Äntligen fredag! Är det bara jag eller har denna veckan gått ovanligt sakta? Kändes som om fredagen aldrig skulle komma ju! Men det gjorde den ju till slut ändå :D

Med tanke på hur den senaste veckan har varit så var denna dagen ganska bra. Har inte haft alls lika ont i magen idag. Ätandet är det lite si så där med men det går typ framåt. Eller nä det gör det egentligen inte det är mest önsketänkande tyvärr =/  Jag hoppas bara att jag kan ordna upp det nu i helgen när man är hemma och kan äta precis när man vill och vad man vill, nästan i alla fall.

Ikväll kommer i alla fall bli bra=) Ska snart köra in till stan för att hämta upp Frida och sen ska vi till Una och ja lite film och myskväll :) Det är precis vad jag behöver ikväll.. jag är inte alls på festhumör men vill ändå umgås liksom. Men nästa fredag bli det partaj på Oléo! :D längtar redan! Och det kommer för hoppningsvis även bli "Solen i ögonen" med Filip nån gång under nästa helgen oxå =) Det längtar jag ännu mer till! Kan bero på att jag har en kolosal Winnerbäckperiod just nu!

Nej nu ska jag byta om lite och sedan går bilen mot staden.
Ha en underbar kväll=)
Senaste timmarna skulle spendreats på religion men stället blev det bara massa massa Winnerbäck! Jag har verkligen en otroligt stor Winnerbäckperiod just nu! Han gör det lite lättare att orka gå upp på morgonen faktiskt. Och att dokumentären har premiär nästa vecka gör ju inte det hela sämre direkt! Det blir att gå och se den på lördagen:D Hoppas bara på att Palladium läggs till på listan snart!! Annars är ju typ ljungby närmast och palla åka dit liksom! Eller ja för Winnerbäck är det lätt värt det!!

Nej jag borde väl ta och sova strax men jag är inte alls på sovhumör! Jag vill bara lyssna på Winnerbäck hela natten lång!
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva de senaste två dagarna.. De har varit lite upp och ner mest ner tyvärr. Eller inte ner direkt men det har inte varit bra. Jag har varit helt konstig. Igår frös jag hela dagen trots att jag hade täcke och tjocktröja och det egentligen inte alls kallt. Jag hade ont i magen hela dagen ungefär och kände mig typ hungrig trots att jag inte var det. Så ja gårdagen var överlag ganska sådär. Det som lyste upp dagen lite dock var Filip och Emma på BG's =) Det var verkligen skitbra=)

Idag var bättre med sovmorgon och inga lektioner=) Dock två ps-shower istället vilket jag gärna hade sluppit men nu är det som det är och nu är det bara tre kvar! Har fortfarande haft skum magont hela dagen tyvärr =/ Jag vet inte riktigt vad det är och jag har inte ätit normalt på två dagar. Jag kan bara hoppas på att det har gått över imorgon och att allt blir normal igen. Och framför allt att jag kan ha lite ordentliga mattider vilket det inte var varken igår eller idag.

Dags att läsa i Pelican Brief så det inte blir likadant som förra veckan.
God natt

Ps. Emma jag kollar på Paradise Hotel! :P
Efter att ha haft ett kent-maraton idag (lördag) så kan jag nu inte sova. Det var underbart att lyssna på alla skivorna i boxen i ett enda svep. Kärlek på det. Hade några mindre pauser för mat och lite tv tittande annars var det kent hela dagen. Eller just det! Jag hittade ju även en ny kärlek! För några månader sedan hittade jag ny Lars Winneräck låt som var en duett med Melissa Horn. Hade aldrig hört talas om att han hade gjort en duett med någon eller någonting om henne heller för den delen. Men jag fixade låten och det var liksom "Om du lämnar mig nu"-bra! Jag tänkte aldig tanken på att kolla upp henne utan jag tänkte ju bara på att det var LW liksom.

Men så idag läste jag lite i gästboken på winnerback.se efter att ha läst ett mys brev från Lasse=) Och där var det några som snackade om henne och att Lasse kanske skulle vara med på hennes turné så jag kollade upp vem hon var. Och hon är helt underbar!! Bara 21 år och skriver som om hon varit med om allt! Underbar röst dessutom. Hon är en anledning till mina sömnproblem inatt, jag kan inte/vill inte sluta lyssna!

Måste fixa hennes låtar när jag är hos Jenni på måndag (imorgon)! Palla lyssna på youtube liksom!

