det var sista avsnittet av Kyle XY i torsdags.. Shiti vad spännande det var!! Så sjukt bra är det! Jag kollade upp på internet idag om det skulle bli en ny säsong.. och det skulle det!! I och för sig så trodde jag redan det med tanke på slutet! men man kan ju aldrig veta... Jag kunde iaf som vanligt inte hålla mig borta och har nu kollat på de två första avsnitten på youtube.com! hade kollat på fler om det bara hade funnits men det finns bara två eftersom det bara har visats två i USA än så länge.. scheise vad spännande nästa säsong är!! jag lovar att inget säga men jag kan i alla fall få säga att det blir riktigt spännande!!

Skulle kollat på friday Night Lights ikväll men det har visat sig att femman har gjort en paus i det pga de dåliga tittarsiffrorna... men vad förväntar de sig när de visar serien samtidigt som andra stor serier som lost,house, heroes mm serier som redan gått typ minst två säsonger! klart folk hellre kollar på serier de redan följer iställer för att börja kolla på en ny! Det hade ju jag med gjort! Men som tur är så kollar jag inte på någon av de andra så jag kan titta på FNL och det borde andra oxå göra för knävlans vad bra det är!! längtar som tusan efter säsong två!

Och det blir visst inget Peace and Love! hade ju inte fått biljetterna idag och pappa kom på att vi kunde kolla hans konto så att pengarna verkligen hade gått iväg till hennes konto men det hade inte gjorts någon överföring! :S Och det är asskumt för jag var med när han gjorde det och det stod att pengarna skulle föras över nästa dag men tydligen så hade de inte hänt ngt!! vilket är jävligt synd eftersom det betyder ju att vi inte kommer kunna åka på Peace and Love villet är sjukt trist för jag ville verkligen dit!!! men men det betyder ju oxå att hon inte har lurat oss och vi har inte blivit av med 400kr! vilket alltid är positift! dessutom så missar vi inte Veronica Mars på tosdag heller.. fast jag hade nog ändå hellre varit på Peace and Love!

Frågan är ju vad man ska göra nu i stället i helgen? skulle vara nice med typ en sleepover typ hela helgen någonstans men det gå ju inte när föäldrar är hemma det är ju inte alls samma sak då! hmmm... tälta någon? Känner att jag är hetl inne på att tälta nu! skulle ju gjort det denna helgen om vi hade kommit iväg och så ska jag tälta nästa helg då vi ska cykla åsnen runt:P

Ska jobba lite med pappsen imorgon..måste visst måla lite till i mitt rum för det svarta täckte inte ordentligt... och jag känner mig sjukt uttråkad! jag vill göra nånting!! vet inte riktigt vad men typ åka iväg! över en helg med bara massa kul människor och bara softa och ha det allmänt nice några dagar!! typ dra till stugan eller nått... hmm=/ nästa vecka jobbar hela min familj det betyder att stugan är ledig... men hmm Emma jobbar, Jossan äker till italien. Det gör att det bara är jag och Becka som kan åka.. vilket inte är fy skam men det är ju alltid roligare med mer folk!nån som känner sig på G?

Men aja jag ska nog sova lite nu fan upp vid sju imorgon! usch!
Jahapp då var man hemma igen då..känns skönt.. Borta bra men hemma bäst=) Dock var det ganska okej på Öland men i alla fall!

Midsommar var askul! haha^^ dansa tunt midsommarstången var lätt kvällens höjdpunkt! Ingen riktigt midsommar utan ståg för fasen!! ;) Fast fan för tårtan! eller ja mest för tårtans kusiner;)

Dagen efter blev jäkligt kul den oxå! åkte hem till min stuga då och eftersom det regnade på midsommarafton så hade de inte lekt nånting så vi gjorde alla lekarna då vilket var sjukt roligt då lekarna är typ det man ser fram emot med midsommarafton!

Söndagen vet jag inte riktigt vad vi gjorde.. men det var ganska okej iaf.. just det! spelade kubb! mitt lag vann båda gångerna! Igår var vi ute och åkte lite var bland annat på byrums raukar satan vad det är fint där! Så den dagen var oxå helt okej! Sen belv det då till att fara hemmåt idag!=) Och det är jag sjukt tacksam över då det är Friday night lights ikväll och vi har inte 5:an på Öland!!

