Jenni kom precis hem och visade en ticknetlapp, tog ett tag innan jag fattade vad det stod på den eftersom det stod onumrerade platser. Men sen fattade jag att hon hade varit bäst och beställt biljetter till HVs slutspelsmatch måndagen den 12:e mars till oss två på ståplats!!! :D:D MEN så säger hon att det är ju den dagen hon ska opereras så då kommer hon ju inte vilja gå på hockey på kvällen liksom. Så då skulle vi ju boka biljetter till torsdagen den 8:e mars istället. MEN då är alla ståplats slut!!! :'( :'( :'(

Mamma verkade tycka det var jättekonstigt :S det är ju inte ett dugg konstigt att nästan alla HV biljetter är slut när det för det första har varit fullsatt nästan varje match de har spelat hela säsongen och ståplats brukar vara de som går typ först eftersom NSB är ju några stycken liksom och alla ungdomar har ju typ ståplats eftersom det är billigast plus att man vill stå i klacken!

Det finns typ inga platser kvar till någon av matcherna och biljetterna släpptes liksom idag kl. 09.00!! HVs matcher toppar nu 10-i-topp listan över evenemang på ticnet!! hihi^^ och det gjorde de redan för flera timmar sen! de har typ sålt som smör!!

Det är Skellefteå som står för motståndet ikväll... så även på fredag.. hmm det är lite synd tycker jag då jag egentligen vill ha vidare SAIK till slutspelet och inte till kvalserien! Men SAIK är så jävla beroende av HV just nu!! Deras ända chans är att HV ska spela en såndär extrem plattmatch som de gjorde mot Frölunda.Men jag hoppas att HV-killarna aldrig vill vara med om det igen! Jag tror verkligen att de skämdes riktigt ordentligt!

Men som sagt det hade varit mkt roligare om inte SAIKs sista två matcher hade vartit mot HV! Då hade ju båda kunnat gå till slutspel. Vet inte varför jag har börjat gilla SAIK :S det bara blev så. Det är ju inte så att jag hejar på dem direkt jag tycker bara det vore roligt om de hade klarat sig kvar i elitserien! Okej de kan de göra även om de kommer till kvalserien men det blir ju klart lite svårare att hålla sig kvar.  Men jag hoppas att SAIK lyckas hålla sig kvar och att Malmö byts ut mot typ Rögle eller nått annat lag från  Alsvenskan. Lakers skulle ju vara lite trevligt =) inte för att jag hejar på dem heller för  5öre men man skulle ju kunna se HV oftare om de kommer hit till Växjö =)
Igår fick jag brevet! Brevet med årets All Star papper i! okej det var en skiva med oxå:P vill egentligen åka dit men jag vet inte om jag pallar åka själv iår igen! Det är inte det att jag inte är sociall och inte pratar med folk och skapar nya kontaker eller så men det är bara påfrestande att åka nånstans i en vecka och inte ha någon alls man känner där med en! Speciellt när man liksom inte riktigt klaffar med någon eftersom alla andra redan känner varandra värsta bra eftersom de typ varit där tre år innan!

Jaja vi får se hur det blir=)

Fan jag vill ha sommar NU!!!!!!!

"Jesper Mattsson snurrar med Petrasek" haha^^ hur gör man då!?  det hade jag gärna velat se!! låter ju som om de åker konståkning eller nåt ju!

Just nu står det 3-5!!! =( Det är tyvärr inte så mkt kvar av matchen men jag hoppas verkligen att de lyckas!! Just nu blev en FBK spelare utvisad! Så ja det finns fortfarande en chans!! Hoppas de gör ett snabbt mål nu i PP och att de sen gör ett mkt snabbt kvitteringsmål efter utvisningen. Då är chanserna fortfarande mkt goda! 7minuter kvar just nu och 1.30 kvar på utvisningen.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
JOHAN DAVIDSSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN VAD BRA HAN ÄR!!!  JAG VISSTE ATT DETTA SKULLE GÅ!!
okej det står ju fortfarande 4-5 men ändå!! det är ju bara ett mål!!! Sen är det ju lika!!
YES!! ännu en FBK utvisning!!! :D:D Det ser bara ljusare och ljusare ut! Äntligen har vi fått lite tur med oss!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PASI PUISTOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN VAD BRA HV!!!!!!!!!!!!!!
Ingen kan fan säga att HV inte är grymma!!  först 0-1 sen 1-1 sen 1-2 sen blev det 1-3 sen 2-3 sen 2-4 sen 2-5 och allt känndes omöjligt men man ska aldrig räkna bort HV!!!  det blev 3-5, 4-5 och 5-5!!!


