wiii!! snart ska vi åka till Jönköping! Om en timme ska jag vara nere vid sporthallen och jag har inte packat färdigt.... borde verkligen gå och göra det! kommer bara glömma massa om jag stressar ner allt i väskan.. dessutom måste jag gå till affen på vägen ner och köpa lite fika*mums*

Kommer hem på söndag men åker ju på måndag igen.. fan att vi skulle ja klassfesten just nu! men men det är väl bara att gilla läget! Hoppas att de kan ha lite kul utan mig;) (jag vet jag har höga tankar om mig själv) Usch det rä liksom skönt med lov men det är ändå lite trist att inte träffa kompisarna!

jaja ska bli jäkligt kul att träffa syster yset igen!
So long!
Torsdagar är alltid tråkiga! fast den här var typ ganska bra!=)
Värsta hål timmen då vi han göra engelskan och renskriva nästan halva svenskajoxet.. Teatern hade jag ingen lust med men det blev väldigt kul sen efter ett tag.. liksom hur passionerat kan man prata om glass egentligen??
Fast vi har ett väldigt tråkigt manus men va fasen..

Träning en gick väl rätt bra..fast jag ville typ bara att tiden skulle gå:P

HV vann!! som om någon är förvånad! Inte jag iaf... fasiken att jag inte är hemma på lördag men mamma har lovat att skicka sms så fort det blir mål åt något håll=) snällis mamma!!

men nu ska jag gå och lägga mig fast jag inte jar gjort ett jota på engelskan! oops!
Lugn och fin Mazarin!
asså klockan är 21.41 och jag känner fortfarande att jag måste plugga!! jag kan typ inte ens hälften av alla glosorna! okej jag kan grmmatiken helt okej behöver nog bara repetera lite gammalt som man har glömt men jag orkar verkligen inte sitta och bra skriva glosor hela tiden! det känns så meningslöst! Har knapt pluggat på alla understrykningar iv har heller... jag pallar inte!!! tyskan äter upp mig innifrån!!!
usch som om jag vill plugga tyska nu!?!? nej jag skulle inte tro det!! min hjärna sprängs snart tack vare tyska ackusativobjekt och der,den,das,die, sie,er,es,ein,ein,einen,eine.. plus de en miljoner glosorna oxå! och allt gammalt som man måste repetera! hur ska jag kunna komma ihåg allt liksom!! fan tre kapitel ju!! som vi har på själv provet sen kommer det ju komma gamla grejer med ju!! uuuuuuuusch!!!!

okej förutom tyskan så har dagen varit ganska härlisch! gut wetter und ich habe die ansehnlich sonnenbrille! (fint väder och jag har snygga solglasögon) ni ser jag är helt skadad!! men jag har faktiskt jävligt snygga solglasögon! De är helt wunderbar!

Men aa.. dagen var bra som sagt... fick tillbaka matteproven hihi^^ det gick förvånansvärt bra! 15/5 precis VG men de räknas faktistk de oxå:P gjorde ju som sagt inte de två sista överhuvudtaget så ja jag kan inte klaga... fick ju datakunskapen igår och där fick jag MVG!! Fast okej hur svårt var det liksom!? typ sista som var svinsvår men annars var det ju ganska lätt...

nehepp nu får man väl ta och dränka sig i das Deutsch Büche wieder. Tschüß!
Idag på bussen hem råkade jag lyssnar på Timo på iPODen... å då hörde jag ett fruktansvärt bra citat som stämmer grymt bra med detta året så här långt! : "Well it's been a shit year this far" Jag kunde inte ha beskrivit det bättre själv... fast just idag känndes det som om det kanske kan vända:D det har varit en ovanligt trevlig dag! speciellt för att vara en måndag!

Jag ska ut och gå med Emma snart!<3 Hoppas Jossan ville följa med men är ju inte säkert men hennes knä och så ju=(

men nu ska jag allt ta och läsa tidningen sen ska jag laga mat, gå ut med Emma.. borde försöka göra åtminstonde en av alla läxor oxå men det kommer jag aldrig att orka...

