Har ju inte skrivit på några dagar så tänkte uppdatera lite om vad som hänt och så.

Söndag: Körde hem från Öland så sveriges tråkigaste väg! Vägen mellan Nybro och Växjö! Jag tycker den vi brukar köra hem är ganska trist men den är hel festlig om man gämför med Nybro/Växjö vägen! Det värsta med vägen är att om man kommer upp på ett backkrön så ser man liksom typ (jag är värdlös på avstånd så detta kan gå käpprätt åt skogen) 4 kilometer spikrak väg framför sig! Hur deprimerande är inte det?! detta händer då inte bara en gång utan snarare fem sex!

Väl inne i Växjö så åkte jag till Una för att tillbringa några timmar där innan vårshowen. Una städade och jag pluggad körkortsteori. Mötte upp Jossan och Emma vid Katedral sen var det till att vänta och köa ett tag innan man kom in. Jag ska nog inte försöka berätta för mycket om den men jag kan säga att den var svinigt rolig, väldigt bra gjort och väl genomtänkt. Alla som inte såg den missade verkligen nånting.
Några favoriter:
Adam som MJ - Helt rätt! och verkligen ingenting man räknade med!
"banan, annanas, tetrapack, stjärnfrukt, fallande kokosnöt" mm - Han sa många fler men dessa är några av de bäst! Detta var nog det roligaste i hela showen tror jag nästan jag kan bestämma mig för.
Sheak a la slisk eller sheak a la slick (hörde inte riktigt vad de sa) - sjukt sliskig men ack så kul!! Håriga bröstet var värst!

Måndag: Morgonen började med nationellt prov i engelska. Det gick nog okej kan ha kommit lite utanför ämnet kanske men jag tror inte det blev så mycket stavfel och shit som annars brukar vara mitt största problem! Senare på eftermiddagen var det muntliga delen av provet. Jag och Tesse gjorde ihop precis som frra året. Det gick bra i år också. Fick inte reda på vad vi fick för betyg som förra året men jag tror det gik riktigt bra!

Efter skolan drog jag ner till Växjö nya för att göra en hel massa körkortstester. Satt där i 2 och en halv timme tror jag. Det var väldigt segt men välbehövligt ändå.

Tisdag: Hoppade sovmorgon och åkte in och satt på körskolan en och en halv timme istället. Testerna gick sådär och när jag kom upp till skolan igen så var jag ganska nervös. Men lite psykologi och trevliga vänner som fick mig att koppla bort det hela så försvann det sakta men säkert. Gick ner och satt utterligare en timme på körskolan inna jag åkte bussen till vägverket. Fan vad de har gjort det svårt att hitta dit! Om jag inte vetat var det låg så hade jag aldrig hittat! Men men provet gick bra och nu är man ett steg närmare sitt körkort! Dock känns det ju som om man aldrig kommer bli klar med halkbana och uppkörning men det kommer väl. Har ju mycket lektioner inbokade nu i alla fall. Hoppas det kan bli nåt återbud nästa vecka för jag hade bokat fel och var tvungen att avboka den jag hade vilket känns ganska surt!

Sådär var de senaste dagarna. Kan ju börja prata om idag då. Jag och Emma planerade att gå till stället men nu är det ju inte så fint väder. Eller så farligt är det inte men i alla fall. Får se hur vi gör. Sen ikväll så kommer Una och Frida hit=) Är ju inte så mycket för valborg så vi ska nog bara käka och sen gå och titta på elden kolla på någon film kanske. Kul lär vi ju med all säkerhet ha:P

Imorgon så blir det filmkväll hos Luvan:D Det ska bli roligt att göra nånting tillsammans och inte bara göra saker med Una och Frida hela tiden. Inte för att klaga men ni förstår vad jag menar. Ibland är det ju roligare att ha med fler folk.

aja nu ska jag kolla på PB från i måndags som jag missade. Ha de
Insåg att jag precis glömde bort vad jag tänke skriva. Aja jag kan väl berätta att jag körde till Öland idag. Det gick bra förutom ett motorstopp i eke-krysset. Hatar den korsningen!! Det går liksom lite uppåt vilket egentligen inte är så svårt men det var det tydligen på nått sätt ändå! Men aja resten gick kanoners=)