Fan inga biljetter än!!! hoppas verkligen att de kommer imorgon annars går jag typ under!! dels eftersom jag blir 400kr fattigare utan att få ett skit och dels för att jag inte kommer upp till Peace and Love!!! Fast en positiv sak är ju att jag inte missar Veronica Mars=)

Nästa helg är det åsnen runt som gäller! shit jag längtar fan! Det kommer bli grymt kul!! fast antagligen även grymt jobbigt!! fast vi har ju ett tag på oss så det är ju lunch vi behöver ju inte direkt cykla hela rundan på en dag=)

men nej nu står maten på bordet!
Nu är det inte många minuter kvar tills jag lämnar metropolen Rottne för det lugnare livet på Öland. Känns lite  tråkigt men det kommer ändå bli ganska kul med Emma<3

Jag och Becka har lyssnat på kristian Anttilas nya singel hela dagen.. Typ i tre- fyra timmar i sträck den är så underbar!! Emma kommer få höra den super mkt imorgon.. den går inte att sluta lyssna på!! Den är helt underbar!!

Nä men jag får väl slita mig från burken nu... men det är svåååårt!!! kommer ju inte kunna sitta här på typ en vecka!!! jag kommer döööööö! OBS! Jag är ironisk!

Jag vill ha dig, ha dig 
Jag vill bara ha dig, ha dig
Jag vill bara ha dig, ha dig
Jag vill bara ha dig, ha dig
till att vilja ha mig...
Nu sitter jag här och väntar på att Becka ska komma hit... suck jag hatar verkligen att vänta!! Det är nog nåt av det tråkigaste jag veet!! Fast egentligen så borde jag kanske gå och packa.. ska ju åka till Öland ikväll och jag har inte orkat packa än.. men det är ju så jäklans tråkigt!! Fast det är värre att packa upp! Det är sjukt tråkigt! min väska brukar ligga ouppackad i typ två veckor innan jag till sist har tömt den för jag tar kläder ifrån väskan hela tiden om de inte är smutsiga..

Väntar ju även på Peace and Love biljetterna! usch jag har börjat få en kännsla av att vi inte hinner få dem tills på onsdag!! fan hon bodde ju aslångt upp! det är 982,1 km dit upp det tar ca. 10 timmar att köra. Sen är det ju inte säkert att postbilen kör den vägen som de viar på eniro! Men jag tycker ju nästan att det borde hinna fram om hon skickar det idag... För midsommarafton ä rväl inte en helgdag eller? för om det inte är det så kommer ju brevet fortsätta mot rottne imorgon oxå fast det kommer ju ingenstans under helgen. men om det kommer typ halvvägs till Sthlm innan helgen så borde det väl komma fram i tid eller? Fast jag har ändå en känsla av att vi inte kommer frå några biljetter vet inte varför men det bara känns så...

aja jag får väl gå och packa då gott folk! Men har en nice midsommar och sup inte för mycket! Ses och synes nästa vecka.
Applåd till miiig!! *bockar och niger* känner mig lite stolt över att jag till sist lyckades ändra bloggen!! men fan vad krabbigt det var!! fast jag ska inte ta åt mig nån ära egentligen...eller jo för jag fick bara gjälp med en liten del resten listade jag faktiskt ut själv! men aja själpen fick jag från http://wiiberg.blogg.se/design_hjlp.html som har lagt upp en del inlägg om hur man ändrar saker. Jag är evigt tacksam!! Hade aldrig firrat det själv!! hmm blev inte superduper nöjd men vad begär man när det var första gången?!?!
Jag ska föröska ändra utseendet hyffsat ofta iaf.. det är roligt när det är ngt nytt förutom ett nytt inägg då!