Suck jag har inget att göra med min sömnlöshet. Antar att det hade varit en god idé att läsa i engelskaboken men då kommer jag säkert somna och jag vet inte om jag vill det. För det skulle betyda att jag kommer sova till typ två tre imorgon och då kommer jag inte kunna sova imorgon heller vilket kommer resultera i att jag får en dålig sömn nästa vecka oxå! Fan Una måste komma hem till mig så jag få sova lite ordentligt! Jag har kommit på att det är inte bra att inte kunna sova själv. Eller jag kan väl men det går inte lika bra som när Una sover här=) Fast det går bara bra om jag verkligen går och lägger mig samtidigt som henne och inte stannar uppe för då är det kört!

Nej nu tröstar jag mig med Meissas rad: "Jag tänkter på dig som är sömnlös inatt" Känner mig ganska träffad av den raden. Inte bara av den raden utan av all musik!
Hoppas du har haft en bra och natt och sovit som ett litet barn.. Det är du värd!
Dagen brörjade med dålig sömn som alla andra dagar denna veckan. Inte bra alls och jag ska verkligen försöka göra nånting åt det ikväll. Igår blev det sent pga att jag var tvungen att läsa massa sidor i engelskaboken tills idag. Jag var sjukttrött och var tvungen att läsa de sista fyra kapitlerna högt för att inte somna.

Skulle till simhallen idag på idrotten men nepp min kropp var inte alls med på att simma utan det blev mens istället och nu sitter jag här med mensvärk och ska knapra i mig en ibumetin strax. Hade även två pr-showsframträdanden idag. Det första gick bra och det andra gick åt helvete! Jag sa allt mitt helt fel! Det var fan inte ett ord som var rätt! Tur att Matilda kunde hjälpa till och reda upp det lite med hennes del:P

Hepp nu ska jag läsa naturkunskapen och sen försöka läsa i engelskaboken oxå så jag inte behöver stressläsa nästa onsdag oxå!
Ha en trevlig kväll=)
Det var nationellt svenskaprov idag. Det gick väl helt okej skulle jag tro, även om jag inte kan skriva krönikor.. Har dock kommit på att jag kan skriva bra inledningar på krönikor men sen bara faller allting. Var klar redan vid 10 känns kanske lite tidigt eftersom vi hade till ett men är man klar så är man det var en i våran sal som gick innan halv 10! Fanns ju iof några uppgifter där man bara skulle skriva ett inlägg och det behöver ju inte vara jättelångt.

Tog bilen in idag och det var jätteskönt att kunna vänta lite i skolan så man hann äta och sen bara köra hem=) Väl hemma skulle jag läsa engelskan men det blev sömn iställt. Vill betyder att jag måste vara vaken någon timma till nu i stället för att läsa klart och ta ut massa massa glosor..

Men ha det bra underbara människor.
Jag kanske är konstig men just nu sitter jag och kollar på lägenheter i Skottland. Har nu gjort upp en plan på hur jag ska göra efter gymnasiet. Jag ska jobba ett år och sedan åka över till Skottland för vidare studier. Vet inte riktigt vad jag ska studera dock men jag har en del olika som jag väljer mellan just nu. Men känner lite att jag kanske inte behöver bestämma det precis nu det är ju ändå ett och ett halv år kvar tills jag i så fall ska börja där. Dessutom är det ju typ två och ett halv kvar tills jag behöver hitta en lägenhet där eftersom man bor på campus första året. Men det är väldigt roligt att sitta och kolla på lägenheter faktiskt=)
I onsdags på min Människan sociallt och kulturellt lektion berättade min lärare om Saudiarabien där han har tillbringat sammanlagt ungefär 3-4 år. Har har där jobbat som bla förbundskapten för Saudis pingislandslag. Han berättade om hur det är att vistas i ett arabiskt land och berättade hur man ska uppträda och en hel den andra saker. Det var väldigt intressant och det fick mig att börja tänka en del.