Var på toppen när vi hade kommit fram. Jag fick ett par byxor av mamma och en ny vårjacka:D Byxorna var sånna som jag har letaft efter i typ två år! Äntligen! De är svåra att förklara så jag ska inte försöka :P

Suck jag tror jag har PMS... har kännt mig sur hela vecka... fast det började nog i slutet på förra veckan. Behöver nånting extremt roligt nu känner jag! Jag måste hitta på nånting!!! Behöver inte vara nånting stort bara det är kul! Men imorgon blir det vårshowen och det får väl mig att glömma verkligheten ett tag i alla fall=)

men men nu ska jag titta på the Mexican. hade
Har varit en ganska bra dag=) Har varit väldigt trött bara. Fast det har jag varit hela veckan fast jag gått och lagt mig i bra tid och inte sabbat min dygnsrytm igen.

Imorgon blir det Öland. Hmm vet inte riktigt vad jag tycker om det.... umgås med familjen är ju inte min favorit sysselsättning kanske.. men men jag får övningsköra dit och det är ju bra=) På söndag blir det vårshowen med massa folk och det ska bli kul:D Adam sa att den är mycket bättre än förra årets. Såg visserligen inte den men alla som såg den sa att den var superbra så denna måste verkligen vara bra då.

Har egentligen inte speciellt mycket att berätta. Datorn kommer med till Öland i alla fall=) Bra med mobilt bredband det gillar vi skarpt:D

aja jag ska åka upp till Jenni nu och sova hos henne. Vi ses
Efter 25 minuter och 17 sekunders spel kom det.
Målet vi alla hade väntat på.
Ett typiskt HV-mål, ett kämpar mål, ett krigar mål, ett skit mål.

Jag vet inte vad klockan var. Halv elva kanske till och med elva men vad spelar det egentligen för roll? Det kom en passning från ett visst svin vid namn Andreas Jämtin. Johansson och Kauppila störtar på mål, det finns liksom i ryggmärgen att de ska in på mål till varje pris. Och på någon sätt lyckas de trycka in pucken. Jag vet fortfarande inte hur den gick in men in gick den. Hur många sånna mål har vi inte sett HV göra denna säsongen? Riktiga vilje mål, mål som kommer ut ingenting alls. Någon slänger in en puck på mål och någon annan störtar in på mål och trocklar in den bakom målisen! Tur säger många, jävlar annama och vilja säger jag.

Jag ska försöka förklara varför HV71 vann SM-GULD 2008:
Stefan Liv
Stefan räddade HV så många gånger i detta slutspel att jag tappat räkningen. Utan honom hade det kunnat gå mycket illa. Han var bra 2004 men har nu efter sin tid i NHL/AHL mognat och blivit ännu bättre. Och med alla de omogna ramsorna han har fått höra av LHC-fansen så måste det kännas superkönt att vinna i Cloetta Center!
Johan Davidsson
En spelare utan dess like. En kapten som lyfter hela laget. Han har lite samma status i HV som Peter Forsberg har i Tre Kronor. Det räcker att han är där så höjer sig hela laget lite extra. Men han var inte bra i början av slutspelet. Att få höra av sin egna spelare kommentarer som:  Han gjorde en dålig kvart och en oduglig semi. Inför finalen sa vi: "Nu måste du skärpa dig", berättade Åkerman. Det skulle nog knäcka de flesta. Men inte Johan Davidsson. Han tog sitt ansvar som lagkapten och "steppade upp" som han själv sa i kanal 5.
Tur
 Jag kan ärligt säga att de vann på en hel del tur. Men om man ska vinna ett SM-GULD i ishockey måste man ha tur! Och det var nånting som LHC lyckligtvis (eller tyvärr, beroende på vilken sida man står på) inte hadde.
Kollektivet
Jag skulle kunna räkna upp varenda spela i detta guldlag eftersom alla hade lika stor del i detta guld som Liv och Davidsson. Men jag väljer att nu se det som det är. Ett lag. Ett lag som spelar för varandra och hjälper varandra. Ett lagbygge där alla delar kuggar i varandra. De har svin, offenciva backar, skickliga forwards, riktiga vattenbärare och ledare.
Vet inte hur man förlorar
I år var det HVs tredje SM-final. Det blev också HVs tredje guld. De vet helt enkelt inte hur det är att förlora en SM-final. Det vet LHC. Det måste vara grymt att förlora en SM-final men att förlora en SM-final i sin egen arena för andra året rad måste vara tortyr.