Det är ca. 4minuter kvar nu! 16.16. en HV och en FBK utvisning just nu. 4 mot 4 kom igen nu HV!! jag vet att ni kan klara detta!!!
2.40 kvar av perioden!! 2.22 kvar nu! komigen HV!! Ni behöver ju dessa tre poäng ju!! men men två är inte fy skam det heller hoppas bara att ni lyckas få in det där sista målet i sd om det blir någon.
1.40 kvar och lagen är fulltaliga!! HVHVHVHVHVHVHVHVHVHVHVHVHVHVHV!!!!
FAN! 14 sek kvar och  HV får utvisning! *pust* matchen är slut! Eller ja inte slut eftersom det blir sd och jag hoppas innerligt att HV fortsätter precis så som de gjorde nu de sista minuterna!

Usch nu började det igen! FBK har 4 mot 3 eftersom Puistola  är utvisad lite till! FAN JOHAN KOM FRI MEN MISSADE! GUSTAVSSON OXÅ!! aja det är bra gubbar!! det visar att ni är hetare än FBK  och nu är HV fulltalligt!  Usch nu var det fiktigt nära att FBK gjorde mål! Ersberg var nära att tappa in den men han lyckades hålla kvar den! Och ännu en gång! jaaa!! FBK utvisning!! Pirnes blev utvisad för Hooking!
Pelle plockade inte ut Ersberg vilket han kanske borde ha gjort. Jukka var nära mål med fick ingen riktig träff på pucken.

Nu är det definitift slut.  Det blev 5-5. synd att HV inte lyckades få in den där sista pucken!! men men det blev ju en poäng ju i alla fall. Och de gjorde ju en helt otrolig upphämtning!!

HV 71-Färjestads BK 5-5 (2-3, 0-2, 3-0, 0-0)
Period 1
0-1 04:08Janne Niskala (Pelle Prestberg) EQ
1-1 10:22Martin Thörnberg (Jaroslav Balastik, Lance Ward) EQ
1-2 12:48Thomas Rhodin (Janne Niskala, Jörgen Jönsson) PP1
1-3 17:36Jörgen Jönsson (Thomas Rhodin) EQ
2-3 19:17Jukka Vuotilainen (Johan Davidsson, Pasi Puistola) PP1
Period 2
2-4 23:37Janne Niskala (Peter Nordström, Thomas Rhodin) EQ
2-5 27:57Mikael Johansson (Esa Pirnes, Mathias Johansson) EQ
Period 3
3-5 48:06Jukka Vuotilainen (Johan Davidsson, Johan Åkerman) PP2
4-5 53:05Johan Davidsson (Jukka Vuotilainen) PP1
5-5 54:01Pasi Puistola (Stefan Pettersson, Jukka Vuotilainen) PP1
Period 4
Skott:38-28
Utv.minuter:41-24
Publiksiffra:7038

Två spelare som blev historiska denna kväll. Niskanen blev historisk poäng kung av backar. (Åker man kommer säkert slå honom snart) Lance Ward blev oxå historisk men det kanske inte är lika trevligt. Han rä nu den spelare som blivit mest utvisda under en elitseriesäsong! Met sit matchstraff idag så passerade han Emil Kåberg.
SpelareKlubbUtv.minSäsong
Lance WardHV71218 2006-07
Emil KåbergFärjestad2112004-05
Johnny OduyaDjurgården1732003-04
Stefan BergqvistLeksand1671998-99
Stefan BerglundLuleå1642003-04

Ja finns inte mkt kvar att säga om detta match nu.

jahapp nu är första peroden till ända.. verkar ha varit ganska jämt ändå (lyssnar ju bara på radion) står just nu 2-3 mål av Thörnberg och Vuotilainen. 9-10 i skott så det är ju rätt gämt. 6-6 i utvisningar. och Ingen på Lance Ward! :O  fast han har gjort en ass vilket är väldigt bra! keep up the good work! Fast Åkerman måste komma igång! just nu är ju Niskala på samma poäng som rekordet efter ett mål och en ass. Åkerman ska ju fixa rekordet ikväll ju!! aja det är 2 perioder kvar så han har ju 40minuter på sig.

