dem som lyckats få! Men när Jossan och jag kollade så var det endast slut i E-tuna. Jag hade fortfarande hoppet uppe men var lite orolig eftersom jag inte hade fått nått sms av Jenni. Efter detta bar det av mot geografi lektionen. Tre personer redovisade och jag vill bara att tiden skulle gå!! Lunchen var supergod och jag åt rätt mycket eftersom vi inte skulle kunna äta senare på kvällen. Svenskan efter det var riktigt seg! Vi läste nån novel fån en italiensk medeltidsförfattare! Skittråkigt!  Sen var det äntligen ryska! Sa till Eva att jag skulle till tandläkare och behövde gå en halv timme tidigare. Hann typ vara med och läsa dialogerna en gång sen gick jag. Jossan hade inte slutat så jag satte mig vid en dator för att beställa biljett till kent i Jönköping eftersom jag fortfarande inte hade hört nånting från Jenni! Men hann komma på att jag kunde ju gå in på mammas mail och se om hon hade fått nått mail från ticnet och det hade hon! Så Jenni hade fått biljett till mig!! :D:D

Jossan och jag började traska ner mot stationen för att ta bussen till Teleborgshallen. Var lite fundersamma eftersom vi inte visste var vi skulle gå av men det gick ju kanoners! När vi kom fram så stod det redan tre tjejer där (Fanny, Becka och Vedija). Fanny och Vedija hade stått där sen tio i tolv! Vi stod där en stund där med dom och sen kom det två blonda tjejer som gick lika snabbt igen. Efter ett tag kom de tillbaka och sa att insläppet var på andra sidan. Becka och Vedija gick med för att kolla och sen kom de och hämtade oss andra. Det var bara en lite dörr och en halv cirkel med kravaller runt med tre öpningar i så vi ställde oss i varsen öppning. De två blonda gick efter typ fem minuter så då var det bara vi fem kvar. Jossan och jag stod och lyssnade på Lasse på min iPod allt medan det blev mörkare och regnade mer. Vi stod och tryckte under mitt paraply och jag frös tårna av mig!! Det var svinkallt!! Vid fyra tog vi upp en av våra mackor och käkade den. Det var väldigt gott! Vedija och Becka gick in på pizzerian och gick på toa och medan de var borta kom tre jobbarkillar ut ur dörren som vi stod utanför. Den ena frågade var de andra två var. Vi sa att vi inte visst (Vi visste inte att de var på toa det sa de efteråt) så de gick och letade lite efter dem men hittade dem inte så de gick in igen. Jag, Jossan och Fanny blev naturligtvis sjukt nyfikna!! Vad ville de dem liksom!?!?

När de kom tillbaka berättade vi för dem och de blev naturligtvis lika nyfikna! Vi stod kvar där och Jossan och jag bestämmde att vi skulle lyssna klart på Daugava sen gå på toa när den var slut. Då var klockan 16.20 och det var så grymt kallt! Efter säg tio minuter så kom de arbetarkillarna igen i en bil. De kom fram till oss igen och frågade om vi hade stått där länge.
Fanny, Vedija och Becka: " Aaa sen tio i tolv."
Jag och Jossan: " Sen tre typ."
Han (Tobbe fick vi reda på sen): " vill ni komma in?"
Alla fem:" Aaa!"
Tobbe:" Lasse vill ta kort med er nämligen."
Fanny:" Men får vi fortfarande stå längtst fram?"
Tobbe: "Ja de fixar vi så att ni får."
Så vi gick med dem till en annan ingång där vi gick i.
Tobbe:" Okej nu är det så här, jag ska visa er ett rum där ni får vara och ni får inte lämna det rummet. Okej."
Vi: "okej visst"
Vi trodde typ vi skulle få sitta i ett litet skitrum men de tog med oss in i en lite lite hall där de hade dukat fram tre långbord. Det stod bänkar längs ena väggen så vi satte oss på en av dem.
Tobbe:" Asså ni får sitta vid borden."
Vi:"jaha!"
Så vi satte oss där vid det närmsta bordet. Det kom en tant och satte sig vid andra ändan av bordet som började prata med oss. Hon var jättesnäll! Fast det kom en kommunkille och en annan tjej som var assura! De sa att vi bara skulle få sitta där och värma oss i typ en kvart eftersom det var privat område. (som om vi hade traskat in där själva liksom!! )Vi sa att det var en som hade hämtat oss och att han hade sagt att vi skulle sitta där. Den sälla tanten räddade oss och sa att Tobbe hade varit där med oss och sagt att vi skulle fotas med Winnerbäck. Vet inte vad som hade hänt utan henne. De hade ju aldrig trott på oss liksom!