Gårdagen började med att man steg upp som vanligt.. duschade, käkade, gick till bussen och satt och halv sov lite där.. hade klädsömnad första lektionen så gick till nortull med Sanna. Var jätte trött och orkade verkligen inte jobba så jag fick väl inte direkt mkr gjort... fast egentligen fick jag nog det... Eva hade sytt ut ett prov på min överdel eftersom det krabbade lite.. så jag provade det och ändrade det lite, ritade av det på papper och klippte ut det i det tyget som jag ska ha. Det var nog ungeför allt jag gjorde.. och emmellan alla saker så pratade jag med Hanna och med Sanna lite ibland oxå... Nä klädsömnade var seg i fredag...

När vi hade slutat så gick jag till danssalen för jag skulle vänta på Una. Hon är väsrta seg så jag fick typ sitta där i 20 minuter eller nått om inte mer! Vi skulle ha engelska sen när vi kom upp till skolan men Simine var inte där så vi gick efter en kvart eller nått... Det skulle ha kommit nån annan lärare och satt på en film som vi ska se men det kom ju aldrig någon! Vi gick och käkade och det var jättegod fisk! mmm!
Skulle ha träffat Emma vid barks men när vi var klara så var det en timme kvar tills vi skulle träffas så Una gick med mig ner på stan och jag köte min fina lila klänning!<3
Emma och Jonna kom efter ett tag och då gick jag och Emma och delade ut våra sommarjobbslappar.. vet att det var väldigt sent men det råkade bli så...
När vi var klara så gick vi bara runt och kollade lite mest på skor.. sen åkte vi hem med 14.10 bussen. Becka åkte oxå med hem och vi gick ut och gick efter ett tag och tog fina blider och hade trevligt... Sen skulle vi äta och lite så så Emma kom till oss runt 6-7 sen kanske... vi låt i soffan och gjorde inte så himmla mkt.. ringde Jossan och jag ver inte riktigt när hon kom för jag somnade:P Men jag vaknade efter ett tag.. men ca en halvtimme efter jag hade vaknat så somnade Emma och Becka! så då gick jag och Jossan ner och satt nere och pratade för vi ville inte väcka dem. Det var mysigt att bara sitta och prata vi två=) Emma och Becka kom ner sen efter typ en och en halv timme eller nått.. Emma gick typ hem då och jag och Becka följde Jossan hem för hon ville inte gå själv.. när vi kom tillbaka så var vi jättehungriga så vi käkade kall potatis och knäckebröd.. Sen gick vi upp och kollade på fem myror är fler än fyra elefanter=)

