Sitter och väntar på Jossan och Emma nu. Har inte mycket att göra så jag laddar upp med massa Ronny och Ragge och Galenskaparna musik XD hihi^^ det är verkligen grymt roligt!






Yeeu nu kom Emma! Och snart kommer även Jossan:D
Sitter här och gör spelingslistan till Midsommar som nu äntligen inte känns evigheter bort! handa mat imorgon, sen körlektion på torsdag så det kommer nog gå kanonfort!

Men åter till spelingslistan! Shit jag älskar detta!! Den är asbra! Enligt mig iaf :P
Det är mycker Schlager som det alltid blir när vi gör nånting:P Sen är det en hel del goa gamla 90-tals låtar för att liksom ta igen det faktum att det aldrig blev någon 90-tals fest men det finns även en del nya gobitar!
121 låtar just nu så jag tror vi klarar oss hela natten lång! :D

Litet smakprov på låtar:
Fångad av en stormvind - Carola
Sommartider - Gyllene Tider
Wannabie - Spice Girls
My Cool - Adam Tensta
We used to be friends - The Dandy Warhols
Hooked on a feeling - Björn Skifs
Mmbop - Hanson
Sommarens sista smak - Lasse Lindh
Ding Dond Song - Günter
U can't touch this - MC Hammer
Tigerjakt - Moraträsk
Bra vibrationer - Kiki Danielson
Video killed the radio star - Buggles
Det snurrar i min skalle - Familjen
Four minutes - Madonna ft. Justin Timberlake
I'll be there for you - The Rembrandts
Bailando - Paradiso
Aussi Girl - Laakso
Så klart! - Petter
Lovefool - The Cardigans
Sweet dreams -  Eurythmics
Ghosts - Robbie Williams
Ooa hela natten - Caramell
Rhythm is a dancer - Snap

Bara en bråkdel av de låtar som är med men åndå. Jag känner mig iaf väldigt nöjd med musiken=) Den gå rju alltid att ändra liksom. åååh kan inte midsommar komma lite snabbare?!? Jag är verkligen superduper pepp!

Annars idag så jag har jobbat med pappa. Vi byggde en brygga åt pappas kompis Leif Jarl. Och jag måste verkligen säga detta! HAN SER UT SOM SKROTNISSES KOMPIS ERIMITEN!!!!! Jag har verkligen tyckt det i flera år! Det är det enda jag kan tänka på när jag träffar honom!! Det är skitjobbigt!!!

Men men nu ska jag ta och titta på andra säsongen av Robin Hood som Una har fått mig att tycka är bra.:D Inte lika fast som henne dock men vill ändå se mer.
Vår antagligen konstigaste högtid, Midsommar, är bara några dagar bort och jag är megapepp! Jag önskar att det vore fredag nu med en gång! eller okej det skulle väl räcka med imorgon. Annars skulle vi ju inte hinna köpa mat ju! Jag har planerat att nu de närmsta dagarna ordna ihop en liten spelningslista med fet musik som man kan skråla till hela natten lång!

Gaah min kropp bara spritter och jag till och med längtar efter sillen som jag inte kommer äta men som ändå ska vara där. Jag längtar efter att ha en grymt trevlig kväll med folk som är bäst och som gör livet lite enklare. Shit börjar nästan bli rädd för att jag får för höga förväntningar och det kommer bli trist! Fast å andra sidan så kan man inte ha för höga förväntningar när det gäller oss tre för det kommer ändå alltid att bli lite bättre än vad man trott. Sen om det kommer mer folk så är det ju bara en bonus! :D

Känner verkligen att jag skulle kunna sitta här och babbla om midsommar flera timmar till med det ska jag inte för detta lär inte vara sista inlägget om det.

Duka din veranda till fest
För en långväga gäst
I landet lagom är bäst
Vi skålar för en midsommar till
Färsk potatis och sill
Som om tiden stått still

Välkommen, välkommen hit
Vem du än är var du än är

Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor
Just nu sitter nästan hela Sverige och tittar på fotbolls EM. Jag är inte något big fan of fotboll så jag tittar inte. Min mamma kom med kommentaren att jag var enkelriktad när det gäller sport bara för att jag inte tycker om fotboll. Jag kan inte fatta hur hon kan tycka det!? Okej jag gillar hockey 100000000 ggr mer än fotboll och jag bryr mig inte det minsta om Sverige förlorar eller vinner i EM. Är jag enkelriktad bara för det?! Inte enligt mig men det kanske är jag.

