Jahapp jag har ännu en gång vaknat på tok för tidigt en ledig dag! usch vaknade halv sex helt klarvaken! men men det är smälla man får ta!

Sitter och kolla på HVTV just nu.. känner att jag måste komma ikapp! Det känns så sjukt surt! Jag har verkligen inget sug längre!! Jag måste gå på en match snart annars vet jag inte var detta kommer sluta! Jag är fortfarande helt förundrad över att vi inte varit på någon match än denna säsongen! Nä nu får man ta ett snack med moder och fader!

Jag har suttit och läs lite av Magnus Nyströms krönikor på expressen också. Den senaste jag läste skrev han i samband med fotbollsgalan. Han är verkligen en otroligt bra krönikör och han sätter verkligen ord på det mesta jag tänker...

Som de flesta vet så är jag verkligen inget fotbollsfan. Fotboll är väldigt tråkigt enligt mig. Okej jag kan erkänna att det är lite kul live. Har ju sett Carl ett par gånger i Skottland och aa det är väl kanske inte roligt men det blir ju roligare när man känner någon. Och att gå på fotboll i ett av världens mest fotbolls tokiga land är ju en upplevelse i sig. Att till och med lilla Eastshire Stirling som blivit utsätt till UK's sämsta lag har så trogna fans tycker jag är riktigt coolt! Och att se ett så stort lag som Celtic på sin hemmaplan Celtic Park kan till och jag erkänna är lite speciellt.  Visst det är sant att nästan all sport blir ju bättre live. Utom möjligvis typ Tennis och Golf men aa det är ju min personiga åsikt. Jossan skulle väl ha sagt Badminton ;)

Men åter till Magnus Nyströms krönika om fotbolls galan. Det själva krönikan handlar om är att vi helt enkelt behöver en hockeygala. "Kan fotbollen, med Europas 26:e bästa liga, ställa till med fest - då kan förstås världens näst bästa hockeyliga också göra det."  Just denna meningen är så talande som det bara kan bli! Jag kan bara hålla med! Jag säger verkligen inte att vi ska slopa fotbollsgalan det jag säger är att vi ska införskaffa en gala till världens näst bästa liga! 

Det finns deffenitift fler anledningar för en hockeygala än emot! 
Anledning 1. Hockeyn har 13 mästerskaps guld! Fotbollen har ett... För mig är detta ganska talande. Sverige har 8 gånger bevisat att vi är bäst i världen på hockey! Senast var ju det historiska året 2006. Vi var första nationen någonsin att vinna både OS-guld och VM-guld samma säsong! Det är stort! Hockeyn förtjänar sin egen gala!

Anledning 2. Enda ligan som är bättre än vår är NHL! Det finns många bra ligor och NHL är den bästa utan snack det är de flesta ganska överrens om. Förra hockeyjätten Sovjet nu mera Ryssland har oxå en extremt bra liga och det har även grannlandet Finland! Men Sveriges slår båda dessa två ligor! Vi har en ruggigt bra liga och den borde få mer uppmärksamhet!

Anledning 3. Hockeyn har allt! Jag kan inte säga det bättre själv så jag citerar Nyström ännu en gång: "Artisteriet man kan hitta i fotboll, brutaliteten man hittar i amerikansk fotboll, farten man inte hittar någon annanstans.
Allt detta samtidigt.
En hockeyspelare av toppklass kan inte bara utföra tekniska finesser - utan han gör det samtidigt som han får ruggiga tacklingar och allt händer i extremt hög fart. Alla som inte sett en hockeymatch från en plats längst nere vid sargen begriper inte hur skickliga hockeyspelare är."

Anledning 4. Se de tre första. Man behöver inte säga mer.

Jag har dock lite till att säga. Hockeyn behöver mer uppmärksamhet i media över huvudtaget! Man kan mitt under SM-slutspelet öppna sportbladet eller expressen och de största rubrikerna är om någon fotbollsspelare i Protugal som stukat foten!! Nu kommer väl folk säga " men man kan ju inte skriva om varje match!"  Nähä nä men en fotbollsmatch går det att skriva tre uppslag om! Om det spelas en landslagsmatch i fotboll så är mer än halva tidningen fylld med saker om just den matchen. En landslagsmatch i hockey får (om de har tur) två uppslag!!