Vi somnad med det på så när vi vaknade så kollade vi lite till:P Vi skulle ju åka till Jkpg så vi var tvugna att gå upp vid halv nio men vi kom typ inte upp förens 9:e
Sen somnade vi i bilen vilket var väldigt sköönt=) Vi åkte ju upp till Jkpg för att gå på chokladkalaset i kinnarps=) Det var västa mysigt!! det fanns bort runt hela arenan som hade lite provsmakning och sånt.. jag köpte en choklad som det står HV71 på!!:D trro dock inte dne rä så god för det är whiskey i den men den är fin iaf! och det är det viktigaste (A) och ute på "isen" så var det fem chokladskulptörer som skulle tävla... Vi stod där och kollade lite fast det var bara en som var färdig.. eller inte färdig men som man såg vad det skulle vara liksom... Fast en av de andra hade västa hockeyhjälmen i vit choklad som han skulle ha.. det var hockey tema så alla skulle ha ngt med hockey att göra...
De stod precis framför där spelaran sitter på matcherna och man fick gå ner där så man liksom kunde kolla lite bättre på skulpörerna.. jag tjatade på Becka att gå ner dit för det är ju värsta coolt att ha varit där nere liksom! så när vi stod där så bara av en ren händelse så råkade jag kolla lite till vänster (säger nog inte så mkt men ändå).. och då såg jag att det stod två killar där borta där HV spelarna brukar komma ut innan matchen.. jag kollade lite och tyckte verkligen att det såg ut som iaf en ur HV men han hade mössa så det var lite svårt att se.. den andre  såg jag bara bakifrån men han hade värsta krulligt hår... men så tog han med mössan av sig den och då såg jag att det var Timo Vertala!!!! och då kom jag ju på att den andre var Andreas Jämtin!!! Jag typ skrek! hihi^^ kunde ju inte hjälpa det!! men ja de gick så vi satte oss på avbytarbänken som inte vardirekt mjuk kan jag ju inte påstå... Jag tvingade Becka att ta kort på mig när jag satt där:P men jaja vi gick vidare  på väg mot den sidan av båset där motståndarna sitter för att kolla på de skulptörer som stod där.. och då kunde jag ju inte låtabli att kolla in där i gången mellan bänkarna där spelarna går in efter matchen.. OCH DÅ STÅR PELLE GUSTAVSSON DÄR!!!!!!! jag var tvungen att sätta handen för munnen för att stoppa ett skrik!!! jag bara drog tag i Becka för jag viste inte vad jag skulle göra.. så stog vi där och så kom det några till HV spelare och gick in i B-hallen helt ombytta så jag kom att de har ju träning där nu när de inte kan vara på riktiga planen... Becka tyckte vi skulle gå in och kolla men jag trode inte att man fick det fast jag ville verkligen.. så Becka stod och sa:" men kom nu vi går in och kollar!"
jag - "men tänk om man inte får det då!!" " fast tänk om man får det och vi inte gjort det!!" " vi går in!!"
Becka -" ja, men tänk om man faktiskt inte får"
så vi ställde oss och kollade lite på skulptöreran istället men så kollade jag in där igen å då gick nån gubbe med en liten lillunge in där så jag bara: " men de går ju in så man får nog det!"
så aa vi gick in till sist och det var ju ingen som sa ngt och det var en del annat folk där oxå.. asså det var typ 10 pers av dem som tränade(gissar att de andra tränade typ fys eller nått annat liknande) Men både Niklas Hjallmarsson och Johan Davidsson var iaf med:D så vi stod där och kollade ett tag.. jag hade kunnat stå där typ hur länge som heslt!! jag tog massa kort oxå naturligtvis! men jaja vi gick till slut.. men vi letade upp Jenni så jag drog med mig henne dit men sa inget utan bara tog henne i handen och gick typ... så då stod vi där en stund till!!
Vi stod värsta nära dem!!! Jag var typ 30 cm ifån Niklas!!!!!!! okej att det var ett plexiglas emellan men vafan!
hihi^^ det var lätt det bästa på hela dagen!!!
Jag hade verkligen tänkt att de kansek kunde vara där liksom.... hade dock inte tänkt så långt som träning men det var ju bara en ren bonus!! :D:D kan verkligen inte sluta le när jag tänker på det!! det kommer verkligen vara en sådan sak som jag kommer längta tillbaka till!! asså kännslan när jag såg Pelle stå där inne och prata med nån är helt obeskrivlig!!!

Men nu ska jag gå och lägga mig! match imorgon och HV måste verkligen vinna!!! de har typ kniven på strupen nu eller vad man säger:P
Sleepwell cykelställ

Nu sitter jag och Becka här och har inget att göra.. Vi har varit ute och gått med Emma! =) vi var nere och kollade lite på huset.. det är ju typ färdigt, ja!! vi måste sova där nån gång innan det är helt färdigt :P men mitt rum blir jättelitet!!! till och med pappa kan erkänna det nu!!

