Blev en tripp till Uppsala idag :) Mycket trevlig resa var det med Jenni, Johanna, Carl och Carls föräldrar. Var inne en sväng i domkyrkan och kollade på Gustav Vasas grav, såg även Dag Hammarskjölds grav, gick en runda förbi slottet och hann även med en väldigt snabb tur på stan. Med andra ord en mycket lyckad dag.

Gillade verkligen Uppsala, grymt mysig stad som man bara skulle kunna vandra runt i och titta på alla fina gamla hus som finns där! Skulle dock vilja veta ännu mer om staden eftersom den har massa historia i sig och har varit viktig när det gäller Sveriges historia. Men får bli en tripp dit en annan dag som inte är en söndag :P Men då får det nog bli tåg och inte bil. Är egentligen alltid värdelöst att ha bil inne i en stad men bestäms det på lite kort varsel så då får det bli bil!

Nej dags att sova, måste upp ohyggligt tidigt imorgon då jag börjar 08.00 med första lektionen. Tyckte verkligen det var onödigt tidigt med tanke på att den varar till 10 och sen börjar inte nästa lektion fören 14! Tur att man har saker som behöver göras under de fyra timmarna!
Var tillbaka på uni idag. Kändes som om det var jättelängesen jag var där fast ändå kändes det som om jag var där igår! Sjukt mycket folk var det så fick inte alls gjort allt som jag skulle göra! Hade tänkt lämna in mina gamla böcker till försäljning, hämta ut pengar för de som har blivit sålda och köpa mina nya böcker. Men det blev bara tre av de nya böckerna köpta eftersom det var så galet mycket folk! När vi kom till Campusbutiken fick vi kölapp 60 och så stod tavlan på 93!! Den började alltså om efter 99, så vi gav upp för det var så oorganiserat, trots kölappar. Så får ta resten på måndag när jag har första lektonerna, har ju fyra timmar mellan dem så måste ju ha någonting att göra :P

Känns ganska skönt att börja med plugget igen, är peppad över det jag ska läsa även om alla mina böcker är tegelstenar som heter duga! Och dyra var de också! Men har kursböcker någonsin vari billiga?! Hoppas på att jag kan hitta de två böcker som jag inte köpte idag på Campusbutken så man får lite rabatt i alla fall. Men en bra sak med att de var dyra var att jag fick fem kollegeblock! Sånt gillar vi! De kommer ju alltid till användning, även om jag köpte ett nytt superfint block på Kosta :D