yes! And I've done it again! klockan är 03.08 och jag är fullt klarvaken! Kan bero på att jag sov typ 9 timmat inatt men ändå! Jag sov visserligen lite framför tv:n innan oxå. hmm plus att jag saknar min säng! Jag "sover" hos Jenni.

Igår var det pataj hos Jossan och det var trevans! Övergick ju till att vara pratstund hos Martin fram emot små timmarna... Eller ja jag och Frida sov då... Fast jag var ändå vaken ganska mycket mer än Frida:P Lilla gumman!
Åt mummsig lasagne som vi snodde från martins frys oxå!

Idag blev det inte mycket gjort även om jag mådde väldigt bra. Menjag kom ju inte upp förens två typ så det beror mest på det. Imorgon eller ja senare idag ska vi nog grilla.... just precis det jag tycker är såååå roligt!!

På tisdag ska jag in till stan och hämta ut pengar så vi kan hämta våra Björn Gustavsson biljetter=) Sen på kvällen blir det lagträff och det ska ju bli trevligt=) Sen på Fredag är det äntligen Fair Play!! :D:D

hepp får kanske ta och försöka sova nu.
puss
Shit det är redan två dagar sen kent! änns lite sjukt att det redan har gått två dagar! känns ju knappt som om det har hänt över huvudtaget! Men jag har Martins svettband som bevis på att det faktiskt har hänt!!
Det var riktigt bra drag på publiken och det märktes att killarna oxå tyckte det. Jocke hade världens smile flera gånger! Det var verkligen helt underbart!! Längst fram på en kent konsert! hur länge har jag inte velat det liksom!?!?
Idag är man ju då fortfarande hes:P men det är sååå värt det!! Jag känner lite att det inte är någon idé att säga mer ingen kommer ändå förstå känslan. Jag tror inte ens att en annan kentare skulle förstå för kent betyder så väldigt olika för alla som lyssnar på dem. Alla har olika relationer till dem och förknippar dem med olika saker.

Klockan har ju inte hunnit bli så mycket än men jag har ändå varit igång ett tag. Eller ja det jag har gjort är att jag har tittat på tv och så har jag lyssnat lite på Hästpojken på myspace. Jag har kommit fram till att de är bra! Jag vill se dem på Peace and Love. Jag har varit allmänt anti dem pga deras namn men det har jag nu övekommit och kan säga att jag tycker de är bra. I alla fall de fyra låtarna de har på myspace var bra. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=196063392

Ikväll blir det pataj hos Jossan:D Frida kommer hit och det ska bli superkul! Synd att Una inte kunde komma=( men hon får komma nästa gång=) men happ ska ta och hoppa in i duschen nu. ses och synes!
Det blev att stanna hemma från skolan idag. Inte lika mycket feber idag men huvudet bultar som fanken och halsen gör fortsatt ont. Sov flera timmar idag vilket var mycket skönt. fick timmarna att gå lite snabbare oxå. Det är ju inte superkul att vara hemma egentligen. fast det är ju ganska skönt ändå på ett sätt. Kommer vara hemma imorgon oxå och antagligen på onsdag med. Jag måste ju vara frisk till torsdag så då är det bäst att vara hemma onsdag med. Missar ju bara matte och ryska så känns som om jag har råd att vara hemma. Dock är det ganska jobbigt att jag missar både engelskan och tyskan imorgon. men men är man sjuk så är man.

Funderar på om man skulle ta och hoppa in i duschen så man får känna sig lite fäsch för första gången på två dagar. Har faktist bytt i min säng idag=) och bäddat in min soffa! det gör jag ju knappt när jag är frisk!

Ha det kalas ni friska folk.
Fyra dagar kvar till Kent och gissa vem som blivit sjuk!! Jag kommer ju aldrig bli frisk på fyra dagar! Kanske ska upp till vårscentralen imorgon och kolla om det är halsfluss.. Hoppas verkligen jag får Penecelin om skulle vara då då finns det en liten chans att jag hinner bli frisk! Dock kommer jag gå ändå. Eller ja inte om jag har över 39 i feber men annars ingen kan hindra mig! Om jag skulle missa de skulle jag typ gå under!

Blev inget festande igår med Una och Frida efersom Frida hade blivit sjuk. Hon smittade mig genom telefonen kom jag och Una fram till :P Så det blev mello med Una och Jenni istället. det var trevligt det oxå tills jag fick jätteont i halsen och feber.

Jag är hungrig!! men min hals gör så ont så jag vill inte äta. Hatar helsont! det skulle inte sitta fel med en kopp choklad men vi har ingen oboy=( och ingen apelsinjuice heller vilket jag är jättesugen på!! Iskall apelsinjuice mums! och ingen is heller! känns jobbigt just nu.

men men jag får väl ta och äta nått som går lätt att svälja eller lite honungsvatten eller nått.
Inatt kunde jag inte sova eftersom jag sov mellan typ 18.30 och 01.00. Jag tillbringade timmarna fram till 06.00 med att titta på Desperate Housewives och Ratatouille. Den är så sjukt himmla söt! Jag älskar verkligen den filmen!