Senare kommer även Jossan och Emma!=) vet inte vars vi ska vara redigt men det är ju ett senare problem! spelar roland vars man är liksom bara man är tillsammans:D:D

jaja..
jahapp har väl inte hänt nått speciellt denna dag.. hade matteprov som antagligen inte gick sådär lysnade... klarade det nog men mer var det ju inte!! och alla andra tyckte det var jättelätt!! okej det var kanske inte sådär jättesvårt men jag pallade inte tänka eftersom jag hade grym mensvärk och dessutom extraont i magen pga matteprovet!

Teatern var mysig idag!! vi var bara typ 7-9 personer eftersom IB-eleverna var på nått franska jox troro jag. Vi satt och masserade varandra och sen hade vi heta stolen..( nu vet när man säger ett påstående sen ska man liksom byta plats om man håller med och sitta kvar om man inte gör det) Det var verkligen kul och jag var verkligen på humör för att diskutera sen på samhällslektionen men det gjorde vi ju inte! vi kollad ebara på massa gamla nyheter.. det var iof ganska skönt man slapp ju göra ngt i alla fall....

Det jobbigaste var att vi fick engelska läxa till imorgon!! usch ibland hatar jag verkligen Simine!!

Schtina har varit världens snällaste och skickat The Hush Sounds två album till mig! :D De är ganska mysiga.. de är liksom inga sådär som man tänkter:" fan vad bra dom är!!" när man hör dem men de har ne hel nice låtar så det var trevligt=)

Kent hade namnsdag idag!=) jag skulle bakat en nötcréme tårta men kom aldrig iväg till affären aå jag fick inprovisera lite och bakade negerbollsdeg men plattade ut den helt platt på en tallrik sen "skrev" jag kent med pärlsocker på:P den blev jättegod men råkade ha lite för mkt kakao i den.. jag har fortfarande inte vant mig vid chokladmuffins,kakor, negerbollar etc där det är kakao istället för o'boy...(jag hade altid o'boy i när jag var yngre eftersom jag inte tyckte om kakao och eftersom vi typ aldrig hade det hemma. Men sen jag slutade dricka o'boy så har vi ju inte det hemma så då måste jag ta kakao. fast jag brukar ta lite mindre än vad det står i receptet :P)

Skulle ha träffat Jossan ikväll men det var ingen av oss som pallade med det=( hade varit väldigt trevligt annars... fast då hade jag säkert glömt bort att fixa jobbjoxen.. vilket jag typ hade gjort om inte Emma ringt och pratat med mig och det:P men nu är de ner lagda i kuvert och helt klara för utgivning:P

Wiii på lördag ska jag och Becka på chokladkalaset och äta choklad och få finnar;) ja , vi vet att man inte får finnar av choklad men bara för sakens skull liksom:P hihi^^ jag hoppas verkligen de har massa goda chokladpraliner och sånt jox! och inte bara typ vanliga marabo eller nått... inte för att jag tror det:P men man kan ju aldrig så noga veta med Jkpg-borna;) så jag kommer nog passa in rätt så bra där sen när jag flyttar:D

Men nu ska jag gå och borsta tänderna ska göra engelskan lite snabbt oxå.. simine kommer ändå inte vara på lektionen så det gör ju inget om man inte har gjot det helt färdigt.
Men sleepwell syckelställ
Japp nu är det inte lång tid kvar!!! jag är hel laddad just nu!! men svinigt nervös!!!

image9
Freja hejar faktiskt oxå på HV så det så!!
Nu är det knappt 5 timmar kvar till matchstrart!!
Jenni och jag var själva ikväll.. så vi gjorde dipp och skulle skära morötter och då hittade vi typ världens längsta!!
27 cm!!!image7
image8

Killarna förlorade idag! =( Men Brynäs vann väl nästan välförkänt om man ska se till hela matchen.. eller nä! för första perioden var det väldigt ovist de typ kännde lite på varandra känndes det som. Andra var det Brynäs för hela slanten...Men tredje var HVs inget snack om saken!! Skit att Martin inte fick in pucken i mål det var ju så sjukt nära!! Det var nära många gånger under de sista 20 minuterna iof.. Om Hardina bara hade fått lite bättre träff på Balastiks perfekta passning så...

