Jag har den senaste veckan funderat på vad jag egentligen ska göra efter mina fyra veckor i Thailand. Egentligen hade jag ju bara tänkt att stanna kvar hemma och plugga på distanse och eventuellt jobba (men med tanke på hur dagens jobbsamhälle ser ut så var väl inte det så troligt).

Men senaste veckan har jag kommit på att jag vill verkligen inte vara kvar hemma i Rottne i ett helt år till och inte göra någonting egentligen. Så jag har börjat kolla upp lite om att vara aupair. Först var jag mest inne på att vara i Strockholm men nu har jag blivit ganska inne på att vara i Tyskland eller kanske UK men Tyskland lockat förvånandsvärt mycket.

Så idag anmälde jag mig på en sida för på peroner som vill vara aupairer och familjer som söker aupairer och jag har redan fått fem svar! :D Alla från Tyskland. Jag har svarat Ja på två än så länge och Nej på två och så är det en jag funderar lite på eftersom jag fick den för typ fem minuter sedan.

Båda de jag svarat Ja på verkar superbra och i den ena familjen bor aupairen i ett eget gästhus på 60 kvadratmeter inkl. kök och bastu! Liksom lyx hallå! De har även en supersöt hund! De andra hade flyttat till Tyskland från Canada och deras dotter är galet söt! De reser ganska mycket och om aupairen vill får hon gärna följa med :)

Jag har verkligen inte en aning om hur jag ska kunna välja vilka jag vill vara hos! Båda två verkar ju super! Jag får väl sova på saken plus att jag måste ju prata lite mer dem innan jag kan bestämma mig. Jaja behövde uppdatera mig själv lite på vad som egentligen har hänt idag, allt gick så himmla fort ju!