Nu har jag precis sett denna veckans Debatt på SVT. Ett program som förövrigt ofta är väldigt intressant och bra! Men nog om det. I torsdagens program diskuterades hurvida muslimska kvinna ska ta män i hand eller inte. För er som inte vet så hälsar inte muslimska kvinnor på främmande män. I programet hördes väldigt många röster om detta och det var ungefär lika många som tyckte att man ska helt enkelt ta seden dit man kommer och andra tyckte det är klart att man ska få hälsa som man vill. Själv tycker jag att alla ska få hälsa som de vill. Jag håller med en man som satt med i debatt som sa "Det viktigaste är inte handslaget utan blicken. Att man tittar den man hälsar på i ögonen." Jag kunde verkligen inte sagt det bättre själv. Om du skakar hand med någon och den människan inte möter din blick har ni verkligen hälsat då? För mig har man inte det. Ögonkontakten är så mycket viktigare än själva handslaget.

Som jag sa fanns det folk som tyckte att man skulle ta seden dit man kommer och visst, om jag åker till frankrike så kommer jag kindpussas och åker jag till Iran kommer jag bära heltäckande kläder. Men för mig är inte detta att ta seden dit man kommer för mig är detta respekt för andra kulturer. Det är här mitt resonemang börjar bli otydligt. I stycket över sa jag att muslimer inte ska behöva hälsa och nu säger jag att man ska respektera kulturer. Klart att muslimerna måste respektera att i Sverige skakar vi hand men samtidigt måste vi respektera att de inte gör det. Detta handlar om ömsesidig respekt. Man kan diskutera i all evighet om vem som har rätt i denna fråga och för mig finns inget rätt eller fel. Man kan inte säga att en kultur har rätt och en annan har fel. Hur skulle det se ut?

Jag kommer avsluta här och folk får säga vad de vill om det här. Antar att vissa inte ens kommer orka läsa detta men för er som gör det ber jag er att tänka efter lite på hur ni vill bemöta människor men anra kulturer.
Har vart ute och åkt med Emma för en liten stund sedan. Väldigt duktig är hon min gamla vän=)
Efter att lämnat av Jossan finåkte vi till Rara söta Anna och nu sitter jag och kollar på klippp med Ronny och Ragge XD De är underbara! vad sägs om citat som:
"Va fan, far åt helvete din jävla schiiiit hoj fan!!"
"Ge mig två raggarballar med svängdörr fan"
"Har du slutat pöka?!!?"
"Ronny vad ful du är"
"Åh kan inte jag får låna några stålar till en raggaballe?"
"Jag är ledsen. Bettan vill inte pöka. Det gör ont i själen fan!"
"Fan Ronny du är fan en savior i nöden fan.Du har fått mig at gå tillbaka lifelågan fan"
"Men Ronny han har ju fyrhjulddrift fan!"
"Ja men jag Ronny jag har raggarspin!"
"Men va fan Ragge, jag fattar det jag fattar problematiken. Och det är inte det saken gäller nu. Jag tror du behöver lugtombyte, komma bort härifrån, upptäcka dig själv, se nya saker, uppleva andra prylar. Du, du och jag borde dra till gannkommun och hitta på nåt kul."

Nä jag ska sluta nu. Inge kul om man inte sett det själv:P Men jag har roligt i alla fall :P
Börjar bli hungrig nu men potatisen är i ugnen för det ska bli bakadpotatis idag*mums*. Och eftersom alla jag känner ska gå ut imorgon så ska Una och jag gå mot strömmen och gå ut ikväll i stället :P
Ha det kanoners!
Den senaste veckan har jag kommit på att jag vill verkligen ha en ny klänning. Jag har några stycken men ingen är liksom fest om man säger så. De är antingen för fina eller för vardagliga liksom. Så mitt mission under denna veckan kommer vara att hitta en klänning. Har egentligen redan hittat en på hm.se som jag är totalkär i och helt enkelt bara måste ha! Men det är ju bara det lilla problemet att den är slutsåld! Så nu försöker jag hitta en ny klänning i väntan på att hm klänningen ska komma in igen.


Från Gina Tricot 249 kr. Gillar den skarpt så det får bli en tur till Gina och se om de har den där och i så fall måste jag prova den. (Rosetten är inte på klänningen)
Om jag kunde skulle jag köpa alla tre men det går verkligen inte då de kostar 590kr styck. Dessutom blir det frakt oxå så chansen att någon av dessa hamnar i min garderob är väldans liten tyvärr. (asos.com)
I'm in heaven! 270kr + frakt från forever21.com. Den är verkligen grymt snygg och påminner om den silvriga paljettkläningen jag var nära att köpa från hm i våras.

Nepp jag orkar inte riktigt leta längre nu. Det börjar dessutom bli dax för frukost. Det kanske kommer fler klänningar senare idag eller så. Ha en bra dag people=)