Men det fanns ju bra saker oxå med matchen. De två mål de faktiskt gjorde var ur läckra!! Men jag fattar inte varför alla pratar om "dåldisen" Andreas Falk! Jag har gillat honom hela säsången!! okej han har väl kanske inte varit en målmaskin eller liknande..men det är ju inte fjärde linens roll! De ska ju gå in och göra skitgöra och få motståndarna att ta dumma utvisningar och öppna upp för Davidsson, Åkerman, Tjeckerna mfl.

Det var få utvisningar i denna matchen till skillnad från de förra matcherna i denna ks. Hv hade bara 4x2 och Brynäs hade 5x2. och Lance Ward hade faktiskt bara en!! dock en väldigt onödig som han absolut inte borde ha tagit!! Lance borde lära sig tacklas av 9 år yngre back-kollegan Niklas Hjalmarsson. Hjalmarsson spelar stentufft och tacklas men han är väldigt lite utvisad! Niklas var utvisad 24 minuter i grundserien (på 37 matcher) Lance Ward hade 273 minuter( på 50 matcher)! Så okej Niklas har spelat 13 färre matcher än Ward men om man räknar lite...
Niklas har varit utvisad ca. 0,6 minuter /match och om man tar det ggr 50 så skulle han då på 50 matcher varit utvisad ca.32 minuter!! Det är ju rätt stor skillnad mot 273! Det är hela 241 minuter färre!!  Om man skulle omvandla Wards utvisningsminuter till match tid så har han varti utvisad ca. 4,55 matcher... hade det då inte varit bättre att bara låta honom ståöver 4 matcher till då?? Men lite stolt måste jag ju ändå vara över honom! nu i slutspelet så har han bara varit utvisad 12 minuter! Fast visserligen så har han 11 minuters speltid per match totalt 67 minuter.

Aja.. Ny match på söndag! och nu har de verkligen kniven på strupen! men om hemma trenden ska hålla i sig i denna KS så borde de ju vinna men man vet aldrig! Men om...

- ....Åkerman kommer upp i den formen han var i i November så har Brynäs inte en suck!

-....Erik Ersbers spelar så bra som alla vet att han kan göra! Jag hoppas verkligen att pucken är stor och mjuk på söndag som Stefan hade sagt!

-....Våra kära tjecker, Balastik och Hardina, når upp till sina ryckten så är Brynäs chanslösa! 

-....Alla fyra kedjorna jobbar för kung och foster land så kommer det bli svårt för Brynäs!

-....Hv inte låter Brynäs spela sitt spel utan tvingar dem att spela HVs spel så är cansen typ en på miljonen att Brynäs vinner!

-...North Banks lyfter fram vårat lag som de brukar fast ännu lite mer och verkligen ger allt så kommer Brynäs klacken att så vända innan de kommit till Uppsala!

-....Alla skulle jobba lika oavbrutet som tex. Andreas Jämtin eller Johan Davidsson så kommer Brynäs inte kunna gå på en vecka!

Så nu är det bara att hoppas att HV kan leva upp till alla förväntningar både från fansen och dem själva! Tror iof inte att de är speciellt besvikna efter idag de jobbade sig ändå tillbaka bra i matchen men man ska aldrig vara nöjd efter en förlust då kan man lika gärna sluta spela hockey!

image6
Var tvungen att lägga upp denna bilden! Jag fulkomligen älskar alla reklamer för slutspelet! xD (även om alla andra verka tycka de är jätteläskiga!)