Jag kan trors allt inte låta bli att tycka lite synd om LHC. LHC gjorde en mycket bra finalserie det kan ingen komma ifrån. Men de höll inte hela vägen. Men all heder åt LHC för ett mycket bra slutspel.

image63
Tittade på sista avsnittet av Skins innan. Shit det hann gå knappt en minut sen grät jag och jag fortsatte att gråta mig igenom hela avsnittet!!! Det var det sorgligaste jag sett på länge. Kommer visserligen en ny säsong nästa år men den kommer inte ha samma karaktärer utan handla om en nuvarande karaktärs lillasyster och hennes vänner. Har tyvärr inte allt för stora förhoppningar på den men men vem vet den kanske blir ännu bättre.

Idag har annars varit en ganska lagom trevlig dag. Inget speciellt som ha hänt eller så. Möjligtvis då att jag hade seminar på engelskan som gick helt okej enligt mig men väldigt bra enligt min lärare=)
Pratade lite om tyska uppsattsen som vi skrev förraveckan. Nja den gick ju defenitift inte specellt bra! Eller Dan tyckte den var bra men med lite grammatiska fel och stavfel och sådär. Som ihela sista stycket där jag skrivit trifft typ sex gånger istället för treffe det rä verkligen sån basic sak som man lärde sig första månaden typ! Märks ju att jag bara kastade ihop det stycket för att jag var tvungen att skriva om tre saker.

Hepp inte mycket mer att skriva nu. Ha det skönt!
Det börjar verkligen märkas att skrivar strejken i USA är över! Det stömmar in nya avnitt av typ varenda serie! Det kommer bli mycket att titta på framöver.

Idag börjar Desperate Housewives =)
Bones börjar i morgon=)
Ugly Betty börjar den 24:e=)
Kyle xy börjar snart, har inte hittat något exakt datum.
Prison Break började för två veckor sen med föresten!

Dock är det sista Skins imorgon vilket inte är nått kul alls!! Speciellt efter vad som hände i förra avsnittet!! It's going to be a sad ending! =( men menfår försöka se fram emot alla andra bra serier som kommer nu=)
Jag satt och tittde på TV för någon dag sen fastnade jag på barnprogram. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det första programmet handlade om men det andra var ett av Evas program. Ni vet Eva som var med i Björnes Magasin när man var liten (hon var alltid min favorit). I hennes lilla program som inte var speciellt långt så berättade hon varifrån ord kommer. Bla ord som kök,hockey,kråk,klocka och pasta.

Eva har dessutom haft ett annat program där hon förklarade hur olika saker fungerade. Till exempel så förklarade hon hur ett kylskåp fungerar och vad som händer i kroppen om man blir stucken av en geting. För något årsedan fanns det ett annat program som hette Kött på Benen. I ett avsnitt lärde man sig typ mer om kroppen än vad jag gjorde på hela högstadiet.

Ett annat lärorikt program är Fiska med Anders. Det är Anders från Anders och Måns som är ute och fiskar med en liten tjej. Man får lära sig massor om fisar eller som i detta avsnittet, hummrar. Tänk om man hade haft sånna program när man var lite och inte bara typ trisa Brum och Björnes Magasin. Visserligen lärde man sig saker på Björnes Magasin ibland.

Visst det är inte så att man kommer ihåg saker för att man hörde dem i ett parnprogram när man var 6 år. Men ändå! En hel del kommer ändå sitta kvarnär de i skolan börjar läsa om hur till exempel kroppen fungerar.

Så jag är helt klart för lärorika barnprogram!
Sucka jag hade skrivit en jätebra avslutning men det cpade när jag skulle publicera och jag orkar inte skriva om den för jag kommer inte ihåg den. men Good Night and Sleep Tight!