Strax åker jag till Växjö för att gå två lektioner i skolan (Svenska och Naturkunskap) Sen bär det av till Campus och LArs Winnerbäck!

Ska skriva och uppdatera om allt roligt som hänt denna veckan imorgon det hinns liksom inte med just nu.. Märkte att jag varit lite off senaste dagarna dock har inte datorn lockas speciellt mkt så det är mest därför.
pusspuss och ha det najsbajs!
Yes nu är man då i Stockholm=) Känns nice. Har inte hunnit se nånting än dock eftersom vi precis kom hit. Men snart kommer Johanna och Carl hit till hotellet och sen ska vi in till City där det ev blir Vasa-museet med Neta och Sven. Pappa vill inte dit men jag skulle gärna gå dit eftersom jag inte har varit där och jag vill göra typ alla turistsaker nu när jag är här för första gången.

Sitter på hotellet och väntar på mamma och pappa de är och köper tunnelbanebiljetter nånstans. Hotellet är väldigt fint enda minuset är att det inte är hotell på rummet men det kan jag leva med. Ska ju inte bo här i flera månader liksom! De har verkligen annamat det svenska; två Lasse Åberg tavlor och massa ikea möbler. Men det är sånt man får räkna med på hotell. Schysst pris var det oxå! 850 kr för ett rum med tre sängar så ungefär 300 per person. Lätt överkommligt i för att vara i Sthlm! Dock ligger det ute i Orminge så man får ju ta tunnelbanan eller bussen in till själva stan men man lär ju ändå tjäna på det!

Nepp nu ska jag titta lite mer egngagerat på sync-simhoppen från OS =)
Sitter och tittar på volleyboll mellan USA-Italien. Usa leder med 2-1 i matchen och 17-13 i setet. Usa spelar riktigt bra och jag hoppas de vinner. Vet inte man jag bara inte gillar italienare plus att Usa faktiskt är bättre.

Tittade på gymnastik innan. Herrarna och Kina vann. Jag kom och tänka på att är det några som måste blivit mpbbade i skolan så är det ju manliga gymnaster! De måste ha blivit mobbade av andra killar men tjejerna tyckte nog inte de var helt fel med tanke på deras muskler ;)

En annan sak jag kom på var att jag är mest intreserad av typ den första veckan av OS. För sen börjar all friidrott och det tycker jag inte är speciellt superkul att titta på. Jag tycker det är mycket roligare att titta på alla andra sporter som är lite ovanliga som liksom inte får så mycket uppmärksamhet utanför OS. Hade velat se dubbeltrapen inatt men den var ju vid tre och riktigt så tidigt ville jag inte gå upp.

Imorgon runt fem - sex på morgonen ska vi åka till Stockholm för att hälsa på Johanna och Carl och även Macke och Anna och mitt lilla nya kusinbarn! :D Det kommer bli mycket trevligt. Speciellt med tanke på att jag typ aldrig har varit i Stockholm! Jag skäms nästan lite med tanke på att jag varit på hur många ställen som helst i världen men inte i min egen huvudstad! Känns lite dåligt faktiskt.
Klockan är 02.17 och har precis kommit hem från att följa Emma och Martin en bit på vågen. De har varit här ikväll. Så även Stoffe. Nu känns det som sommaren vi aldrig glömer igen! Då nätterna var långa och aldrig tog slut och ingen hade måsten att ta sig upp till morgonen efter. Det är som det ska nu!

En och en halv vecka kvar tills skolan börjar igen och man går i trean! :D Året kommer vara fyllt av jobbiga prov och läxor men det kommer även vara fyllt av underbara fester och roliga människor. Så på ett sett längtar jag nästan tills skolan börjar. Det ska ändå bli ganska kul plus att det ska faktiskt bli skönt att ha nånting att göra igen.

Dock har jag extremt mycket roligt att se fram emot de närmsta veckorna!
Fredag 15/8 - Emma och jag vill ha fest och fira sista helgen innan skolan men det verkar inte vara många hemma så vi får se hur det går med den saken...
Måndag 18/8 - Tisdag 19/8 - Åker till Gbg och Liseberg med 7 andra roliga människor! Sover över och går på Liseberg på tisdagen oxå! Kommer bli megakul!
Fredag 22/8 - Lars Winnerbäck på Campus med Jossan och en hel del annat kul folk skulle jag tro=)
Söndag 24/8 - Emma fyller 18!! :D:D
Fredag 29/8 - Fira Emma med utgång! :D
Fredag 5/9 - Söndag 7/9 - Kräftskiva på Öland med extremt mycket och roligt folk! :D Kommer bli bäst iår!

Så kort och gått så har jag 6 riktigt roliga saker att se fram emot! Men jag vet oxå hur det kommer bli när dessa veckor har gått och allt blir åter som vanligt. Men man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt! För om man hade roligt precis hela tiden så skulle man ju aldrig veta när man hade roligt! Så jag försöker verkligen att tycka om att ha tråkigt men det är fruktansvärt svårt ibland!

Kanske ska åka upp till Stockholm i veckan också men det är inget helt bestämt än men det vore väldigt trevligt=)
Hepp känner mig inte riktigt sovtrött så jag tror jag ska ta och uppdatera bdb lite. Ha det bra!
Idag fick jag ett samtal av Una runt 20 i elva. Hon var lite förvånad av att jag var vaken. Men jag hade ju somnat vid nio så pga det så vaknade jag vid sex. Una berättade att hon och Frida hade bestämt att vi skulle ha filmdag och att vi skulle sticka och träna på friskis och svettis. Det lät kanoners tyckte jag som ändå inte hade nånting för mig. Så en halv timma senare satte jag mig i bilen och körde genom regnet för att hämta upp Una och sedan köra till Frida.

Efter ett snabbt stopp på fin-konsum för godis, morötter, gurka och dip började vi med och titta på National Treasure 2. Den var bra dock såg jag och Jenni den för typ två veckor sen. Andra filmen för dagen blev Flushed Away. Älskar den! Har sett den innan men det är fortfarande ruskigt bra och mysig. Det blev middags pause med kyckling och ris*mums* Sedan skulle det då bära av mot Friskis och Svettis. Frida hade fått ont i magen pga att hon hade ätit laktos som hon egentligen inte tål så Una och jag åkte iväg själv.

Väl framme på Friskis fick vi veta att de inte hade några pass idag! Frida hade råkat kolla på deras höst schema som inte började än på länge så det var bara för oss att sätta oss i bilen och åka tillbaka till Frida. Det blev ännu ett stop på fin-konsum och lite mer godis=) Una köpte även första Arn filmen så det blev sista filmen för ikväll. Den var bra men ibland blev det lite mycket dialog.

Det var en väldigt trevlig dag och underbart att träffas igen :D Förutom film blev det prat om de kommande dagarna/veckorna och även lite skolprat om hur få lektioner vi kommer ha tillsammans iår! =( Det känns lite sorgligt men det ska nog gå bra=) På någon sätt vill jag faktiskt börja skolan igen. Ska bli skönt att ha någonting att göra igen.