Igår var väl okej för att vara en måndag... skolan var trist som vanligt! Men vi hade Joakim på engelskan!;) Gick till bryggan med Emma när vi kom hem<3 älskar! Var där typ en timme för jag skulle till stan på handledarkursen men var tvungen att plugga lite på dataprovet tills idag... Handledarkursen var lika tråkig som sist! men vi hann hem till Prison Break och det var det viktiga! Vi hann även höra slutet på matchen viket var bra för HV71 vann!!!:D:D:D

Idag har jag varit jättejättetrött!!! Eller är fortfarande! men men måste strax gå och plugga på engelskan har ju prov på fredag... Dataprovet gick nog helt okej hoppas jag fast sista uppgiften klarade jag inte! Den var hur svår som helst!! men men. Funderar på att dra ner till bryggan och plugga där men jag tror inte att jag orkar det tyvärr...

träning ikväll! fan nu gäller det verkligen att ladda inför fair play! Men det ska bli riktigt roligt!! Fan längtar som satan nu!!

Jag har tänkt lite idag(konstigt*inte*). Jag tänkte på hur mycket man egentligen kan älska en människa. Jag kom på att man kan älska en människa precis hur mycket som helst! För det är precis det jag gör. Jag älskar dig mer än mitt liv! Jag kan inte ens förklara med ord.

När du inte är vid min sida saknar jag dig lika mycket som solen saknar blommorna på vintern. Jag längtar efter dig lika mycket som blommor i öknen längtar efter vatten.  Jag behöver dig lika mycket som fiskarna behöver vattnet.

Kommer du ihåg när vi var barn? Kommer du ihåg alla lekar mellan huset och garaget? Kommer du ihåg hur vi lekte hästar i den stora busken vi hade på trädgården? Kommer du ihåg alla gånger vi precis tagit fram Barbie grejerna när din mamma kom klockan fem? Kommer du ihåg när vi skulle åka pulka och trädet låg över hela backen? Kommer du ihåg veckorna i Blekinge? Kommer du ihåg middagen på Öland med ljuset? Kommer du ihåg första sleepovern i stugan? Kommer du ihåg Fetfot och Bullnäsa? Alla dessa saker kommer jag komma ihåg så länge jag lever! Jag vet att jag aldrig aldrig kommer glömma.

Jag vet att jag har sagt detta innan. Jag vet att jag kan leva utan dig men problemet är att jag vill inte! Dessutom vet jag knappt hur mitt liv skulle se ut utan dig! Du har alltid funnits med mig i alla väder! Klart vi inte har varit bästisar alla dessa år men vad begär folk av oss liksom?! Men du har ändå alltid funnits där för mig! Det är därför jag älskar dig mer än livet själv!

Tack! för att du alltid finns där och lyssnar på mig och har tålamod med mig när jag är som värst! Älskar dig verkligen för det. <3

image5

Var nere i stan idag för att leta sommarjobb... Una vad med mig och det är jag evigt tacksam över!! Fan jag hade typ aldrig vågat det själv!! Fast efter typ de två första så var det inte så farligt längre så bara körde man på liksom!!

Var riktigt sur efter Panduro!! De behövde en som kunde jobba heltid från juni till september!! men eftersom skolan börjar i augusti så gick ju inte det precis!Men det var ändå en del ställen som ville att jag skulle lämna in en lapp vilket alltid är ett litet steg i rätt riktning=)

usch jag är verkligen svintrött nu och så ska jag in till stan sen igen och gå på Vienna Heat!! :D:D usch orkar egentligen inte men jag vill verkligen se dem!!

Borde gå och plugga på tyskan och samhällskunskapen nu! men orkar inte!!
Idag var det en bra dag!=) Det var väl lite skavanker på den men det får man väl leva med! Det kan ju inte alltid vara en 10 poängs dag!

Igår glömde jag kolla mailen på kärnhuset. skulle gjorde det imorse men försov mig så jag hann inte det. När jag då kom till skolan så fick jag reda på att vi skulle till simhallen på idrotten!!! Fatta vad pisst jag blev!! Tänkte badat i idrottskläderna men det skulel bli så hiskeligt bött i väskan och jag hade mina skor och lite sånt där i så det blev inte så.

