Klockan är nu redan 14.15 och jag sitter och funderar på vad jag har åstakommit denna dag. Och jag har verkligen inte gjort någonting idag! Vaknade typ 10 gick på toa, satt på datorn och tänkte att jag bara skulle kolla en grej från JVM matchen härrom dagen. Det slutade med att jag satt och kollade på hela matchen. Runt ett masade jag mig ut ur mitt rum för typ första gången idag käkade lite och sen dess har jag suttit här igen.. Det är ett sorgligt liv jag har! Nej det är inte så farligt faktiskt.. Dock känner jag att jag vill umgås med folk! Men Emma är hos Daniel och Jossan är ju i Thailand och eftersom det är söndag så går det typ inga bussar till och från Växjö vilket betyder att jag inte kan umgås med Una heller. Så det blir väl att tillbringa dagen i all min ensamhet :( Kanske ska ta och gå en promenad men det är inte heller roligt att göra ensam.

Usch jag känner mig väldigt kluven just nu.. det är ruggigt skönt att det är lov men samtidigt vill jag nästan att skolan ska börja bara för att det ska hända någonting igen. Dessutom är det väldigt nära min födelsedag och Ghana när skolan börjar igen=) Jag har fuderat lite angående min födelsedag och det vore väldigt roligt att hitta på någonting med vännerna=) Inte ha typ partaj för det kommer det bli tillräckligt av ändå känner jag men typ spela lasergame igen som vi gjorde när Emma fyllde år. Men jag är verkligen för lat för att ta tag i det själv :P *jag hoppas ni som läser fattar piken* ;) Dessutom hatar jag ju att ringa till folk vilket jag skulle behöva göra för jag måste ju typ boka tid och massa sån shit. Och så ska man kolla så datum passar och så att alla kan osv.. Nej jag överlåter det till någon vänlig själ där ute att ta hand om detta ;)

Och jag tänkte bara ge alla som inte har låten möjligheten att höra den för det är vad jag knarkar just nu:
Timos kör sjunger kent!! :D:D
Jag sitter och kollar på körslaget och Erik Segerstedt är en av körledarna och han sa typ det roligaste idag innan! De pratade om hans audition till Idol och Erika säger följande:" Jag kommer typ inte ihåg någonting från min audition för jag var ju som en vibrator hela dagen." XD Jag satt och asgarvade i typ fem minuter åt detta! Det var riggigt roligt!
Igår var det som de flesta vet juldagen och det finns väl ingen dag på hela året som är så förknippad med utgång som just juldagen. Och iår var ju första gången men fick så klart att det blev party!! Började med förfest med syster, kusin och deras kompis hos Jenni=) Hihi^^ har ju haft förfest med dem några gånger nu och det är faktiskt riktigt roligt! Vi blev ju typ bjudna hem till Helen på förfest någon gång oxå och det tackar vi ju självklart inte nej till:D

Efter förfesten så stack vi till Oléo och det var fan enbart tanzen hela natten lång typ! Grymt kul och precis vad hag behövde:D Det var verkligen tur att jag tog mina stövlar och inte mina silverpumps för jag hade ont av stövlarna men det är ingenting mot vad jag hade haft med pumpsen!

Ja så kvällen var väldigt lyckad=) Förutom att Una blev "arg" på mig där mot slutet! Jag har svårt att förstå henne samtidigt som jag inte har det.. Men hon, och typ alla andra, får helt enkelt acceptera att jag ser på saken på mitt sätt och med det sättet kan jag inte vara varken arg eller otrevlig mot någon pga en sådan sak. Okej jag vet att det inte är saken som sådan som folk är irriterade över utan mer hur det hela gick till och jag kan hålla med om att det kunde skötts smidigare men jag vet i fan om jag hade gjort det mycket bättre själv..

Jaja nu sitter jag och kolla på Fanny och Alexander. Vet att jag har sett den en gång när jag var yngre och tyckte att den sög extremt mkt men jag har kommit fram till att jag antagligen var för liten för den då så det är därför jag inte tyckte den var bra. Men nu ska jag se den.. eller ja vi får väl se hur mycket jag ser av den eftersom den är extremt lång så kanske jag inte pallar kolla på hela om den inte är bra.
Jahapp då är det bara en timma kvar på den 18:e julaftonen i livet. Känns som vanligt trist att dagen man har gått och väntat på hela december nu är slut. Det har varit en bra julafton även om den inte riktigt ingav den där speciella kännslan. Men jag tror det var för att Jenni och mormor inte var med eftersom de har varit magsjuka :( Johanna var ju dessutom inte heller med så det kändes helt tomt när vi satt där och åt julbord!

Julklapparna är fortfarande dagens höjdpunkt typ:P och jag fick väldigt bra saker måste jag säga=) Fick bla min extremt fina silvriga stora plånbok som jag hittat för någon månad sen. Fick även Mamma Mia dvdn! :D och en helt underbar kokbok som jag oxå hade önskat mig. Fick även en iPodladdare så jag slipper ladda den i datorn! Grymt bra!

Men nu ska jag alldeles strax sova men jag passar på att önska alla en God Jul medan de fortfarande är julafton=)
Snart är de dags för den 18:e julen i livet :) Har precis julpyntat i mitt rum. Det blev ovanligt lite tomtar i år! Brukade ha tunt 70 80 stycken bara i mitt rum innan men i år är det bara 10 stycken! Jag fattar verkligen inte vart alla tog vägen när vi flyttade! Men å andra sidan så skulle jag ju inte kunna ha 80 tomtar i mitt rum eftersom det är så litet och jag inte har någonstans att ställa alla så på ett sätt är det väl bra antar jag :)

Jag lägtar verkligen till julafton nu! jag har nästan såndär barnslig längtan! Känner mig lite dum dock för det jag egentligen längtarefter är julklapparna :P Men jag kan inte hjälpa att jag är materialistisk och att jag precis som barn tycker att klapparna är det absolut viktigaste..