Lyckades få tag i Peace and Love biljetter idag!! :D:D:D men ska försöka att inte bli allt för glad förens jag har dem i min hand! för 300kr st för 4 stycken låter nästan lite för bra för att vara sant!! men jag hoppas att hon är en ärlig människa och att jag får dem i början på nästa vecka=)

Nu ska jag nog sova eller läsa eller nått sånt..  Imorgon kommer Becka hit!:D sen blir det Öland på kvällen. Ska bli lite mys att komam dit faktiskt ändå..hade dock varit roligare om det inte varit med familjen/släkten utan med typ bara kompisarna! men man kan inte få allt.. Emma kommer ju till mig på midsommarafton i alla fall=)
Ha det gytt folks!
jaha nu har jag och Emma äntligen kommit fram till att vi ska fira midsommar hos mig på Öland..Det blir nog alla tiders ska ni se! Emma och kan bara inte ha tråkigt! Inte en chans..eller jo det går men oftast har vi svinkul :P
men nähä jag ska nog gå och sova nu så jag orkar måla imorgon!

Och mamma och pappa sa iaf inte direkt ner till Emmaboda och det känns ju iaf ganska bra:D
Nu har jag precis pratat med Becka i ungefär två timmar! Större deln av vårat samtal gick up på att komma överrens om vilka festivaler vi ska försöka åka på! Vi kom fram till att vi åker till Peace and Love på torsdagen eftersom de är de enda endagars som finns kvar och mamma och pappa lär åka upp eftersom de ändå skulle med på tre dagar så är nog en dag inga problem. Sen ska vi även åka till Emmaboda. Om vi får vill säga..eller ja Becka lär nog få det är nog mest jag som måste tjata sönder mian föräldrar men annars rymmer jag! Sen blir det Lasse Lindh i Kalmar på Beckas födelsedag sen skippar jag antagligen The Ark och Melody Club i Huskvaran och åker till Malmöfestivalen med Becka om jag får annars blir det Huskvarna!=)

Suck sen i höst blir det ju antagligen både Lasse och Kent! Eller ja Lasse är ju i december så det är kanske vinter.. men Kent har ju ingen turnéplan uppe än så det vet jag ju inte när det blir..förhoppningsvis lyckas jag åka på två Kent-konserter :D hoppas verkligen att de spelar i växjö men det känns inte som om de kommer göra det!! vet inte men har bara en känsla av att de inte kommer komma hit. Shit alla min pengar nu under senare halvan av året kommer verkligen gå till konserter!! shit! måste typ lägga undan pengar till de nya kent och nya lasse skivan! usch känns som om jag kommer ha konstant penga brist hela hösten! men ja det är ju roliga saker som jag lägger pengarna på iaf!
Idag var jag uppe jättetidigt!! klockan 06.00 vaknade jag typ.. kan iof berott på att jag somnade vid circus halv åtta igår:P men så går det om man håller dig vaken nästan en hel natt! Jag var nera och målade inann.. hmm det blir verkligen värsta emo rummet!! Svarta väggar med en svart/silvrig fondtapet:P men det blir mysigt! fast det märks verkligen att jag har bestämt hur det ska vara i mitt rum och i mitt badrum! allt annat är typ vitt eller iaf ljust men i mitt badrum är det iof ljust klinkers på golvet men kaklet är grått och jag vill ha ett assnyggt svart handfat men tror inte mamma och pappa vill köpa det åt mig... de tycker dock oxå att det är fint men pappa tjatar hela tiden om att jag ska ha ett skåp under handfatet så man inte ser alla rör och annat tjafs.. jag tycker att han kan bygga ett åt mig men det verkade inte han vara så super sugen på:S

nehepp tror jag ska ta och ringa Becka strax men först ska jag äta upp mian makaroner och sen ska jag ringa!
Var med mamma och pappa inne i stan för att hitta en tapet som jag vill ha.. det gick inte så bra då jag måste ha en så kallad klick-tapet.. Detta är ingen fackterm för tapeter eller ngt liknande.. det är helt enkelt bara mitt eget lilla krav på en tapet. Det måste klicka direkt med en tapet.. ni vet sådär som det gjorde mellan kungen och silvia första gången de träffades! För om det inte klickar med tapeten så kommer jag ångra mig efter bara några månader! och det vore ju inte direkt roligt! Tapeten jag har i mitt rum nu sa det verkligen klick! Jag älskar den men jag vill ju inte ha samma tapet igen nu när jag har chansen att byta liksom! Men jag hittade en till slut som kommer passa super.. okej det var väl inget riktigt klick men den var den bästa som vi hittade... ska ha de andra väggarna svart! undra vad mormor kmr säga när hon får se det! Hon tyckte ju den grå jag har nu var för mörk när jag målade om mitt nuvarande rum!