Träffade Jenni efter skolan och vi gick till AMS och kollade efter sommarjobb men det stod inget där. Gick till Erntssons och frågade oxå men de hade redan sommarjobbare. Vi var på Ljungkvist oxå och beställde tid för handledarkurs så jag får köra med henne. Ska dit på Måndag=)
När vi kom hem så skrev jag ut en jobbansökan till Vidingehem. okej det är nog inte så kul men vafan bättre än inget liksom!

Ska gå på Vienna Heat imorgon!!:D:D vet fortfarande inte riktigt om jag ska stanna kvar i stan efter skolan eller om jag ska åka hem. Tror iaf att om jag åker hem så kommer jag åka en senare buss hem och gå och fråga i lite affärer och kaféer om sommarjobb. Nu jävlar ska jag verkligen ta tag i detta! jag ska fan fråga i var enda affär som finns typ!

Ibland blir jag verkligen super sur över att mina föräldrar inte har massa kontakter!!
Det är fan ingen som förstår!! Alla bara går och lever sina jävla perfekta liv som om allt är som vanligt!! Allting är ju för fan bara fel!! felfelfelfel!!!! som Brasse i Fem myror är fler än fyra elefanter hade sagt!!

Varenda morgon går jag upp ur sängen och gör det vanliga; går på toa, äter frukost, tvättar mig, borstar tänderna sen bär det iväg till bussen står och fryser ett tag innan den till sist kommer... Vi sätter oss där vi oftast sitter och pratar lite... bussen kör sin vanliga runda och till sist har den plockat upp alla fula människor som bara är helt vanlia och tråkiga och aldrig gör något oväntat, sen kommer korsningen. Varje dag sitter jag och hoppas att bussen ska göra en mjuk höger sväng men varje dag blir jag lika besviken när den till sist svänger vänster... och för varje varv hjulen snurrar kommer vi närmare och närmare det jag fruktar allramest! Varje dag när jag går av bussen gör jag det med en klump i magen! Varje dag går jag upp för trapporna i Teknikum med tankarna farandes i huvudet. Varje dag går jag igenom dörren och igenom matsalen med en enda tankte som far genom mig: "Jag bör inte vara här. Det här är fel! Jag vill hem!" Eller rättare sagt: "Jag vill ha tillbaka mitt liv!!" Varför ljög alla och sa att tiden i gymnasiet var den bästa skoltiden? Varför säger alla att de vänner man får på gymnasiet är de man har kvar resten av livet? De enda som hade rätt var Peter och Emil! De var de som sa till oss att tiden i Braås var den bästa! Att åren i Braås var de roligaste!! Fan hur kunde vi ha så fel och tro att de bara var konstiga?! De hade rätt! De var de enda som visste vad de pratade om! Jag kan helt ärligt säga att jag tror inte jag kommer ha kvar de jag lär känna nu i gymnasiet när jag är vuxen. Jag vet inte ens om jag vill det! Det ända jag vet är att jag nu gör det jag har lovat mig själv att inte göra! För jag vet att man kommer aldirg någonstans då! Att längta tillbaka till det som varit! Jag kommer aldrig komma dit igen! ALDRIG! Kan jag inte bara fatt att det är helt menngslöst!? Fast jag vet det egentligen men just nu är allting bara fel och det känns som om ingenting någonsin kommer bli lika kul som det var då!
Var precis ute och övningskörde lite med Jenni. Det gick förvånandsvärt bra för att vara fjärde gången!! Ja jag vet jag har fått köra i ett år men nu ska jag försöka ta tag i detta!! Det var iaf mkt bättre att köra med Jenni än med pappa!! Borde nästan gå kursen med Jenni oxå så jag får köra med henne! =/ Det vore nästan värt det! okej det var väldigt trist men men det känndes mkt bättre att köra med henne än med pappa. vet inte varför men känns som om pappa blir så arg och typ förklarar på så konstigt sätt!

annars har ju denna dagen bara varit skit! Att köra var verkligen det ända roliga denna dagen! Då fick jag konsentrera mig på det och kunde inte tänka på massa annan skit!! nej nu ska jag föröska släppa det här! Det finsn ingen idé att lägga energi på det! Det kommer aldrig bli som jag vill ändå!

