Jag skulle ha skrivit igår egentligen men det blev inget med det som vanligt men tänkte ändå att jag skulle skriva lite om vad som har hänt de senaste dagarna. Exakt en vecka sedan mitt förra inlägg ju och ja det har ju hänt en del saker sen dess.

Vi var till att börja med i Linköping i helgen för att äntligen göra deras födelsedagsresa som de fick förra året.. Det var massa trevligt faktiskt att bara umgås allihop, vilket verkligen inte händer speciellt ofta! Och vi fick ju dessutom reda på det roligaste av allt, jag ska bli moster!! :D:D Det ska bli sjukt roligt och jag hoppas att tiden till december går superfort! Dock hoppas jag att barnmorskan har fel eftersom hon sa att barnet skulle komma på julafton! Vore bättre om det gick över styft två veckor så det blev ett januaribarn i stället ;)

I tisdags var det ju dags för studentfest igen :D Började med mat och mys med Una och Frida hos Jenni, sen gick vi till Jenny och fixade lyxlooken :P Förfesten var hos Johanna och den var super som vanligt när vår klass äntligen gör någonting ihop! Väl på de Luxe var det askul och tiden bara ran iväg! Helt plötsligt var klockan ett och det var dags att gå hem. Jag är redan på världens partyhumör igen och pubrundan kunde inte komma lägligare! (Dock sa Malin i tisdags att vi bara har 16 funktionärer än så länge så det ser ju lite mörkt ut..)

Igår var det ju en väldigt slapp dag då det var lite dagen efter kvällen före liksom. Slappade framför TVn i stortsätt hela dagen eller ja i alla fall fram till fyra tiden så jag och Una åkte till IK för att genomföra sommarens första träningspass! Det var Dance Aerobic som stod på programmet och det var megakul men även ordentligt jobbigt! Det passet kommer med största sannolikhet bli välbesökt av mig och Una i sommar!
  Känns bra att ha genomfört den första träningen och snart är det ju dags igen, på tisdag är det Afro Power som gäller. Får se vad det blir veckan efter för det är nämligen inte samma person som har Dancen då vilket inte är så bra eftersom de har olika koreografier.

Nej nu ska jag återgå till min uppsats som jag redan har skjutit upp allt för länge.
Have a great day :)
Jag är trött på skolan
Jag är trött på den här staden
Jag är trött på färglösa och oinspirerande människor
Jag är trött på att inte kunna göra det jag vill
Jag är trött på att inte ha ett jobb
Jag är trött på modet i den här staden
Jag är trött på att inte ha pengar
Jag är trött på att inte ha någon passion
Jag är trött på människor som inte vill
Jag är trött på att min Elle fortfarande inte kommit
Jag är trött på längtan
Jag är trött på att jag är trött på allt idag...

Det blev en liten tripp på stan i fredags med Una för att hitta en klänning. Jag visste verkligen precis hur den skulle se ut och det gör det hela mycket svårare! Hittade en på HM som var helt okej även om den inte var som jag hade tänkt mig alls. Vi fortsatte dock, man vill ju inte köpa första bästa liksom.

Vi gick in på BikBok för att kolla på min klänning som jag hittade på internet i början av februari och som kom in typ i mitten av mars och sedan dess har jag säkert varit där nästan en gång i veckan och kollat om den funnits i min storlek men den har bara finnits i XS och S! Hallå liksom, alla är inte size zero! Men så nu, fanns den i M och den satt kalas så den hänger numera i min garderob och myser :)

I går var jag ju även hos frissan och blev blonie! Hihi det är mycket annorlunda men jag gillat' faktiskt. Jag tror det tar längre tid för alla andra att vänja sig vid det än vad det gör för mig.  Jaja jag ska försöka få lite plugg gjort för en gångskull, har verkligen lagt allt som har med skolan på is just nu. Det finns ingen ork kvar över huvud taget, vilket gör att jag får lite ångest eftersom att jag vet att det är viktigt att göra allt detta sista vävligt bra, det kan faktiskt göra skillnad om man ligger mellan två betyg.

Jag har insett att jag behöver en ny klänning! Jag älskar klänningar men har väldigt svårt att hitta någon eftersom jag alltid har en sådan klar bild av vad jag vill ha. Men idag ska jag ut på jakt! Alla affärer ska besökas och speciellt ska jag leta noga i alla seconhand affärer!

Jag har dessutom just nu precis i skrivande stund kommit fram till att jag ska införskaffa en ordentlig sparbössa och börja spara igop pengar till att åka till anting New York, Paris, LA, London eller Rom på en riktigt jäkla shoppingsemester! Jag kommer ju inte kunna komma iväg än på flera år dock men det är det värt! Det är ju inte direkt så att jag kommer sluta behöva kläder direkt liksom!

Men jaja jag måste borsta håret och fixa lite innan det bär av mot bussen och skolan.

Ha en bra dag:)
Eftersom det är istort sätt helt omöjligt att hitta en normal bikini på stan just nu (och har varit de senaste typ 3 - 4 åren). Det finns nästan bara trekants bikinis i affärerna och nej, jag kan inte ha trekants bikini!
Så nu sitter jag och kollar lite efter bikinis på nätet och jag hittade en super snygg i denim på asos.com men tyvärr var det ju en Marc Jacobs och kostade 1143kr! Asså vem fan köper en bikini överdel för nästan 1500 svenska kronor?

Nej det blir nog ingen ny bikini för mig i år heller.. om det inte händer något väldigt drastiskt med modet vill säga!