När de hade gått igen frågade tanten om vi ville se hur det såg ut bakom scenen! Dum fråga liksom! Så hon tog med oss bakom så fick vi se lite där och trappan upp till scenen. Vi gick även förbli Lasses loge och gissa om ag stirrade in där! Dock var han inte där det var typ bara ett bord med lite mat där inne.

Sen satt vi i "matsalen" igen i ungefär en timme utan att det hände så mycket mer än att det kom och gick folk in och ut då och då. Vi satt där och bara log och skakade! Den sura tanten kom tillbaka efter en en timme och var helt plötsligt jättesnäll! Hon gav oss ett eget bort och sa att vi fick ta peppar kakor och kaffe om vi ville. Vi tog oss några pepparkakor och hade väldigt kul åt dem ("Vi åt pepparkaka backstage" ). Vi satt väl där i en halv timme till och det kom massa jobbargubbar som skulle äta. Känndes ganska dumt när de satt där och åt och vi bara satt vid vårt lilla bord och glodde.

Helt plötsligt så började Jossan peka mot en av öppningarna och så stod han där och kikade in!! Vi visste inte vad vi skulle göra!! Fanny satt och tittade åt andra hållet och sa:" Jag kissar på mig! Jag kissar på mig!"  Lasse gick in och pratade lite med jobbarna sen kom han fram och presenterade sig och tog ihand! Han sa att han skulle gå och hänga av sig sina saker sen komma tillbak! Vi visste inte vart vi skulle ta vägen när han hade gått!! Jossan kom ju med dagens bästa kommentar: "Julia, ni har samma frisyr!"

Lasse kom tillbaka efter en stund och satte sig med oss vid vårt lilla bord.
Lasse:" Vet ni varför ni är här? Är det någon som sagt det?"
Vi: Näää"
Lasse:" Men Tobbe har du inte berättat för dem?!"
Tobbe: " Nej det tyckte jag du kunde göra"
Lasse: "Jaha okej. Detta är Krille han är turnéledare. Jo vi brukar ta in några fans som vi tar kort på. Fast vi brukar inte göra det fören efter insläpp men nu var det så dåligt väder. Aa detta är Jerker han spelar bas i bandet. Så känner ni varandra allihop eller?"
Vi förklarade att Fanny, Vedija och Becka kännde varandra och Jag och Jossan.
Lasse:" Aa okej men ska vi böja med er tre då? Så tar vi er sen efter."
De gick iväg och Krille gav oss en lapp där vi skulle skriva våra namn, adress och mail ifall de skulle vilja anända bilderna till skivomslag eller afficher till turnén så de kunde be om lov. Vi satt där en stund sen kom de tillbaka och vi fäljde med Lasse till ett omklädningsrum där han hade stält upp sin mycket fina Nikon D80 *kärlek*!
Lasse: " Jo det är så här att min dröm med dessa bilder är att vi ska vi ska göra en fotoutställning nästa turné i sommar. Fast jag har ju tagit så många kort så alla kommer ju inte med men det är det som är tanken i alla fall. Ska vi börja med att ta kort på er tillsammans."
Så vi ställde oss framför kameran och han tog några kort.
Lasse:" nä det blir för ljust"
Så ändrade han lite på nån inställning och Jerker som också var där inne frågade vad det var han ändrade. Lasse bara tittade på honom och sa: "eeh jag vet inte riktigt."
Jerker:" Är det ISOn eller?"
Lasse :" Ehh jag tror inte det.. men jag vet inte riktigt vad ISO är."
Så började de diskutera ISO och bländare och vad det var för skillnad. Jossan och jag stod där och jag funderade på om jag skulle säga nånting jag vet ju lite vad det är liksom.
Jag: "Asså ISO är ju hur mycket ljus den släpper in."
De tittade på mig sen båda två: "aahaa!"
Lasse:" Men vad är skillnaden mellan ISO och bländare då?"
Jag:" ehh jag veet inte riktigt. Men när det är mörkt ska man ju ha höre ISO fast det blir ju kornigt då."
Jerker:" Ja just det ja det är då det blir kornigt."
Så tog Lasse några kort till sen tog han på bara Jossan och sen på bara mig.