Igår hade vi match mot Hovmantorp. Samlig 11.00 vid soprthallen. Anders var inte på så speciellt bra humör då vårat ställ var borta.. Så vi var tvunga att ragga upp ett annat ställ först... Så när vi kom till Lessebo så var det typ 20 minuter kvar tills matchn skulle börja! Dock så spelades det en match innan så det spelade ingen roll när vi hade kommit. Vi gjorde första målet! Och altl känndes kanon tjejerna spelade asbra!  Men sen fick Hovmantorp ett redigt jävla turmål!!! usch! Aja tjejeran började deppaihop och sen sket sig alltig. Det slutade 5-3 till Hovmantorp. Vi hade verkligen behövt vinna den matchen! men men inte mkt man kan göra när tjejerna själva inte är taggade och inte i form. De kan ju inte de heller man kan ju aldrig hjälpa att man inte är i form.

Sen när jag kom hem kom Kigge!!!:D åh det var så trevligt att träffa honom igen!! Har inte träffat honom sen Nyår!! Vi var ute och gick och träffade Anton och tog en hel massa kort!! Sen kom Martin och oxå och det var mysigt att vara ute och gå med mian pojkar!=)

Kigge åkte hem vid halv åtta och sen kom Emma, Jossan och Martin till mig och vi kollade på Andra chansen vilket bara var skit! Uno och Irma skulle ju gått vidare!!! Ingen av de vi hejade på gick vidare!! usch kan inte alla bara fatta att Sanna Nielsen är jättedålig!?!! Asså hon kan ju fan inte ens sjunga längre!! Det låter ju helt fördjävligt!!

Men vi hade kul i alla fall=) haha^^ vi gjorde av med massa kalorier ;) eller tja en ca. 72st tror jag det var.. lite mer för vissa och mindre för andra antar jag :P
Det var mysigt sen när vi låg och pratade=) och Emma och jag pratade gammla minnen från Blekinge!! ÅÅ det var så jäkla kul! (Blekinge alltså) fan det är nåt man verkligen saknar!

De gick hem vid halv ett när jossans mamma kom och hämtade henne. Och då gick jag och somnade som en stock typ:P

Idag har jag inte gjorde så mkt vi ska fira Stoffe sen! xD haha^^ så jävla bra!

ajaj Solong!

Tittade på Elizabethtown innan. Den var väldigt mysig! Det rä verkligen en sådan film man sitter och tänkter ;" Varför är inte livet som en film?" Tänkte det typ genom hela filmen!! Okej hans pappa dog och det skulle jag ju inte vilja men resten typ!!

Kom på en sak jag ska skriva upp på min göra-innan-jag-dör-lista: RoadTrip till Treriksröset sen ner till Ystad och sen hem igen. Nån som ska med?Inte för att jag kan göra den än på ett tag :P men jag hade ju planering för sex år frammåt förra året ;)

Efter att jag hade kollat på den så fick jag lust att Photoshopa lite=) Det var mysigt=)
Detta var vad som blev gjort.. Är väldigt nöjd med båda två faktiskt... De är ju dock inte så värst avanserade men det är ofta det enkla som är det finaste iaf enligt mig. Okej finns massa som är assvårt och assnyggt oxå  men grejern är ju att få nått lätt att se avanccerat och snyggt ut även fast det inte var det... och det har jag väl inte riktigt lyckats med här men ändå:P Eller jo! fan skoran på ballerina-bilden var egentligen ett foto på ett par balettskor så jag målade dem och det var inte det lästaste.. okej inte för att det var svårt heller:P
128464-4
128464-3

Ikväll är det HV71 - SAIK
Hoppas verkligen HV tar sig i kragen ikväll och vinner!! De behöver verkligen det nu innan slutspelet drar igång nästa vecka!

Jajaj ska inte skriva mer just nu.. kanske ska till Jossan ikväll:D