Siter och tittar på Rent hus på tv4 just nu. Shit hur kan han leva så!! jag kan håla med om att jag har det ganska sökigt ibland men han är ju extrem!!! Man såg ju fan inte ens toaletten!! Och det fanns dessutom djur på toan!! uschuschusch!!
suck vad jag har tråkigt just nu!! Kollade på föra veckans skins innan och nu har jag supertrist!! Borde väl läsa svenska eller psykologi nu innan man blir för trött och somnar. men palla..

åååååh det är så sjukt trist att vara hemma och tillbaka i verkligheten!! här händer ju ingenting ju!! Allt är bara samma sak hela tiden! aldrig händer det nånting spännande! Det är inte ens kul att gå ut här nu när man varait nånstans där det var såååå mycket roligare!! Att gå ut i Växjö är så jävla överskattat! Jag kommer fan alltid jämföra med Glasgow! shit!

Det är så jädrans jobbigt för samtidigt som jag är sjukt depp över att veckan är slut och jag är hemma igen så känner jag mig ändå gladare än vad jag gjorde innan lovet.. Dock är det mest när jag har folk runt mig. Just nu sitter jag ju bara helt själv i mitt rum och gör ingenting.. Åt mitt dagliga cremeegg innan det var gott men tog slt allt för snabbt=( Det känns skönt att ha nånting om påminner om förra veckan dock har jag bara 7 kvar nu=( men men man kan inte få allt här i välden tyvärr.... fast det är väl bra på sitt sätt det oxå.

Nej fan ryck upp dig nu! För helvete sluta vara så jävla gnällig! är så tröt på ditt djävla gnäll

Jag har verkligen börjat fundera över vad jag ska göra efter gymnasiet nu. Har börjat kolla på universitet och grejer!
Är ju väldigt inne på att plugga i Glasgow. Har suttit och kollat lite vad de har för kurser och så. Har hittat massor jag vill läsa! De har bla. en kurs där man lär sig Gaelic och Celtic! verkar super intressant! Man får lära sig språket och massa om historien och allt så som jag vill lära mig!
Sen har de då även så man kan lära tyska och ryska vilket jag skulle vilja fortsätta med.
Hitta den kurs som heter earth sience som verkar så sjukt intressant! Man kollar på bergarter och sånt som vi håller på med på geografin nu och jag tycker faktiskt det är väldigt intressant! Man åker på fieldtrip till olika ställen och sånt oxå!
Sen hade de en som hette English and Scottish Language and Literature som även den verkade sjukt intressant!
De har även ett Education program som inte låter helt fel eftersom jag fortfarande inte helt har släppt tankarna på att bli lärare.

men men nu får jag väl gå och ta tag i psykologin så jag har bra betyg oxå! man kommer ju inte in på ett universitet bara för att man vill det tyvärr!
Jahapp då var man hemma igen. Som om jag ville det liksom! Fan vad man ville vända tillbaka innan man hade kommit på planet! Eller ja jag vill vända då med men lite svårare när man väl är på liksom..
Denna veckan var verligen så sjukt jävla rolig!!! Lätt en av de roligaste i mitt liv!

Börjar på Måndag med tåg till Gbg sen buss till flygplatsen och så 2 timmar flyg till Glasgow tåg in till själva Glasgow och möta Johanna. Sen åkte vi till deras lägenhet och åt och sen sov vi.
Tisdag blev det massa massa shopping=)
Onsdag blev det lite mera shopping:P
Torsdag kom vi iväg sent men han ändå köpa en hel del innan vi träffade Johanna och stack på Stand-up. Det var verkligen askul!!
Fredag tog vi tåget till Loch Lomond där det tyvärr regnade en del men det var väldans fint ändå. Efter mat hemma i lägenheten gick vi ut. Träffade Johannas jobbarkompisar som drog med oss till tre olika pubar och vi hade hur kul som helst! Garbage var lätt den roligaste av dem. ;)
Lördag så mådde man som man förtjänade.... åte til Stirling och tittade lite på vägen hem var det lite svårt att hålla sig vaken.. väl hemma sov vi några timmar sen blev det mat och sedan sngen igen..
Söndag var sorgligt.. upp 07.15 duscha sen bilen till flyget. tåg till Alvesta, buss till Växjö sen bil hem till Rottne.