Krille kom in igen och rev våra biljetter och då fick vi autografen på våra biljetter!! Sen fick vi ta kort med Lasse!:D De tog med oss ut bakom scenen och vi fick lägga våra jackor där. Sen ställde vi oss längst fram i mitten innan de hade släppt in resten av folket. Vi stod där ca. 2 minuter sen öppnade de dörrarna och det bara välde in folk!  Becka hittade oss i vimmlet och vi berättade allting för henne=) Stod och väntade på Abalone Dots som var förband ett tag. De var helt okej men lite lama för att vara förband tyckte jag. Ett tag stod jag och tittade mer på fotograferna än Abalone Dots men men de var faktiskt helt okej egentligen.

När de äntligen var klara flyttades det instrumen och Lasse kom äntligen!! Jag ska inte ens försöka förklara hur bra det var för orden är för små! Magiskt är väl så nära man kan komma och då är det ändå ljusår ifrån!! Jag hoppas bara att alla nångång har/får känna som jag kännde den där kalla kvällen tidigt i Decdember för det är äkta lycka och kärlek allt på en och samma gång! Jag vet inte varför men konserten kunde inte kommit mer lägligt! Den kom i precis rättan tid! Just när jag behövde få känna allt det där! Allt var så bra som det bara kan bli!

Aja jag ska sluta sitta och bara säga att det var underbar och helt enkelt gå vidare i historien. När konserten då tyvärr var slut så köpte vi våra tröjor . Jag köpte in den jag hade planerat att köpa för de hade inte den=( Så jag köpte den gråa med Lasse på istället. Den är den skönaste tröjan jag äger!!! Emma du vet ju hur skön Marit är och Lasse är typ 10 ggr skönare!! När vi hade köpt tröjorna gick vi till buss hålplatsen för att vänta på bussen. Vi stod där en stund och så körde deras turnébuss förbi och vi vinkade=)
Det kom en tjej och en kille för att också vänta på bussen. Sen kom det en till tjej och en kille och hon sa att sista bussen hade gått och mycket riktigt så hade den det. Och vår buss hem till Rottne skulle gå om typ 25 minuter. Vi gick ner och kollade när 1:an skulle gå men den hade också redan gått. Det fanns inte mycket annat att göra än att börja gå ner mot stan. Vi visste att vi inte skulle hinna men vad skulle vi ga vi var ju tvngna att försöka i alla fall. Vi gick och gick och när det var 2 minuter kvar var vi vid simmhallen. Jossan ringde Åse och hon kom och hämtade oss.

Väl hemma berättade jag allt för mamma sne tog jag en kopp te eftersom min hals var inte riktigt som den skulle:P hörde att Jenni var på toa så jag gick upp och berättade allt för henne. Vi låg i hennes säng och pratade i minst en timme innan jag äntligen gick och la mig för att sova.

Aaa detta var historien om den underbaraste dagen i mitt liv! Och vem hadde kunnat gissa att det skulle vara en måndag!?

Lars Winnerbäck konserten igår var helt otrolig!! Inte bara för att själva konserten i sin helhet var helt magisk och underbar utan även oga andra saker som hände! Skriver mer sen efter träningen.. det kommer ta ett tag att få ner allt nämligen!

Har ju även haft vissa funderingar om vad man ska köpa på kent konserten på Fredag!