Inga P&L biljetter än! Har börjat titta i stjärnorna efter dem nu! hoppas att det trots allt finns någon övernaturlig kraft som gör så att jag får ett par biljetter på nåt sätt! Annars så får det väl bli någon annan festival förhoppningsvis.. wow känns som ett bra allternativ men jag vet inte jag känner inte alls för att åka dit längre! så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt! :S Får väl försöka få med mig Jossan eller Emma på Emmaboda men det är lättare sagt än gjort... borde ringa Becka oxå..undra om hennes telefon funkar än hmm...får ta och ringa henne ikväll=)

Emma och jag ska snart gå ner till stället! Funderar på om jag sak orka dra med mig mitt stativ... tror inte jag gör det när jag tänker efter..

Snart är det midsommar och jag och Emma ska till Öland men vi vet fortfarande inte hos vem vi ska vara :S men det löser sig nog..vi tänkte göra en skiva med massa sommarplågor på..eller ja inte bara utan det ska vara en del som faktiskt är bra oxå.. så förslag är välkommet för vi kommer inte på så många fler men det vore ju ganska bra att ha mer än en skiva som gå om och om och om igen..då skulle man bli fett trött på de låtarna!

Men nej ju ska jag sätta mig någon annanstans och vänta på att Emma ska ringa=)
klockan 06.05
Jag har inte sovit en blund sen jag gick upp igår... Tror inte det är så bra..men jag var typ inte trött eller jag var det först så jag föröskte sova men det gick inte så jag började kolla på en weird film på tv.. de försökte omvända honmosexuella! xD Lycka till lixom! Fast efter den var det bara massa tankar som höll mig vaken!

Låt mig va!! Gör så jag slipper tänka! jag vet inte vad jag vill eller inte vill längre.. eller vad jag känner eller vad jag tror jag känner! Vet inte vad som är inbillning och vad som är verklighet! Jag orkar inte gå runt med det ihuvudet längre! kan det inte bara försvinna!?! Tyckte det kunnde blivit bättre i sommar när det försvann för ett tag men det blev nästan bara värre! Jag vill att det ska försvinna men sammtidigt vill jag ha det här! Jag vill vara själv men i centrum. Jag vill veta vad det tänker om mig. Jag vill veta vad det är du inte säger till mig.. men ge mig en käftsmäll jag är feg.

Klockan 06.16
Jag är hungrig
Sitter och kollar på Sthlm Live på youtube... haha^^ hittade precis den asroliga när han illustrerar hur det blir om man har sex med en tjej som har tatuering i svanken. xDxD Det är så sjuktroligt!!
Jossan och Jag planerar att åka till P&L men tack vare Arvid upptäckte jag att biljetterna är slut!!! Nu är jag på jakt efter dem på blocket.. tog mod till mig och ringde en kille men det var telefonsvarare...Sa att han skulle ringa om han hade dem kvar. Hittade en annan som oxå sålde biljetter men bara en dock..maila då det inte fanns något telefonnummer.. Såg att det fanns en till som hade en biljett för bra pris men vågar inte ringa eftersom tänk om ingen annan har biljett då har vi bara en och vi måste ju ha två!! suck detta blev sjukt jobbigt!! vi skulle verkligen ha beställt dem i fredags eller ännu bättre kommit på detta tidigare!!!

