Efter en lång dag är det nu dags att sova lite. Trotts att klockan bara är nio är jag helt slut! Började ju köra vid fyra inatt så jag tyckte inte det var någon idé att gå och sova. Sov fyra - fem timmar i bilen men det blir ju aldrig det samma. Är just nu i en lite by som heter Klotten och är supermysig! Finns bara ett riktigt bra ord att beskriva den med och det är gemütlisch! Hoppas på bra väder imorgon så att vi kan gå en liten tur upp till en ruin som finns här i närheten.

Idag ska jag äntligen gå och kolla på Harry Potter and the Deathly Hallows part 2! Är med lite blandade känslor, längtar verkligen efter att se den men samtidigt vill jag inte att det ska ta slut. Känner mig ganska geekig som sitter och skriver ett inlägg om detta men det känns faktiskt lite tomt redan nu. Min generation har ju liksom vuxit upp med Harry och det har varit lika spännande att få sätta tänderna i en ny bok som att få gå och titta på en ny film.

Jag ska inte påstå att jag var något HP fan från första början. Jag minns att jag läste typ två sidor i den första boken men tyckte inte det verkade bra. När andra kom gjorde jag likadant. Skulle verkligen aldrig rata en bok efter två sidor idag men då var jag väl 10 eller 11 och tyckte uppenbarligen att det räckte :P Men sen kom de två första filmerna och de gjorde att jag ville läsa böckerna. Så ja jag har filmerna att tacka för att jag överhuvudtaget började läsa dessa underbara böcker!

Jag vet att en del klagar på att filmerna inte tar med allt i boken eller att de ändrar på vissa saker men för mig har det aldrig gjort någonting. Jag har nog alltid sett dem som två olika saker av samma story. Och jag har kommit fram till att duger de åt J.K Rowling så duger de alldeles utmärkt åt mig! Men ja vad ska man säga, allt har ett slut och även om det inte kommer någonting nytt så kan man ju fortfarande läsa böckerna och titta på filmerna så riktigt slut är det ju inte.


hihi jag tycker verkligen detta är roligt :P
Efter att ha fått boka om fyra gånger så klaffade äntligen allting och i fredags kunde vi flyga ballong! Ett och ett halvt år har vi försökt komma iväg och nu äntligen! Det var en helt perfekt dag och det var nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Alla borde flyga ballong och jag vill redan göra det igen!

Om man inte innan har insett hur otroligt vackert Stockholm är så kommer man defenitift att göra det om man står 1000 meter upp i luften i en korg utan fönster, utan tak och utan väggar. Att se hur allt vatten går in i staden och hur förvånandvärt mycket skog det är runt om är helt mind blowing! Nej det finns faktiskt inte riktigt ord för hur otroligt häftigt och fantastiskt jag tyckte att detta var. Alla måste helt enkelt prova och se för sig själv.












Tyckte att idag var en bra dag att börja kolla på The Killing men egentligen var det inte alls bra för det är jättefint väder och jag vill egentligen vara ute men jag är helt fast! Började bara kolla för att Joel Kinnaman är med och jag har hört att serien ska vara väldigt bra så jag tänkte "varför inte?", det var ju av samma anledning som jag började kolla på True Blood och det ångrar jag inte det minsta!

The Killing är verkligen riktigt bra, har kollat på tre avsnitt än så länge och vill verkligen inte sluta! Den är ganska annorlunda mot andra kriminaldraman på det sättet att den följer bara ett fall och varje avsnitt är en dag i utredningen. Så hela serien är 13 avsnitt alltså 13 dagar dessutom så handlar det inte bara om just fallet utan om familjen som drabbas, politiker och poliserna. Man vet inte vem som skulle kunna vara mördaren, man har vissa som man gissar på men det känns som om det kommer vara någon riktigt oväntad när det väl kommer fram.

