Är hemma från att ha varit på landet i helgen. Det var mycket trevligt speciellt med tanke på att det var stålande sol, klarblå himmel och ca 25 grader varmt igår. Det blev ett första dopp i sjön, var inte så ruskigt kallt faktiskt men skulle ju inte säga att det var direkt behagligt heller :P Lyckades även bli lite brun vilket jag gillar väldigt mycket! :D

Är även lite stolt över mig själv som körde hela vägen tillbaka till Stockholm och klarade av både kö, vägarbete och storstadstrafik! Känns lite bättre nu inför körningen till Älta imorgon då jag måste köra inne i stan för att komma ut på den stora vägen.

Dålig nyhet är dock att jag nu har kommit fram till att jag är pollenalergisk också! Har misstänkt det i några år men har inte riktigt velat inse det. Men i år har det varit mycket värre än tidigare plus att allergimediciner har gjort mig bättre så jag är ganska så säker på att kan lätta till en till allergi på min lista.

Jag kommer fortfarande ihåg hur mycket jag lyssnade på This is the year i början av detta året och nu fem månader senare så stämmer den fortfarande in så sjukt mycket!

Var på IKEA i tisdag och köpte grejer till lägenheter, köpte lite till saker på Cervera igår och varje gång jag tittar på påsarna som står på golvet fulla med grejer inser jag hur lycklig jag är! Allt känns så fruktansvärt bra just nu och jag är fast besluten att hålla kvar den känslan så länge jag bara kan, och som det ser ut nu kommer det bli ett tag :D