Igår började med ett besök hos tandregregleringen och nu är man helt tandställningsfri. Det känns inte alls lika jobbigt att bli av med compositen som det gjorde att ta bort den riktiga. Destuom så är mina tänder supervita och fina nu när det inte är något lim på dem länge och de slipade ju dem också. Känns lite weird dock att kunna känna sina framtänder för första gången på tre år.

Efter tandläkaren så gick jag en snabbis på stan och inhandlade tamponger, lepsyl, kontantkort och silvertejp. Väl hemma igen började jag, tro det eller ej, att packa! Jag tillhör dem som börjar packa max 2 timmar innan man ska åka typ så detta var helt nytt för mig. Och det är nog ingenting jag kommer fortsätta med. Packa så här långt innan är verkligen ingenting för mig.

Men nu är allting faktiskt packat och det är 5 och en halv timma kvar tills tåget går typ:D Inte lång tid alls! Sitter och väntar på att Jossan och Sanna ska höra av sig snart!


Jag tänkte att nu när jag ska vara borta hela två veckor! (för det är ju så välidgt lång tid*not*) Så ska jag lägga upp några låtar som jag tycker alla borde lyssna på.

Vi börjar med José Soracha som är det bästa just nu! Jag knarkar verkligen dem, allt de gör är grymt! Lite konstigt att jag inte tröttnat än eftersom de bara har 12 låtar och jag lyssnar verkligen på dem heela tiden! Jag vet att denna låten är 10 minuter lång men den är helt klart värd att lyssnas färdigt på! Egentligen vill jag lägga upp Vingar oxå men någonting får ni faktiskt göra själva! ;) Alla borde gå in på deras myspace eller youtube!


Hittade en gullig liten duo för ett tag sen. De är brittiska och var med i brittiska idol för grupper där de kom tvåa eller trea tror jag. Detta är deras första singel och den är riktigt bra faktiskt=)

Nästa låt är Sugar Rush med Cash Cash. Den är riktigt skön och lite party=)

Maia Hirasawa feat. Miss Li med Crackers. Jag skulle nog nästan kunna påstå att det är den bästa låten på Maias skiva. Ignorera videon, det var den enda jag hittade :P

Ska bara tipsa om ett Växjöband till. Chasing the Dime! De ska spela på Uffes nu när jag inte är hemma=( Sjukt synd, hade verkligen velat gå och se dem! Men men man kan inte få allt ju=) Ps. Emma, visst känns det lite som om någon av dem som headbangar där framme skulle kunna vara hårfager! ;) XD )
Waxade mina ben för några timmar sen nu. Una som alltid har waxat var här för att hjälpa mig eftersom jag är lite av en novis men det slutade med att jag gjorde nästan allting själv.

Efter att ha satt fast den första remsan insåg jag att det känns mycket bättre att rycka själv. Dock fick hon göra baksidan av låren för det är ju helt omöjligt att göra själv ju! Men ja vad tyckte jag då om denna pina? Jo, jag tycker det är väldigt svårt att säga hur ont det egentligen gör för det gör ju självklart ont men det gör ju verkligen bara ont just när man rycker bort remsan. Dock gjorde det ondare och ondare ju längre upp på låret Una kom! Det trodde jag inte riktigt men när man tänker efter så är det ganska lågiskt.

Vad beträffar borttagen hårmängd så kan jag ju säga att det är en hel del kvar.. Men det gör inte jättemycket för det mesta som är kvar är hårstrån som är ca, 1-2 mm långa och de går ju inte att få bort med wax så det är inte så konstigt att de är kvar. Och de flesta långa som blev kvar tror jag mest beor på teknik för det är mycket mindre kvar på vänsterbenet, som jag gjorde sist, än vad det är på högerbenet. Vänsterbenet gick dessutom betydligt fortare att göra så jag har verkligen fått in lite mer tektik nu.