Runt kvart i sex kom jag på att jag hade ju glömt kolla på skins i tisdags så jag tittade på det medan jag år frukost som bestod av potatismos och falukorv:P Och äntligen hände det som jag ville skulle hända i skins!! Jag har verkligen velat att Chris och Jal ska bli tillsammans sen första säsongen och äntligen!! inte en dag försent! Dock gick avsnittet från att vara det bästa till dåligt till bäst igen! Det kom till och med lite tårar i slutet! Längtar verkligen till nästa vecka och det nya avsnittet!! Det skulle dock handla om Tony så jag har inte jättemycket förhoppningar men det blir säkert super det oxå!

I skolan idag var det ganska lugnt.. jobbigt att gå så länge bara. Och jävla Una som slutade 12 eftersom hon hade inställd lektion och lite så!!

Imorgon ska jag och Frida till syo och prata om våra studie planer. Sen ska Una med mig hem=) och vi ska titta på skins:P det är faktiskt bara för att hon inte kan titta på det hemma. Sen blir det äntligen lördag!:D Då blir det Mello med Una och Frida och kanske Jenni, Hille, Sandra, Annika, Danne och Terese. De har ju fortfarande inte bestämmt om de ska vara här eller inne i stan:P impulsivitet gillar vi!

Hepp ska gå till sängen nu och för en gång skull läsa geografiläxan när gjorde jag det sist liksom?!
So long
image62
Förlåt jag var bara tvungen för den är så sjukt sööt!! dock inte lika söt om man inte sett avsnittet och förstår vittsen med gubbarna men ändå:P
Måndag igen och dagen började stabilt med matteprov! heja mig! Det gick dock okej. Det kunde ju helt klart gått väldigt mycket sämre än vad det gjorde. 14 poäng till G borde jag ju ha lyckats skrapat ihop i alla fall=)

Fick tillbaka ryska provet från förra veckan oxå. Det gick ju helt klart bättre:D Känns skönt att steg 1 är klart nu och att man fick ett bra betyg i det. Nu är det bara massa andra kurser kvar att kämpa för. Tur att man har en liten ny tändning för att plugga nu! Den behövs verkligen. Dock har jag inte pluggat alls på det jag har i läxa till imorgon:P Men men har ju pluggat på matten sen i torsdag och inte hunnit pluggat på nånting annat. Borde ha tagit mer tid till läxorna idag dock. Tur att jag inte är speciellt trött utan bara hungrig.

Helgen var en ganska trevlig historia. Frida var med mig hem i fredags oxå och vi tittade på Braveheart och åt typ konstant! Frida var sugen hela kvällen tills vi äntligen hittade glassen då blev hon lugn. Jag somnade återigen framåt elva och vaknade vid sex. Känns lite jobbig men samtidigt skönt att jag har kommit in i en bra sovryttm för typ första gången i mitt liv.

Lördag var det Melodifestivalen hos Jenni. Hon bjöd på hamburgare och pommes=) Tack syster! Det allra bästa med kvällen var ju dock att Carola åkte ut! XD Jag och Jenni röstade på Nordman bara för att vi ville ha ut henne. Angående Melodifestivalen så kan jag säga att de låtar jag har hört av de som är i finalen så är alla bra utom Christer Sjögren. Jag har inte hört BWO och Frida dock eftersom jag var i Skottland då. Hade hellre haft Ola i finalen än Sibel iof men man kan ju inte få allt!

I söndags var det tidigt morgon för att åka och spela sista innebandymatchen mot Westbo. Den slutade 3-3 och vi slutade 3:a i tabellen vilket verkligen känns helt okej. Hovshaga och Väckelsång är bättre än oss så att de är före oss är helt rättvist. Det känns lite konstigt att man aldrig kommer spela en innebandymatch mer. Trodde dock att det skulle kännas tommare än vad det gör. Men det kommer kanske. Jag tror i alla fall att innebandy och jag måste gå skillda vägar nu. Det är dags, motivationen finns inte där längre och det är inte alls lika roligt som det gjorde innan. Hade ju ändå behövt sluta efter nästa säsong så det kanske är lika bra att sluta nu innan man blir allt för fast.

Men nu ska jag stänga ihop datorn och försöka lära mig 25 tyska glosor! yeeey!
Jahapp då börjar helgen lida mot sitt slut. Det har varit en mycket bra helg=)
I Fredags var Frida här och vi skulle kollat på film men jag somnade (ingen är förvånad) men det var mysigt ändå:P

Igår kom Una och vi tittade på Braveheart! <3 ich lööv! Sen tittade vi på Melodifestivalen där Björn Gustavsson som vanligt var kvällen höjdpunkt. Men jag tyckte det var helt rätt att Linda och Charlotte gick vidare. Deras låtar var bäst. Sibel var ju bara jobbig som vanligt! Usch! Tråkig låt hade hon oxå!

Nu sitter vi och halvkollar på Rasmus på Luffen och ska snart kolla på Skins eftersom Una inte sett de nya avsnitten och hennes dator är seg. :P

Hepp har inte så mycket annat att säga. Så har det trevligt=)