Fasen jag hade jäkligt gärna varit och kollat på matchen i Kinnarps men för det första så är jag ju sjuk och för det andra så är ju biljetterna slut. Men men man kan inte få allt.. men nått kund jag väl ha fått!! okej jag har fått feber vilket jag gäran hade kunnat vara utan.

Men nu börjar andra perioden!
japp match ikväll... mot serieledarna Färjestad.. är lite nervös faktiskt! Kan ju inte påstå att det har gått direkt bra för HV de senaste matcherna! De ligger ju 6poäng efter FBK i tabellen. Många säger att det är kört om de inte vinner ikväll. Men HV har ju två mindre spelade matcher! och om FBK skulle vinna idag så ligger de 9poäng framför men om då HV vinner de där två matcherna som man har mindre än FBK så är man ju bara 3poäng efter så det är rätt lungt..

Men HV behöver vinna ikväll!! Mest för att de måste hitta tillbaka till den där formen de hade i höstan när de vann allting innan slutspelet börjar.  Men ikväl hoppas jag att Åkerman tar tre assist poäng och slår rekordet. Jag hoppas att Ersberg gör en såndär kanonmatch som jag vet att han kan. Jag hoppas oxå att Stefan Pettersson kommer igång ikväll när han nu får chansen att spela i första femman med Davidsson och Voutilainen.  Jag hoppas oxå att HVs boxplay och powerplay fungerar idag! Speciellt boxplay med tanke på hur många utvisningar de brukar dra på sig.

Men men det är bara att hoppas på det bästa!  Lycka till ikväll gubbar!
jaha.. fick feber idag! fan jag höll ju på att bli frisk ju! Men men på ett sätt är det ju bättre att det kommer nu på lovet än att det kom när man ska till skolan. Iof är det jävligt trist att vara sjuk på lovet det suger verkligen! men men det är bara gilla läget...
128464-2
128464-1
"Chicago uppvaktar Niklas Hjalmarsson
JÖNKÖPING. HV71:s succéback Niklas Hjalmarsson kan vara på väg till Chicago Blackhawks.
Klubbens scouter följde hans inhopp i Tre kronor noga.
- Chicago är en perfekt klubb för honom, säger agenten Patrik Aronsson till Expressen.se.

19-årige Niklas Hjalmarsson draftades för Chicago Blackhawks redan för två år sedan. Men succéinhoppet i Tre kronors genrep mot Tjeckien inför LG Hockey games gjorde honom stekhet.

"Fick avgöra matchen"
- Han fick avgöra matchen och att ha landslagsmeriter är bra, säger Hjalmarssons agent Patrik Aronsson.
Chicago hade folk på plats i Kinnarps arena för att följa Hjalmarsson. Nu håller agenten och klubben kontakt varje vecka.
- Niklas pratar inte så mycket om det själv. Men vi får se vad som händer, senast 1 juni måste de ha bestämt sig.
Enligt Patrik Aronsson har fler klubbar visat intresse för Niklas Hjalmarsson, och han har en förklaring till HV71-backens framgång.

"Stort hocket-hjärta"
- Han har ett stort hockeyhjärta, är ödmjuk men hatar att förlora. Han har den rätta attityden, säger Aronsson."

Läste detta i expressen idag!! började typ lipa!! nej det gjorde jag inte men sorjligt var det ju!! Hoppas verkligen att han stannars kvar i  HV71. Om han åker så kommer ju HV att förlora sin snyggaste spelare!! :'( men men det är väl det bästa för han karriär... det är ju dit alla som spelar hockey vill komma NHL liksom mkt större kan det inte bli.

Men men det är väl bara att hoppas att han kommer göra det bra vilket jag inte alls tvivlar på!

Mammas kommentar:" Då är det ju bäst att du haffar honom nu så kan du ju kanske följa med!"
Jag:" Ja det är nog lättare sagt än gjor..."
okej jag fixade egentligen bloggen för aslängesen men jag är som jag är så jag glömde helt bort detta! men Emma återupplivade mitt minne! Tack honey!<3

Jahapp idag så har man ju inte gjort så mkt.. var och fikade med mammsen och mormor och morfar och netus.. det var mysigt och gott har inte varit på Café boden på aslänge!! men nu så! det hade ju förändrats en helt del sen sist! fast det var ju typ 3-4 år sen jag var där sist så det är ju kanske inte så jätte förvånande:P

Nu ska jag äta semla fast inte semla^^ mamma bakade sjävla bullen idag så det är en sån jag ska äta då jag inte tkr om semlor så mkt.

jaja puss och haj leverpastaj