Det mesta tyder just nu på att den så kallade alliansen kommer styra Sverige i fyra år till och att Sverige demokraterna kommer få ca. 20 mandatplatser.
Jag kan ärligt säga att jag har aldrig har varit mindre stolt över att vara svensk. Jag skäms över att leva i ett land där man inte vill ta hand om varandra utan där man är egoistisk och tycker att bara de som är rikast ska få leva i välfärd. Jag vill inte ha ett samhälle som liknar USA, som på FN's lista över spädbarnsdöd ligger efter länder som tex Cuba, Israel och Sverige. Och anledningen till att de ligger så långt ner (33:e plats) är som de allra flesta förstår inte för att de har dålig utrustning eller dåligt utbildade läkare utan för att de flesta faktiskt inte har råd att gå till sjukhuset.
Om min systerson hade varit född i USA hade han inte levt idag det kan jag nästan säga helt säkert då min syster och hennes sambo inte tjänar i närheten av de summor som det kostade att ha honom liggandes i kuvös i flera månader. Och efter de månaderna i kuvös var han fortfarande kvar på sjukhuset med diverse slangar och andra hjälpmedel som han behövde för att överleva.
Tanken på att staten inte ska äga någonting har jag aldrig förstått. Varför ska inte de som behöver hjälpen få den? Varför ska vi man sparka på de som redan ligger och varför ska de som redan är utstötta ska bli ännu mer utanför? För mig är det självklart att man ska hjälpa varandra i ett land. För mig är det självklart att om det skulle hända någonting som gör att man inte kan arbeta eller liknande så måste man kunna få hjälp!

Men det som är ännu mer beklagligt är att vi nu har ett rasistiskt parti i vår regering och det är ingenting att vara stolt över! Det är nu alla partiers skylldighet att utreda varför det har blivit så här. Vi kan inte bara sitta tysta och acceptera det läge som vi nu har hamnat i!