Men aja för hoppningsvis så ordnar det upp sig.. annars så SKA jag åka på Way Out West!!! då kan fan ingen hindra mig!! eller jag ska iaf på någon annan festival!! Annars dör jag typ!! Fan måste hitta någon som vill hänka till husqvarna och se Salem al Fakir, Säkert! och Moneybrother.. =/ hmm

aja nu är det bara att vänta!!
Sista dagen i skolan idag:D:D sööööönt!!!! Studenten för våra Katedral treor idag... Blev lite ledsen för deras skull när jag vaknade idag och insåg att det var mulet och regnade lite.. alla andra hade ju haft så himmla fint väder!!
Aja alla var helt galna i skolan och gick runt och skrek och hade sig! men de var söta och fast de dissade oss totalt så gladdes man med dem och ville typ bara krama dem! Jag tänkte åkkt hem halv ettan men sanna skulle stanna kvar för hon kännde en som gick ut så jag stannade med henne och några i hennes klass.. Åååh det var så mysigt att se dem springas ut!! och det bästa var att hela himmeln öppnade sig och solen började skina jättemycket typ två minuter i 14.00

Pontus, som Sanna kännde, hade så jäklans nice skyllt!! det var typ han ner grävd i sand så man såg bara huvudet!!! haha^^ vi såg massa superkul skylltar!! på vägen ner till bussen gick vi förbi alal bilar på torget och vi hittade ett bollhav och sånt måste jag lätt ha!!! sen hittade vi ett såntdär tuff-tuff tåg och det ville vi med ha:P

Jag ska nog snart gå till affen för att köpa grejer till min tårta som jag ska baka till imorgon=)
Och jag har börjat göra nedräknin till min 18-års dag=)
Satt precis och kollade runt lite på dbd fast inte inloggad..hade ganska tråkigt men loggade in efter en stun och då hade jag fått typ tio kommentarer dessaförgylle typ min dag!! inte för att de var speciellt snälla men sen när började jag ta åt mig?? snälla slå mig med en stekpanna i huvudet om jag börjar bli patetisk och ta åt mig allt folk säger... okej här kommer ett urval av alla kommentarerna: (alla var från "anonym")

??? Dom var bra, erkia var lite fter men helt ärligt om du kallar hon den andra tjejen för "magen" då har du nog ingen uppfattning om din gen existens??? Du är asful med dit röda pubhår, du vet väl att det inte är där uppe det ska sitta??? Och tjoick det tar du fan priset på!!!!! FITTJÄVEL!
Vi kan ju dansa bättre än vad du nånsin kommer att göra, sen för det andra, visst jag är inte direkt smal, men skillnaden på mig och dig är att jag VET om det, du har ju tydligen en totalt orealistisk självuppfattning? tsss, duu kan ju komma fram till mig istället och säga till mig om vad det var som var fel med våran dans, men det vågar du väl inte, för du är ju bara ett fult litet äckel som var en tönt när du gick i braåsskola och lär väl förbli.
min kommentar till detta: någon kan tydligen inte tåla att man kritiserar denns kompisars dans...den sög uppriktigt sagt! Hon vågade kommentera det själv!!  inponerad! Klart jag vet om att jag inte är smal! hon är fan smal det är bara det att hennes mage typ putar ut! Visst jag var en tönt i Braås är en tönt nu och jag är det med glädje!

:O? Fan vad svinigt
Kommentaren var om en bild på mig och Becka när vi nästan pussas.. och det rä tydligen helt okej att alla fjortisar springer runt och pussar varandra hur som helst!

Nej, du är årets fiasko, HAHAAAAAAHAAA! du är ju fuckadihuvudet, palla kritisera andra när man är värsta losern själv.....
dom var bättre än vad du skulle varit, du hade ju rullat av scenen med allt det fläsket du har, fatass. Ta bort kommenatern på bilderna du har kritiserat, det är bara så jävla onödigt! TÖNTFITTA
okej dessa var om samma bild.. och jo lilla vän det är ett fiasko om man glömmer bort dansen mitt i!! Och ja, jag hade gjort det bättre själv!

Aja! Tack alla för att ni gjorde min kväll lite roligare! Haha^^ de har verkligen klagat på varenda bild som hade något litet negativt i sin bildtext!! Det kommer ständigt nya kommentarer!