Tror att den började gå på svensk tv för någon vecka sen, tyckte Jenni sa det. Men jag kommer inte ihåg vilken kanal det var men aja jag har ju ändå ingen tv så spelar ju inte så stor roll för mig :P Men om någon har funderat på att börja kolla så rekommenderar jag det starkt! Dock är risken att man blir fast så gör det när det finns mycket tid!
Ännu en konsert på Gröna Lund! Alice Copper stod på programmet denna gången. Gillar verkligen att de hade lyckats boka honom eftersom jag hade ju aldrig köpt en biljett till hans "vanliga" konserter. Det var en riktigt kul konsert att ha sett och han bjöd verkligen på en show. Det jobbgaste var att vi i början hamnade bakom tre killar som alla var runt två meter, okej de kanske inte var såå långa men de var iag länge än oss. Men de gick efter ett tag så i slutet såg vi riktigt bra! Korten blev lite sådär, det var lite för långt ifrån, lite för mycket rök och för mycket rörelse både från mitt håll och hans :P
Bästa låtarna: School Out, I'm Eighteen, Elected, No More Mr. Nice Guy, Wicked Young Man, The Black Widow och Poison

Det absolut bästa var att vi läste på FB att de hade stängt Göna Lund max 5 minuter efter vi hade kommit dit! Vi hade verkligen sån jäkla tur som kom in! Helt galet mycket folk var det!












Igår hade vi besök av Axels arbetskamrat och hans tjej och hennes dotter. Det var extremttrevligt förutom att vårt vatten (som krabbade hela dagen och fortfarande gör det..) tog slut mitt i kvällen så Frank var tvungen att springa runt och försöka fixa det. Men vi åt helt fantastisk mat som Axel lagade och en (om jag får säga det själv) väldigt god efterrätt.

Axel hade gjort kreoliskgryta med saffransris och det var verkligen helt himmelskt!! Kommer tjata massa på honom att göra det igen inom en snar framtid! Jag fixade till mina smultronmuffins som jag gjorde för nogon dag sen så att de blev riktiga cupcakes. Mixade lite jordgubbar och hade ner dem i frostingen men det smakade inte speciellt mycket jordgubb men det såg i alla fall fint ut :P Gjorde även en rabarber och jordgubbs paj som blev väldigt god men den såg ganska läskig ut för jag hade gjort den tidigare på dagen och sen hade den stått i flera timmar och blivit helt vattning. Men nu vet jag det till nästa gång och jag har även lärt mig att ha mycket mer majzena i frukten så att den inte ska bli så rinnig som den blev! Men det var väldigt gott i alla fall och det är ju ändå det viktigaste :)



Träffade Johanna, Carl och Oscar igår för att ha lite minipicknick på en gräsmatta i Sickla. Var superkul att träffa dem för det var ett tag sen nu.




Känns nästan lite tantigt att säga att jag och Jenni var på sommarkrysset igår men det var faktiskt riktigt roligt. The Ark var ju därför så då var man ju tvungen att gå! Även Jessica Andersson, Magnus Karlsson och Loreen var där. Har varit vääldigt anti Loreen tidigare på grund av hur hon var i idol men måste erkänna att hennes låt faktiskt inte är så pjåkig. Dock är fortfarande hon ganska irriterande!

Vi kom ganska tidigt så såg nästan hela genrepet så de första bilderna är därifrån.

Nästa vecka blir det återigen sommarkrysset för då kommer Jedward och det vill man INTE missa!!




Jens tyckte det var väldigt viktigt att påpeka att Lasse inte hade några skor på sig :P




Älskar att hon verkligen tittade rakt in i kameran och gav mig ett jätteleende efteråt! Är mycket mer possitivt inställd till henne efter det :)


Älskar skjortan!!



Syns att outfiten har varit med ett tag :P






Ibland upptäcker man en låt som får det att kännas som en kniv skär genom ens hjärta. Jenni visade mig en låt som gör exakt det med mitt hjärta. Dels tack vare (ja för den känslan är på något sät en bra känsla) historien bakom den som är både så oerhört skärmmande och oerhört vacker på samma gång. Om någon någon gång har tvivlat på om det finns äkta kärlek så är det bara att titta på det här för om detta inte är kärlek så vet ja inte vad som är det.

Först rekommenterar jag att man tittar på det här klippet bara för att förstå historien bakom låten.



Och tillsist, här är låten. Den är alltså skriven av Chris Medina till hans flickvän. Första gången jag hörde den var mina ögon helt blöta av tårar.