Jag menar jag tycker ju om fler sporter än hockey bara inte fotboll. Fotboll är helt enkelt inte min grej. Det är stora ytor, det händer förlite och forbolls spelare är nog de mesigaste idrottsmänn jag vet! Så fort de får minsta lilla knuff så ska de ligga och gny på marken tills de bärs ut på bår och så fort de är över linjen så är de uppe och hoppas som aldrig förr igen. Det gör mig bara så irriterad! Var en man istället! Visst jag vet att många "tacklingar" är mycket värre än de se ut men för fan den som gett sig in i leken får leken tåla! Om man vill knuffas men är för klen för att ta emot några så får man väl spela fia med knuff då!

Nej nu ska jag inte ödsla mer tid på detta. ha det kalas!
Jag och mitt iTunes har haft en lite konstig relation. Eftersom jag inte har alla mina låtar på datorn utan har dem på min hårddisk så får man inte sätta på iTunes utan att hårddisken är inkopplad. Men så länge man kopplar in den så brukar det inte vara några problem. Men så igår så funkade inte de låtar som är på hårddisken så jag fick lägga in alla igen för jag tänkte att jag kanske hade råkat starta iTunes  lite för snabbt innan den kännt av hårddisken men sen nu idag så hände det igen! Börjar tappa tålamodet här! Så nu har jag avinstallerat det och håller på att installera det igen. Hoppas verkligen det kommer funka nu!

Och som om det inte vore nog med det så har iPoden laggat ihop den oxå! Den dog härromdagen sådär som den gamla brukade göra ibland. Så jag lät dne vara så batteriet laddades ur och sen satte in den i datorn det brukade alltid hjälpa med den andra. Men icke sa nicke! Datorn kännde inte ens av iPoden! Så nu vet jag inte vad jag ska göra!

Okej det hjälpte inte att avinstallera iTunes. Det funkar fortfarande inte. Men jag får lägga in alla låtar och se om det vill funka nästa nång jag sätter i hårddisken. Yes det fukade nu när jag provade. Hoppas den funkar efter lite längre uppehåll oxå. Jag hatar verkligen när min musik inte fungerar!

Men men nu veta alla allt om mitt lite iLandsproblem! Enjoy!
Ska köra Jenni till Alvesta senare för hon ska till Annika på fest. Nice att ut och köra lite. Körde iof till Braås i torsdag men det var med automaten så det är ju inte riktigt samma sak. Jag har kommit på att det är inte lika kul att köra automat som manuell! okej det är mycket skönare att ha automat när man kör inne i stan för där är det så mkt annat att tänka på. Men ute på landsväg är det roligare med manuell. Dessutom är det ju inte bra att köra för mycket med automataren eftersom jag ska ta körkort för manuell så är det ju bättre att inte köra för mycket med automataren.
Det var ju inte igår jag skrev här precis. Har inte haft ngt att skriva om för det har inte hänt speciellt mycket. Men nu idag så jag jobbat med att fixa bloggens utseende lite. Jag tycker det blev mycket bra just nu i alla fall. Kommer säkert ändra snart. Fast jag är mycket nöjd med headern så det får nog sitta ganksa länge. Har gjort en pakt med mig själv att byta utseende när det blir nya årstider eller är någon speciell högtid så det passar in lite.

Blev sommarlov idag!:D bara 68 dagar kvar tills man går i 3:an och är äldst på skolan! wohou! Det längtar vi till. Eller ja inte att börja skolan igen för den är jag grymt trött på men jag längtar till alla studentfester och allt annat kul som kommer hända sen efter sommarlovet=) Una och jag har ju vissa saker vi ska ordna oxå under året som kommer :P hihi^^ detta kommer bli kul.

Men först ska jag riktigt njuta av dessa 68 dagar fira från måsten, tider, rutiner, bussar, läxor och lärare!
På fredag blir det midsommar firande hemma i Rottne med Jossan och Emma och evetellt Tanja och Alena oxå. Det kommer bli mys även om vi blir så få. Vore ganska kul att bara vara vi tre som förr i tiden. Var länge sen vi verkligen gjort ngt bara vi tre nu. Miss that! Men men det kommer bli kanoners hur det än blir! :D

but that's all I have to say for now. So god bye people!