Suck! Sitter och skriver svenskan.. det går verkligen urdåligt!! kommer ingenstans!! Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har skrivit lite om allt på dispositionen men jag behöver så mycket meeer!! Är iof klar med balladerna och heliga Birgitta.. Så nu har jag "bara" kvar att sriva om katolska kyrkan, utbildning och landskapslagarna... vi ska skriva om runor oxå och de är jag nog iof hyffsat klar med.Usch vad jag skulle behöva ha Una här nu!! Hon kan alltid allt sånthär! Tur att jag har hennes anteckningar dock..  alltid en liten tröst... Det är lite kun ändå.. jag tror verkligen att nästan alla i min klass nu sitter och förbrilt försöker få ihop nånting:P så jag är inte ensam!

hepp jag ska försöka bli klar med en pungt till i alla fall...
Precis vaknat och det är en grå dag i Götet. Alltså verkligen grått tyo inte minsta lilla färg typ! Hemma är det i alla fall lite grönt gräs men i storstan' så finns ju typ inget! och utanför vårt fönster går bara jänvägarna och andra gråa hus så det är inte här man ska va om man inte gillar grått...

Igår kväll var det Footloose på Storan! Jag fick min biljett när jag fyllde år. Jag har verkligen älskat filmatiseringen av Footloose sen jag såg den första gången för säkert tre, fyra år sen. Det gör lite att det är Kevin Bacon som spelar huvudrollen i den "riktiga" versionen då han är en av mina favorit skådisar. Jag har nu de senaste veckorna insätt att typ inga har sett Footloose och knappt några har hört talas om den! För mig är detta obegripligt! Jag ska nog köpa den från ginza eller cdon eller nått för den måste ses! Fast nu får alla höga förväntningar och kommer tycka den är dålig nu!

Men men åter till Footloose på Storan. Den var verkligen urbra!! Jag satt bara med världens leende under hela föreställningen. Eller ja inte under de ledsnare bitarna. Jag skulle vilja berätta hela musikalen i minsta detalj men det förstår ju jag oxå att det kan jag ju inte göra. Men jag kan säga att andra akten var bäst. Efter första hade jag svårt att inte jämföra den med filmen men sen bestämmde jag mig att sluta göra det så då blev den underbar!

Det gjorde ju inget att Peter som spelade huvudrollen Ren var skitsnygg och man blev helt kär i hans rollkaraktär. Måns "Mums-Mums" Zelmerlöw var spelade Tommy som typ hatar Ren! haha^^ det roligaste var at Måns är ju verkligen världens trevligaste och gulligaste person. Som är allt annat än cool liksom. Men Tommy är typ stadens gangster! Så han hade tatueringar och moikanfriss och sådär... Det var lite konstigt att se honom sådär. Anna Sahlin spelade den kvinnliga huvudrollen Jennie. Hon var oxå skitbra! Värsta krull frissan hade hon! hihi^^ såg lite kul ut men det var ändå snyggt!

Alla andra var oxå superbra och danserna var supercoola! Den bästa var ju lätt när de moonade! haha^^ det var man ju inte helt berädd på! XD Jag är verkligen ledsen att alla inte kan få se Footloose live! För OMG vad bra den var!!

Men nu ska vi ner och äta frkost sen ska vi nog ut och shoppa i regnet. So long!
sitter fortfarande och kollar runt på olika affärers hemsidor.. eller ja nu har jag nog varit på en och samma i snart en timme tror jag! www.lush.co.uk   De har asmycket coola saker!! det är typ body shop fast 100ggr bättre!! inget är testat på djur och de innerhåller inte heller nånting från djur! Dessutom är det mesta jättebilligt.. har knappt hittat nånting över 100kr! Jag kommer lätt köpa massor i den affären när vi är i glasgow! Hittade även födelsedagspresent till Una där oxå=) Kakoners!
Sitter och letar lite efter saker jag och Frida kan göra när vi är i Glasgow. Är inne på en sida för en skoaffär och jag har blivit helt kär i ett par skor där! Tyvärr kostar de typ 400 spänn!! lite väl mycket!! men de är verkligen äkligt snygga!! www.aldoshoes.com om någon skulle vilja kolla. Dock var alla skor ganksa dyra men man kan ju alltid fönstershoppa :P eller ja skärmshoppa blir det väl här ;)
image60
Yees!! jag har äntligen hittat en sida där man kan se ungefär alla serier som finns och även filmer!! Dock inte OC =( ledsen Emma! Jag har letat men jag hittar ingen mer än den där man bara kunde se säsong 2-4 med massa kinesisktext på..

Ikväll är Jenni och jag ensama hemma. Mamma och Pappa är i Braås ch firar Marianne sen ska de till stan och kolla på nyårsrevyn. Vi håller på att kolla på Ugly Betty. Det är så bra!! dock stör jag mig på att verkligen alla serie/säsonger som kom förra året bara är halva pga strejken!! Liksom heroes, Betty, DH säkert många fler med det är inte fler jag tittar på så jag har märkt det i alla fall..det är typ bara 10, 11, eller 12 avsnitt istället för typ 22! Det är asstörande!!

aja.. Är dags för dett avsnitt till nu!=)=)
Idag var det dags för födelsedagsfest :D hihi^^ från att ha velat bjuda 27 från början till att få der det till 14 så kom 7 :P men vi hade roligt ändå!!

Har precis blivit klar med disken=) Det tog ju sin lilla tid men känns väldigt skönt att ha de klart och slippa göra det imorgon! Eller ja senare idag kanske jag ska säga :P Måste dock dammsuga en gång till imorgon... orkar verkligen inte göra det nu. Det blev ju ganska stökigt efter "poffarna" (jag har inte en aning om av de heter)...

superpresenter fick man ju oxå!! Tröjan kommer jag använda superofta!! älskar den! Och aa vissa andra saker kommer nog oxå komma till användning ;)

Men ja det är väl kanske dags att sova. Släkten kommer ju vid fyra imorgon så det vore ju bra att vara lite pigg då! dock skulle jag vilja lära men jag har ju alla mina böcker hemma. Funderar på att börja läsa någon bok jenni har här.. kanske hon har HP böckerna i sitt rum då kan jag ju läsa lite i HBP.

aja ha det nice folks och kör, gå och cykla försiktigt!
Japp 7 dagar in på det nya året. känns helt okej förutom att jag varit förkyld alla 7. Men idag känns det äntligen som om det kommer bli bättre snart=)

Ska in till staden idag och träffa Fridi! =) det ska bli mycket trevligt vi ska färga varandras hår:P känns verkligen tjejigt att träffas och färga varadras hår:P men men ni ska vara glada att jag äntligen tar tag i mig själv occh färgar min säkert 10 cm långa utväxt! :P

förhoppningsvis hittar jag lite kläder oxå... jag känner att jag är i behöv av massor nu men pengarna kommer aldrig räcka!! okej att det varit jul och att det snart är födelsedag men de pengarna vill jag ju spara! jag har ett dilemma här!

Sitter och funderar lite på det här med min födelsedag.. har skrivit ner vilka jag vill ha där typ men vi är 20 tycken då så minst fem måste bort! aja jag får föröska prata med Emma och Jossan ikväll eller nåt.. så får vi se hur det blir. Nånting blir det ju i alla fall=)