Men nu ska jag titta på PB och sen ska jag laga spaghetti och köttfärssås! mumsfilibabba!
Fixade biljetterna till Oléo på juldagen för en stund sen:D Jag är så ruggigt pepp så det är svårt att förklara! :D Längesedan jag var såhär pepp på att gå ut och festa! Men nu jävlar!

Vad ska man säga om denna dagen.. Vaknade vid fem imorse av att Jenni kollade på tv och gjorde ngt på datorn! Ibland är det extremt jobbigt att ha en annan människa sovandes i sin säng! Speciellt om denan människa inte kan sova utan tittar på tv hela natten! Men efter att ha spelat lite nintendo så fortsatte jag läsa i min underbara nya bok som jag fick i julklapp igår, har redan läst över 100 sidor!

Senare kom släkten ner och vi grillade korv och fikade lite. Det blir verkligen alldeles för mycket familjegrejer runt julen! I fredags kom Johanna och Carl så då var man ju tvungen att umgås med med vilket iof var ganska trevligt eftersom det var väldigt längesedan vi sågs=) I lördags var det barndopet och det var mysigt=) Fick ju träffa mina söta kusinbarn igen det var ju inte heller igår om man säger så. Idag var ju som sagt grillning och lite frira Neta som fyller år. På tisdag ska alla komma och fika hos mormor och morfar. Och sen är det ju julafton och då träffas vi ju igen och det är inte så farligt för det är ändå julafton liksom=) Sen den 27:e fyller ju Jenni år så då ska det blir kalas igen! Nej jag älskar verkligen julen men man kunde väl dra ner lite på alla familjeträffar! Sjuktjobbigt att så många fyller år runt jul i min släkt! Macke fyllde ju år i onsdags men det firade vi ju inte annars hade det kunnat bli en träff till!

Men nej nu ska vi inte bli depp bara för att jag träffar familjen för mycket! Det finns folk som inte ens har en familj att umgås med. Nu ska jag spela Wario som är ungefär det enda jag gör mellan familjeträffarna. Wario och boken är det som gäller just nu!:D
Idag har varit en bra dag och jag hade tänk att skriva ett glatt inlägg om hur bra kvällen igår var men det blir fan aldrig som man tänkt sig.. Fan jag hatar att vara så jävla sårbar!! Att bara små ord skrivna på en community mitt i cyberspace kan få en bra dag att bli värdelös igen är ofatbart för mig.. Det är inte jag som är här just nu jag känner inte igen mig själv. Det är inte sånn här jag är. Jag behöver komma bort från allt och alla och sluta tänka på saker som min hjärna är alldeles för liten för.

Men nu struntar jag i detta! Det jag skulle skriva om var att gårdagen var helt underbar! Förfesten hos Jenny med klassen var sjukt jävla rolig! Och när man väl kom in på Grace så var det galet mycket dans hela kvällen och livet lekte! Det var verkligen helt rätt beslut att gå på studentfesten! Jag fick några timmar där när jag bara kunde leva för stunden och strunta i allt som hänt och händer runt om kring mig. Tack till alla som gjorde kvällen oförglömlig! :D
Jag är ledsen för att ni som tittar in på min bilddagbok får se mig klaga både här och där men denna dagen var så sjukt dålig att det inte går att beskriva. Dagen gick mest ut på att hålla mig någorlunda sansad och inte tappa allt mitt i skolan vilket var nära ett par gånger. Bilfärden hem är jag dock väldigt glad att jag gjorde helt ensam för jag han inte långt innan det ran från mina ögon. Jag vet dock att det även beror en del på att jag sovit så sjukt dåligt inatt och är så trött att jag knappt kan stå på benen.

Helgen i övrigt var extremt bra=) och Oléo var ruggit roligt när jag väl slutade må illa. Och på torsdag är det studentfest som jag inte alls är pepp på för fem öre egentligen men jag måste tänka på annat och umgås med människor som bara vill ha kul och supa ner sig! Själv tror jag att jag ska hålla mig ganska städad.. efter att jag mådde illa i lördags är jag inte jättepepp på att dricka igen..
Just nu känner jag lite som Emma gjorde för någon vecka sen eller när det nu var. Det som händer vill jag inte skriva om och det som inte hände är ju inte intressant. Me jag känner ändå att jag brorde skriva nåntin med tanke på att det var ett tag sen.

Jag kan ju i alla fall berätta att jag och Una hade en väldigt mysig fika idag efter skolan=) Det var evigheter sen jag fikade och vi pratade om alla möjliga saker.Jag hade kunnat sitta där ungefär hela dagen men det gick ju inte tyvärr.

Vi bokade även våra tågbiljetter hem från Köpenhamn idag=) 90 dagar kvar tills vi kommer hem och jag tror det var 75 tills vi åker:D Det kryper sig verkligen närmare och närmare!! Dock måste jag skriva min projektplan typ senaste nästa vecka men jag orkar inte! Det är ju sjukt svårt dessutom.

En annan sjukt jobbig grej är det faktum att det bara är tisdag! Det kunde väl vara typ torsdag åt mindstånde! Dock innebär ju onsagen SOMS och vi ska prata volontärarbete då så det ser jag ruggigt mycket framemot! Och på torsdag ska man ju gå på Hamlet och det känns väldigt trevligt=)

Nej nu måste jag läsa lite mer i Pelican Brief =/