Åh denna veckan är verkligen hur bra som helst! Började i månsdags med att vi var på bio och såg The Lady. Den borde folk verkligen gå och se! En mycket bra film om en helt fantastiskt modig kvinna! Aung San Suu Kyi är en sådan person som jag ska berätta om för mina barn och vill att de ska se upp till! Jag visste ju vem hon var sedan innan och vad hon står för och så men det var intressant att se hur det hela började och hur brutala Burmas regering faktiskt har varit. Man fick ju veta mer om hennes privat liv också vilket i alla fall inte jag visst någonting om innan.

I tisdag var det träning på programmet. Som tur var var det jättefint väder för en gångs skull! Nu måste jag bara ta och köpa ett par fotbollsskor så att jag inte behöver halka omkring på gräset :P På söndag är det träning igen och efter den ska vi hem till Susie och basta, käka och umgås. Tror det kommer bli en riktigt bra kväll! :)

Igår var jag och Axel ett sånt där läskigt par som tränar ihop (ja jag tycker det är lite läskigt :P). Var på simhallen i Gustavsberg så det blev först en timme i gymmet och sen 20 minuters simning. Riktigt skönt var det, ska försöka sticka dit nästa vecka också, om vi är lediga samma dagar vill säga :P Funtar lite på att köpa ett medlemsskap där för man kan köpa ett som bara gäller innan klockan 14 och det kostar bara 2000 kr för ett år! Eftersom jag har så lite i skolan så kan jag ju gå precis vilken tid jag vill plus att det är väldigt skönt att träna på förmiddagen tycker jag, då har man det liksom gjort.

Imorgon kommer Mami och Papi hit! Inte för att det var så längesen jag såg dem men i alla fall, det är alltid kul när de kommer en sväng. Har dock insett att jag inte vet hur mycket vi kommer ses men ändå. På lördag ska jag, Johanna och Jenni på Jesus Christ Superstar!! Är grymt taggad inför det! Vi ska nog gå ut och käka innan och kanske blir det någon drink efter, vi får se :P

Yes där var en sammanfattning av min vecka :P Kände att folk behövde få veta hur den ser ut nu när den var så himla bra! Oh glömde ju att jag dessutom ska försöka få tag på biljetter till Kent på Cirkus den 26:e maj imorgon. Dock kommer det nog bli assvårt eftersom de släpper biljetter till Lady Gaga samtidigt!! Ticknet kommer nu typ kracha! Jaja jag har ju i alla fall en biljett till augusti så det är ju inte världens undergång om jag inte får en biljett men jag vill gärna gå redan nu i maj!

Igår fick jag hem mitt ex av Jag är inte rädd för mörkret, gissa om jag var lycklig! Nu har jag hunnit lyssna på den ett par gånger och det kommer bli fler gånger idag eftersom Axel inte är hemma :P Kände att jag kunde skona honom från det igår så får ju passa på idag.

På ett sätt är jag lite besviken på att inte fler låtar låter som 999 de andra är fortfarande mer åt det elktroniska hållet som genomsyrade hela En plats i solen. Men samtidigt så gör det mig ingenting. Jag tycker fortfarande att 999 är en av de bästa låtarna på skivan men det är flera andra som också står ut. Det som framför allt tilltalar mig är texterna, det är väl alltid de som har tilltalat med Kent iof men ännu mer nu. De ligger liksom en stämning över alla låtarna som jag vekrligen gillar. Vid första lyssningen märker man det inte men efter ett tag inser man att det finns ett verkligt mörker i nästan alla låtarna. Ett mörker som påminner mig om Du och jag döden, vilket alltid är bra enligt mig. Jag tror att hela denna skivan kommer växa mer och mer efter varje lyssning och det brukar betyda att låtarna håller i längden tycker jag.