Ja jag vet att jag nu låter som en sur gammal kärring! Men detta är verkligen nånting som irriterat mig en längre tid! Hockeyn är en lika stor sport som fotbollen och borde få minst lika mycket uppmärksamhet som fotbollen. Men som det ser ut nu har vi en bit kvar...

Nyströms krönika om Hockeygalan: http://www.expressen.se/sport/kronikorer/magnusnystrom/1.926964/magnus-nystrom-ge-oss-en-hockeygala
Idag efter träningen åkte vi ner för att äta mat nere i nya huset. Det börjar bli färdigt nu=) Fast det var ganska roligt när man går in i groventren och ser in i köket, jättefint och vi har porslin i skåpet och vatten i kranarna sen går man in lite längre liksom in i köket och då ser man ett blått plast bord med sex blåa plast stolar:P hihi det såg lite komiskt ut... Men aa annars är det nästan så man kan flytta in nu.. eller det går men vi har ju inte fått ner alla grejer än. Min toalett är helt klar. Och min snurrhylla är asfin! Helt kär typ=) har garderober i mitt rum som jag äntligen ska försöka måla i helgen :D:D Min säng står den där oxå. Den var precis lagom mjuk/hård och lagom bred och allting=)  Och min finafina taklampa som jag är superduper kär i är oxå uppe!! Visst det blir lite gult ljus men det är smällar man får ta!

Så aa om någon vecka är vi kanske in flyttade=) Nu har jag börjat känna att jag vill flytta! Dessutom så ska Jenni bo kvar här ett tag tills hon hittar nått eget så då kommer man ju ändå kunna vara hos henne en del=) Det kommer bli värre sen när man verkligen måste lämna detta huset!men den dagen den sorgen som man säger=)

Och idag är det endast 15 dagar kvar till Kent!! längtan är outhärdlig!! Och det är 11 dagar till Lars Winnerbäck! :D wii vecka 49 kommer vara grym!

Men nu ska jag övege lilla datorn för att läsa. So long!
jag hade väsrsta läskiga drömmen inatt!! Jag drömde att jag och Emma var i typ London eller nått och det var några som ville döda oss. Vi lyskades typ springa ifrån dem och skulel lifta hem med några i en bil. typ två män och en lite kille.... så börjar vi köra runt på massa vägar och så kommer det en kvinna i en lila bil och ber om en klänning som vi tydligen hade med oss.. vi ger henne den men hon säger att jag och emma måste välja en i bilen som ska dö! Emma säger då att jag ska göra det, vilket jag naturligtvis inte vill. Sen helt plötsligt är vi någon annan stans typ i en fabrik eller nått tror jag. Sen är vi hemma hos Emma.. Och de som jagar oss var utanför huset. Jag började fråga om jag räknas som mördare ifall jag säger till de som jagar oss att de kan döda en av de som satt i bilen. Då är heltplötsligt jossan där och säger att jag kommer defenitift bli dömt för mord om jag gör det. Det kommer nån anting var det Jossans släkting eller Emmas hon skulle tydligen hämta en katt eller nått...
Jag kommer inte ihåg hur drömmen slutade men jag vaknade till då och då och jag tänkte verkligen nej jag kan inte gå upp för då kommer de skjuta mig vilket resullterade i att jaginte komm upp fören typ kvart över ett..

Sen dess har det väl inte blivit mycket gjort direkt.. Jenni och jag har legat och kollat på tv nästan hela dagen.. var dock ute och körde lite innan.. men hehepp jag ska gå och diska och sen blir det duschen som gäller..
Wiii!=)=) Jag har precis hittat ett nytt mysigt band! :D Lucky Soul från London. Jag älskar när man kan lyssn apå hela skivor på artisters hemsida!

kolla in dem vett ja! http://www.luckysoul.co.uk/index.html
Varför tror man alltid att alla andra har det mycket bättre? Varför kan man inte bara uppskatta det man har? Varför är man så kräsen? Varför tor man alltid att andra andra har det så mycket roligare än en själv? Varför lär man sig aldrig att uppskatta de små sakerna i livet? Varför tror man att gräset är grönare på andra sidan? Varför? Varför?