Faaan va snygg röv asså. kommer verkligen ihåg när du gick i nian och alla störde sig som fan på att när du gick förbi och svängde med din sexiga röv dundrade hela jävla korridoren! OMG
Om bilden på mina nya shorts! xD

haha^^ vadå ha dåligt självförtoende!! Aja det är inte mig det är synd om jag har ju tack vare dem fått en trevlig måndags kväll!kan nog förvänta mig fler roliga kommentarer under veckan för de måste ju visa alla sina andra små vänner så de oxå kan föröska dra ner mitt självförtroende till marken.. jag kan inte annat än att önska dem lycka till!
Gick precis in på Bdb.. 21 uppdaterade dagbcker av 28!!! 21 st!! Kmr ju ta typ en timme att kolla alla dem! plus 11 kommentarer...och min dator kommer säker vara supersego som vanligt! Bara för att man inte loggar in på en dag så lägger typ alla upp miljontals bilder!! men som om jag inte hade massa annat för mig igår! jag hann väl inte titta in där!

Jag och Jenni var i stan idag=) det var varmt!! Jag letade bikini men det finns ju för fan bara trekants bikinis! Okej jag tycker de är jättefina och vill egentligen ha det men 1. man kan inte ta ner banden utan att hela bikinin trillar ner och 2. mina bröst ramlar typ ut ändå! Men jag hittade århundradets snyggaste shorts på HM! Jag vet, ni behöver inte säga ngt jag är grym på att hitta cp-snygga shorts till helt okej pris! mohaha

Men nu ska jag oxå lägga upp bilder på bdb..eller tja först ska jag ägna en stund åt att titta lite på alla andras!
ska snart sticak till Braås och kolla på musikalen med Emma, Jossan och Sanna=) det ska bli mys! fast usch vad mkt minnen det kommer komma! jag kommer bli helt sentimental!! Typ börja gråta! Vi var och köpte en blomma till Martin innan=) Den är jättefin! Från Gymnasiebrudarna;)

Jag har emil på ibakgrunden (det är på TV) Alfred har blodförgiftning och ville inte äta astids kommentar(hon är berättar röst):"om alfred inte var hungrig så måste det vara något alvarligt fel!" känner att jag och alfred har nånting gemensamt!

Men nu ska jag gå och packa ner mina badkläder och sen ska jag byta band i videon och skriva en lapp till jenni om att spela in Kyle XY åt mig och Emma...

So long!
Har precis sätt hela första säsongen klart nu... och jag lipar!! mest för att det inte slutade alls så som jag ville! eller jo lite men jag fick inte se det jag ville! bara massa annat tjafs! Varför inget om Matt och Julie!?!?! Det var ju det som var viktigt enligt mig iaf!! fast det positiva är att erfter hur det slutade så skulle det kunna komma en till säsong men känns inte som om det kommer bli en till... vet inte varför riktigt det bara känns inte så... hemskt att den är slut nu men den har ju precis börjat på TV så jag kommer kolla på alla avsnitt igen=)

den är sjukt bra ni borde börja kolla nu innan det går för långt i i säsongen.. Tidag kl. 21.55
Idag kom mitt Lasse Lindh linne som jag väntat på i en och en halv vecka typ...men bättre sent än aldrig=) Det är verkligen apsnyggt förutom att det är lite genomskinligt men det är smällar man får ta:P
image19

Jag fick ett jättegulligt brev oxå!!
image20

Gissa vad jag har gjort hela dagen:P jepp kollat på FNL! Trode aldrig jag skulle hitta någon serie som gav samma kännsla som lost gjorde i början.. direkt efter att det var slut började man räkna timmarna till nästa! man ville att det skulle börja men ändå inte för det skulle betyda att man inte fick se det på en vecka! Samma kännsla fick jag av Veronica Mars förra sommaren! LoVe var typ underbart!!! FNL ger exakt samma kännsla! vet inte hur jag ska klara mig utan de!! samtidigt så är det ju en serie som inte är gjort för att hålal på flera säsonger! Det är en en säsong serie helt enkelt! Det skulle inte alls funka att göra en till säsong vilket är lite halv synd..fast skönt på nåt sätt för då blir det iaf inte en lost som håller på i typ 6 år!!

Me nu måste jag titta vidare!!