Funderar på om jag kommer bli en waxer efter detta. Jag vet inte riktigt men det är nog inte omöjligt faktiskt. Okej att det tar längre tid än att raka men å andra sidan varar det längre.. Jag skulle ju utan problem kunna raka mina ben en gång i veckan så waxning skulle absolut löna sig för mig.

Men men, jag får sova på saken=)
Min syster är typ snällast i världen. Igår när jag var på galen födelsedagsfest så fick jag låna hennes kamera eftersom min typ har dödsryckningar och jag bara väntar på att den ska kapitulera. Jag vet inte om jag hade velat låna ut min kamera till min lillasyster som ska på fest! Den kunde ju ha gått sönder eller blivit snodd eller vad som helst! Iof så hadejag ju fått köpa en ny till henne i så fall men ändå. Jag ska i alla fall få låna den när vi är i Ghana vilket även det är supersnällt!

Men det snällaste av allt är ändå att jag får låna hennes 160 GB iPod! Och jag fick den redan idag så jag har redan fyllt på med min musik och Stjärnorna i psykbunkern och ändå är det typ 130 GB kvar! Känns underbart att inte behöva välja ut de 850 låtarna av 3000 som jag vill lyssna på! Jag måste köpa en ny iPod! Dock är det väldigt mycket jag måste/vill köpa som inte riktigt passar in i min budget tyvärr.

En NV-klass på Katedral åker varje år till Vitryssland för de har nåt utbyte med någon skola där. Och jag hittade precis deras "tågblogg'07" på Youtube XD Det är då NV06A som sitter på tåget på väg mot vitryssland. Jag har seriösa planer på att försöka få med Una på att göra en sån när vi är i Ghana! Och Sanna vad sägs om en från Berlin med SOMS ;)
Jag har nu i tre timmar suttit framför datorn och försökt skriva på mitt naturkunskapsarbete om lungorna och andningen men det har verkligen inte gått bra! Jag har skrivit lite men nu är jag helt fastkörd! Skulle ha varit bra om jag hade kommit en bra bit på vägen med arbetet för jag börjar känna mig lite stressad över saker som ska göras innan vi åker. Har ju även engelska läxa till torsdag men den kanske jag gör imorgon på min håltimma sen är det ju svenskaprov på fredag! Svenskan känns vekrligen helt ondig att plugga på eftersom Siv sa att jag kommer få VG vad jag än skriver på detta provet. Klart jag vill ju fortfarande inte skriva ett IG så jag måste ju plugga men det är fan asmycket!! Jag har suttit sammanlagt i tre timmar och läst i literaturorigenteringsboken och jag har ändå typ 30 sidor kvar!! Det är helt galet mycket! Hur ska jag kunne komma ihåg allt som står där när jag knappt kommer ihåg de tre sidorna vi hade i filosofi tills idag?!

Jaja jag får väl ta och försöka läsa lite svenska nu men jag kan sätta nästa allt jag har på att jag kommert somna för det gör jag ALLTID när jag läser i den ruggiga boken!
Kollade igenom agendan precis. Bläddrade förbi Berlinresan med SOMS som kommer bli kanoners! Och sen helt plötsligt stod det: Studentexamen ES06,IB06, ID06, NV06, SP06
Det är verkligen bara 66 skoldagar kvar!! Ja, för mig då och jag missar ju en del pga av mina resor:D Dagen efter studenten ska man ju till kyrkan 09.15 dessutom fan jag och Una ska ha efterfest hela natten lång! Jag känner redan nu hur hela den dagen kommer vara så konstigt fylld med glädje och sorg.

Helgen var väldigt trevlig=) Una och jag var en sväng på kulturnatten och kollade på Acevia och Emma och Filip. Sen var jag och kollade på José Soracha på Uffes. Jag vet inte vad det var men efter denna kvällen hag jag verkligen på riktigt börjat lyssna på massa musik som jag för ett år sedan aldrig skulle ha satt på självmant! Men det är mysigt att vidga sina vyer :P
I går var Emma och Jossan här och de fick julklappar och vi åt penispastan som jag fick i födelsedagspresent för tre år sedan :P Men de var fortfarande mycket goda :D