Kollade på presskonferansen från i tisdags innan och den var ganska kul bitvis. Det bästa var lätt när Martin frågade reoprten från Danmark: "In Swedish or engelska?". Gillade även Jockes lite skämtsamma "Ju mer vin man dricker ju bättre blir skivan". Det måste man ju lätt testa någon gång i sommar :P
Den senaste tiden har jag gjort en liten observation när det gäller filmer.
Kollade precis på I am number four och den var faktiskt riktigt bra måste jag säga, hade inte riktigt förväntat mig att jag skulle tycka den var så bra som jag gjorde. Det fanns bara ett problem med filmen; den slutar på ett sådant sätt att det kan göras en uppföljare! Just att den slutar så är väl inte dåligt i sig men det känns som om alla filmer nu för tiden slutar så!! Speciellt filmer åt action hållet. Visst uppföljate kan vara kul ibland men det blir liksom bara töntigt när alla filmer görs på ett sånt sätt så att det går att göra uppföljard. Jag fattar att det är för att bolagen hoppas på att kunna tjäna mer pengar och jag förstår att de måste försöka på något sätt eftersom folk laddar ner så mycket. Jag är bara trött på att de tror att de enda sätten att göra det på är 1, actionfilmer baserade på serietidningar och 2, göra uppföljare möjligt ( ofta innehåller en film båda dessa!).
Så nu har jag ventilerat detta och kommer sova mycket bättre inatt :P
Jag har vekrligen blivit helt fast i Geme of thrones! Har skrivit om det förut men sen andra säsongen börjat har det bara blivit värre! Jag tänkter varje dag på att det är en dag mindre till nästa avnistt! Men tack och lov gör det faktum att jag håller på att läsa böckerna det lite lättare att härda ut den "långa" väntan. Dock är jag fortfarande på bok ett men har bara knapp 200 sidor kvar så snart får jag börja på nästa!! Börjar dock fundera på hur jag ska göra efter andra säsongens slut. Jag är ju egentligen av den åsikten att man alltid ska se filmen/serien INNAN man läser en bok. Det funkar i alla fall mycket bättre för mig eftersom det kommer alltid finnas mer i boken, även om man vet hur det slutar så finns det ändå så mycket annat extra som kommer göra boken bra! Dessutom har jag varit med om filmer som har ändrat slutet så då spelar det ju verkligen ingen roll att man sett den innan. Förut ville jag alltid läsa innan jag såg filmen/serien men jag insåg efter ett tag att det bara gjorde filmerna sämre.

Så nu tycker jag att alla ska börja kolla på GoT, men en varning; serien kan vara lite seg ibland om man inte gillar när det är mycket konversation som man måste vara konsentrerad på för att inte missa saker. Axel har helt tappat intresset av serien eftersom det händer för liter för honom en jag gillar när det liksom händer saker under ytan. Folk beöver inte slå ihjäl varandra stup i kvarten bara för att det ska vara händelserikt. Jag tycket det är mer intressant hur människor ljuger, hugger varandra i ryggen och man inte vet vem man kan lita på riktigt. Det har blivit ännu mer av detta nu i början på andra säsongen så just nu är det verkligen extremt bra!
De senaste två veckorna har verkligen bara runnit iväg! Vet inte alls vad jag har lyckats sysselsätta mig med under alla dagarna!

Veckan hemma i Rottne var mycket bra och det hanns med att både träffa Emma, Jossan och Sanna men även att umgås med familjen :) Precis så jag vill att min tid hemma ska vara! Oftast blir det att man inte hinner göra allt man vill eftersom man är hemma så kort tiden men denna gången gick det faktiskt bra att få ihop allting.

Denna veckan har varit väldigt slapp hittills och det kommer nog inte ändras under de sista dagarna. En lektion i skolan är ju inte direkt jobbigt! Dock visar sig uppgiften vara lite jobbigare än vad jag hade räknat med. Eller så är det bara jag som inte har rätt mind set just nu för att sätta mig och skriva på den. Har börjat men tycker inte riktigt att det blir någonting bra. Jaja har ju till kl. 10 imorgon bitti på mig att bli färdig och det kommer jag bli eftersom det bara ska vara runt tre sidor.

Nu ska jag gå och äta en banan i hopp om att den ska ge mig en inspirationskick men om det inte händer tänkter jag överge uppgiften lite och läsa GoT istället :P
Var på mediamarkt idag för att köpa en surfplatta. Hade inte riktigt bestämt mig vilken jag ville ha så planen var att kolla runt på de jag var mest intresserade av och eventuellt köpa en. Efter att ha pratat lite med killen som jobbade där och funderat lite på av jag var i behov av så bestämde jag mig för en. Men då hade de naturligtvis inte en inne!! Jag hatar sånt när man äntligen bestämt sig för att köpa en grej och så finns den inte! Har kollat på alla andra mediamarkt som jag har nära till och ingen av dem har den surfplattan!! Några har själva plattan men inte tangentbordet som man kan köpa till. Visst jag kan säkert köpa bara tangentbordet från något annat sälle men det brukar ju alltid bli billigare att köpa sånt ihop.
Funderade på att beställa en när jag var där men jag antog att den säkert fanns på mediamarkt i Stockholm så gjorde inte det men tji fick jag! Har bestämt mig för att åka förbi där imorgon när jag ändå ska in till stan och besälla den eller kolla om jag kan köpa visningsexet. Det bästa vore ju om jag kunde köpa det men annars hoppas jag att jag kan få beställa den och att de kan skicka den till Stockholm. Jag misstänker att de inte kan göra det men man kan ju alltid fråga.