Just nu känns allting bara fel. Jag försöker verkligen uppskatta allt och alla runt omkring mig! Och jag vet att jag inte skulle vara nånting utan er det är just därför jag känner mig så himmla dum som känner att jag bara vill lämna allt om alla! Det känns som om allt roligt folk finns på andra sidan jorden, som om det aldrig händer nånting här, som om livet inte är som jag vill! Jag vet mycket väl att man gör livet till det det är och man får skylla sig själv ganska mkt om man inte tycker att det duger! Jag vet att gräset inte är grönare på andra sidan men här ifrån ser det jävligt mycket grönare ut!!!

Jag har suttit och funderat på framtiden en del ett tag.. eller inte satt mig ner och verkligen bara tänkt på det men det bara kommer till mig ibland. Jag ser två helt olika senarion. Nr 1. Jag kommer aldrig komma längre än Växjö, kommer inte utbilda mig till nått vättigt för jag vet inte vad jag vill göra. Nr 2. Jag kommer aldrig slå ro utan kommer åka runt och se saker men aldrig verkligen landa någonstans.
Jag vet inte om de skrämmer mig eller inte. Visst Nr. 2 är väl var jag vill egentligen men jag vill ju inte hålla på att flytta stup i kvarten! Men å andra sidan är det precis det jag vill. Eller inte just flytta i sig men jag vill ut och se saker! Göra saker! Jag vill inte bli en svensk soffpotatis som aldrig kommer längre än vad spritresorna till Tyskland går!! Jag vill se allt! Jag vill se L.A, gå på caninon i Las Vegas, klättra i Anderna, hjälpa människor i Afrika, snorkla vid Australiens kust, lära mig japanska och bo i Tokyo, gå på Kinesiskamuren, upptäcka arabvärlden, åka transibiriska järnvägen, se Ariktis, åka hundspann i Alaska!! Jag vet precis hur det kommer bli! Antingen gör jag massor av det eller absolut ingenting!

Vad jag än gör så känns det fel! Vad jag än gör så känns det som om alla andras liv är så mycket bättre så mycket mer innehållsrikt! Jag vet att det inte är så och att de flesta tror precis som jag.. att gräset är grönare på andra sidan.
Jag har suttit och tänkt på en sak idag. Jag och ganska många andra påpekar ofta att det största problemet med MSN är att man inte hör tonfallet på hur nån "säger" nånting och på så sätt väldigt lätt misstolkar saker och ting. SÅ det slog mig idag! Vaför pratar man inte över skype istället? det är ju oxå gratis och då hör man ju precis hur det ska vara! okej att man behöver en mic men det kan väl inte vara så jädrans dyrt man behöver ju inte köpa en värsting mic. Och i en del datorer finns det dessutom inbyggd mic dock brukar aldrig de vara sådär värst bra men i alla fall.

aja...om typ en timme kommer Becka hit=) sen kommer Emma oxå=) har verkligen kännt mig off idag men det ska ändå bli trevligt att umgås..

Just det! kents merchandise har kommit upp nu! :D Jag vet precis vad jag ska köpa! det kommer verkligen bli svina dyrt!! men det är det värt!
Sitter här och degar rätt mycket! har börjat kolla på Andra Avenyn! fråga inte varför det bara blev så... det är så skrattretande alla skådisarna är typ askassa! Fast det var lite små kul nyss..
De skulle ha middag och hadebjudut dit några och så säger han: "Nä jag orkar inte med denna middagsbjudningen! Kan du inte ringa och säga att jag har fått fotsvamp?" Som om fotsvamp är en anledning till att ställa in en middag!