Okej de har väldigt många t-shirtar i år tycker jag. Den första med gröntext är väldgit snygg och gillar att det är grön text. Symbol tröjan känns lite småtrist tycker jag. Vet inte riktigt varför men jag tycker det. Dessutom vill jag att det ska stå kent på tröjan så man ser vad det är för nån tröja. Nästa två är ju likadana bara olika fäger. Den svarta med typ grå text är snygg och den känns kentig så att säga. Den gröna gillar jag(jag är ju grön;) ). Träd tröjjan är ett måste!! Det har inte funnits ett tvivel om att jag ska köpa den! Ville ha en tröjja som ser ut precis sådär redan när pressbilden med trädet kom och det var ju ett tag sen. Sista är en barn tröjja och man vill nästan köpa den för nästa generation så att säga;) Priset var ju ganska dyrt måste jag nog erkänna. 250 för alla tröjjor utom killmodellen av den med trädet som kostar 300kr. Undra varför det bara är killmodellen som är dyrare :S
Barn tröjjan har jag inte sett nått pris på.


Det är synd att jag inte passar i keps annars hade jag görna köpt en. Fast 200 för en keps är lite väl kanske. Jag vet inte vad mössorna kostar men de ser ändå ut att vara av den modellen som jag inte passar i.

Nyckelband och nyckelring vet inte vad de kostar men tror ändå inte jag vill ha nån av dem så det gör inget. Pinsen kostar 50 kr för alla verkar det som så de ska jag nog köpa. Plastpåsarna har jag aldrig riktigt fattat varför man har.. Reflexklip använder jag aldrig kanske borde man köpa en just därför och börja bli lite mer säker när man är ute och går om natten. Får se vad det kostar. Silikonbanden känns inte så lockande faktiskt. Svettbandet skulle jag typ inte använda så det känns ju också ganska onödigt.


Tygkassen vill jag verkligen verkligen ha! 200 spänn är dock nånting jag aldrig skulle betala för en tygkasse egentligen men jag vill verkligen verkligen ha den! Hooden ska jag nog köpa. 450 för den. Skulle inte köpa en så dyr hood heller egentligen men de som köpt den säger att den är supermysig! Mamma skulle köpt en långarmad till mig och en på HM kostar ju typ 250kr så jag har övertalat henne att jag ska få dem till att köpa kent-hooden så betalar jag bara 200 av den själv=) man tjänar ju lite där ja:P

200 för alla fyra. Jag vill egentligen ha dem men det kommer jag ansolut inte ha råd med!

Så det blir alltså en tröjja för 250kr + väska 200kr + hood 200kr = 650kr i så fall. Det blir ju en hel del pengar... men det är så värt det! kanske kommer ändra mig när jag väl är där dock men jag tvivlar nästan på det.

Har gjort lite funderingar igår/idag. Hade inte riktigt bestämt mig vilken tröja jag skulle köpa på Winnerbäck på måndag så jag satt mig och verkligen kollade igenom allt!
Denna tröjan är supersnygg men den tröjan jag köpte förra sommaren har liksom också Lasse på sig så njä.. jag vill nog inte ha denna ändå.
Denna är ju i stortsätt lika dan som den förra så mina kännslor för den är de samma.
Denna är snygg. Men det känns som om det är lite för lite på den tycker jag. Jag vill att det ska vara större text. Annars hade dennna varit ett alternativ.
Denan gillar jag inte! Lite konstigt dock eftersom jag gillar randigt men jag tycker inte om att det bara står LW och att det står liksom lodrätt istället för vågrätt!
Jag har inte jättemyckettankar om denna eftersom man ser typ inte vad det är på. Eller det är en bro tror jag i alla fall. Så aa kanske denna får se när man är där.
Egentligen vill jag nog ha denna men 480 spänn är lite mycket! Dock ser den otroligt skön ut och jag vill verkligen ha den. Men jag har funderingar på en Kent-hood istället så tyvärr inte=(
Då återstår bara denna tröjan och jag har nog ändå kommit fram till att jag vill ha den. Om inte den röa med bron är väldigt snygg som sagt eftersom man inte ser ordentligt.

jahapp nu vet ni precis hur jag tänker inför Winnerbäck på Måndag. Antar att alla var vääldgt intresserade.... *ironi*