Men nu ska jag kolla alla uppdaterade bilddagböcker... suck.. 33 stycken!! och alla har ju ppdaterat hela veckan oxå!
Aja! see ya!
Sitter här själv nu när Emma och Jossan har gått hem.. De gick visserligen för ett bra tag sen men i alla fall:P
Jenni ringre nys. Hon är ute och festar med Hille och Annika. Hihi^^ det är alltid lika kul när hon är full och finger till mig. Vi ska tydligen ha fest hos henne när det är Final i Melodifestivalen!=) Woho! äntligen någonting mycket roligt att se fram emot:D De skulle nog visa finalen på skyttet så då ska vi vara där först och sen fest hos Jenni eller så blir det  hos Jenni hela kvällen! Asnice ju!

Tittade ju på Melodifestivalen innan. Lasse Lindh var med. Hans låt var bra och det var verkligen en Lasse låt men jag tyckte inte att den skule vinna. Dock borde den ha kommit längre än vad den gjorde! Den borde i alla fall ha gått vidare till de fem! Fast det var ändå rätt låtar som gick vidare. Fast jag tycker ändå att Ola skulle gått direkt till final istället för Sanna. Måste tyvärr erkänna att hennes låt inte var speciellt dålig detta året. vilket är konstigt! och iår kunde hon sjunga vilket hon absolut inte kunde förra året!!!

Men nu ska jag gå och lägga mig i min säng och kolla på Juno. Jag vet inte riktigt varför jag vill se den den värkar egentligen inte så bra men jag vill ändå se den på nått sätt...
So long!

Blir antagligen det sista jag skriver här på ett tag. åker u till Skottland på måndag och imorgon ska jag sova hos Fridi så ha et bra liv! ha ett underbart liv! ha ett bart underliv!
jahapp klockan börja närma sig tre snåret.. och då menar jag inte på dagen..
Kommer inte ens ihåg när jag sov en hel natt sist! Jag måste verkligen ta tag i mig själv! det här funkar liksom inte längre! Jag pallar inte att inte sova. Men grejen är den att jag är trött typ runt sju-åtta och då kan jag ju inte gå och lägga mig! så sen när klockan är typ tio är jag ju inte trött längre!

Var ute och tog kort på månen innan... det är verkligen bajssvårt att få snygga bilder på månen utan stativ! och det pallade väl inte jag ha med mig med tante på att jag hoppade ut genom fönstret :P men jag tro jag lyckades få en bra bild i alla fall=)

Suuuck jag måste verkligen sova!! men mina ögon börjar bli trötta nu så snart kanske man kan få sova en liten stund denna natten i alla fall. Eller ja det blir väl typ åtta timmar om jag somnar vid tre tänkte masa mig upp runt elva men jag vet inte om det kommer gå så bra.. borde kanske sova ut nu när man faktiskt ändå är ledig en fredag.

aja! ha det nice folket.bye
Sitter och funderar på om det ska bli någon festival i sommar. Blev ju aldrig nånting förra året. =(
Väljer väl mest mellan Hultsfred och Peace and Love.. kanske att det blir Emmaboda oxå men den är ju senare så jag har inte fundrat så mycket på den än.

Har jämfört lite och på Hultan är det typ 9 artister som jag vill se än så länge.. och på PL är det 7. Det kommer ju komma fler artister på båda så det kan ju fortfarande bli så att PL har de bästa när hela listan med artister är klar. Ett plus med PL är ju att det är billigare. Den kostar 1295kr inkl boende (camping) och Hultan kostar ju 1590kr för tre dagar med camping.
Men efter som det med all säkerhet är dyrare att ta sig upp til Borlänge än till hultsfred som ligger en timme bort så bli kanske Hultan billigare i längden liksom.

Kollade Emmaboda nu när jag ändå var igång. Det är 8 band där jag vill se av de som har släppts. Ser ju ganska lovande ut ju! Den kostar ju bara 595kr oxå ju! vilket är jäkligt nice! Det är liksom tre dagar och det är en tredjedel av Hultans pris! Vill ju dock som sagt gå på båda två.!!

Aja jag ar ändå ingen som vill följa med än så länge.. Har dock inte prata med så många om det så om någon känner sig sugen så säg til!
So Long
Just nu sitter jag hos Frida och försöker få i mig surt och fesljummet vin! Bläää!!

vi ska strax dra till BG' s för att kolla in Luvan när hon spelar trummor med bandet :D
Sen blir det Luxan! Antagligen med Marica och hennes vänner=)

askalas!
men aja jag har inget mer att säga
så hej då! och ha det niiice!
Fridi hälsar till alla!
pöss!