Första äkta dagen på höstlovet... jag har typ sovit idag.. jag vaknade typ 5 var vaken till ca. 11 somande vaknade lite innan Emma ringde. Åt lunch vid tolv.. läste till typ halv tre, la mig i sängen eftersom det var svin kallt över allt! Somnade, vaknade runt halv fyra typ gick upp fram till dörren märkte att det fortfarande inte var sågon hemma gick och la mig i sängen igen, somnade om vaknade typ 20 över 4 lagade mat. Sen har jag suttit här vi den mycket trevliga datorn. Så aa en oerhört händelserik dag:P  skulle ha gått ut och tagit kort men det regnade ju hela dagen så då pallade jag inte.. även om jag tycker om regn men det är ju inte det mest optimala vädret för en kamera heller...

Nehepp nu ska jag läsa lite til.. vill bli klar med GoF nu! har hållt på med den i evigheter ju!! dock gick det typ två veckor då jag inte hann läsa ngt så jag har en lite ursäkt där:P men jag orde ändå vara klar!

Imorgon blir det AquaMera:D:D längtar verkligen till vildforsen!! har saknat den sen vi var där första och enda gången (iaf för mig) den äger hela stället!!! So Long!
Glömde ju länga till Abalone Dots ifall någon vill lyssna själv.http://abalonedots.sonybmg.se/
Klicka bara på lyssna fliken väl inne på hemsidan=)
usch känner mig värsta dålig!! hade helt glömt att LW's turné började i fredags! Hade helt missat vilka som skulle vara förband oxå! känner mig verkligen som typ sveriges sämsta fan! men men så kan det gå ibland.. jag har varit helt uppe i kent så jag har typ glömt bort alla andra jag lyssnar på :$

men aja nu vet jag iaf vilka som är förband... Abalone Dots heter dom. Fyra tjejer från Västervik De skriver sin musik själva men på två av låtarna på skivan har Marit Bergman hjälpt till. Musiken är lite sådär små bluesig. Det låter du som en balandning av country och irlänskt på en del ställen.De vann nyligen klassen "Bästa europeiska sång" i den amerikanska låttävlingen "Just Plain Folks Music Awards". Sitter och lyssnar på skivan just nu. Eller ja man kan bara höra ca 30-40 sec av varje låt kanske lite mer. De är väldigt mysiga och jag funderar starkt på att köpa skivan nu när man får pengar..

Som förband tror jag de kommer funka alldeles utmärkt! De låter ganksa mkt som Daugava tycker jag i alla fall. Så det kommer nog bli kanoners!

Just det!! Jag hittade bilden!!! woho!!
image31
*suck* klockan är 00.58 och jag sitter här och hittar osignade band... det är alltid trevligt=) har inte lyssnat så noga än mest lagt in på datorn för att ha till någon annan dag då jag har mer tid och bättre omdömme eftersom jag förhoppningsvis inte är lite trött då... Jag borde verkligen gå och lägga mig men jag vill inte.. skumt..

Jag har kommit på att generation ex på TTS är nog den låt jag tycker bäst om just nu. Eller jag älskar den samtidigt som jag inte tycker om den för den får mig att tänka och jag vill inte det! Jag klarar inte det. Jag skäms över mig själv! Känns som om nästan hela texten är skriven om oss! Jag vet inte om du någonsin tänker på oss och jag är för feg för att fråga. Jag är rädd för vad du kommer svara...ett nej skulle förgöra mig, men om du sa ja så vet jag inte vad jag skulle göra... skulle vi försöka igen? eller fortsätta som om ingenting? snälla du förlåt mig...

Jag vet inte varför jag helt plötsligt har börjat tänka så mycket igen.. Eller jo jag tror det är för att jag ska göra det där på engelskan med Marit låten. Hela den låten är verkligen oss för mig. Så jag har varit tvungen att fundera lite på vad jag ska säga om den. Skulle inte förvåna mig om jag började gråta! Men det är väl smällar man får ta.

Men det jag undrar mest är om det skulle kunna funka igen. Tror du det? Jag kommer väl aldrig få veta efter som jag är för feg för att fråga. ge mig en käftsmäll jag är feg ... Det är verkligen min största brist! Jag väntar på att andra ska ta upp saker! De flesta gånger beror det nog dock mest på lathet och inte på feghet men just sånnahär saker så är det verkligen feghet som sätter stopp.

Jag skulle alltid vara
den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara
när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den
som vaktade din rygg
Du skulle alltid alltid vara
Okej kalla mig efter men ingen annan verkar ju veta nånting för ingen har sagt ngt om det så jag tror inte jag är superefter.. i alla fall inte i min bekantskapskrets.

Lasse Lindh ska vara med i Melodifestivalen!! Läste det precis på hemsidan. Det är precis som när The Ark skulle vara med förra året; Vissa tycker det är asdåligt och klagar som fan medan andra tycker det är helt okej. Jag känner mig precis som med The Ark. Kluven. Asså The Ark passade ändå mer i Melodifestivalen än vad Lasse gör känns det lite som. Fast iof så är inte Melodifestivalen vad den en gång var. Det är lite synd men samtidigt bra. Den drar ju helt klart till sig en bredare publik nu men inget slåt ju en skön äkta gammal schlager!

Popstjärnan Lasse Lindh gör också debut med "Du behöver aldrig mer vara rädd":
   - Det är en kärlekslåt i midtempo, lite Snow Patrol. Det är inte en klassisk schlagerlåt för fem öre. Jag hade hoppats, men trodde inte att den skulle komma med. Den kommer sticka ut om man säger så, det är en typisk Lasse Lindh-låt, den skiljer sig inte så mycket från det jag har gjort tidigare.
   Du är inte rädd för att tappa credd?
   - Jo, när jag fick reda på att den kom med tänkte jag "shit", men nej, Sahara Hotnights ställde ju upp på Allsången, och de är sköna, och The Ark var ju med förra året.
- TT Spektra

Efter att ha läst på flera ställen där han säger att det är en typisk Lasse Lindh låt så är jag ganska lugn. Tror inte att han kommer vinna men det kommer säkert gå bra ändå. Så här sa han om själva låten i Tidningen Ångermanland:

- (...)  Den handlar om två människor som är fel för varandra, men ändå rätt och hur man liksom känner att man vill beskydda den andra personen och att den inte behöver vara rädd så länge man är tillsammans.

Låten heter "Du behöver aldrig mer vara vara rädd" . Längtar tills Melodifestivalen drar igång nu för jag vill höra den!! Hoppas en avdelstäderna blir någon nära mig och att man kan firra att gå på repet eller nått! :D

ÅH just det! Idag sa Manne en sak på geografin som lika väl kunde varit hämtad ur en kent-text!
Katedralskolan står som en öde kall kuliss
Jag bara: Åh! Värsta Kent! :P

Das War Alles Für Mich!

Lyssnade på TTS igår när jag kom hem.. Har bara hunnit lyssna en gång än så länge men jag ringa till syster-yster sen ska jag sätta mig och sten lyssna på den i flera timmar! Spontan reaktion efter första lyssningen var att den var väldigt bra men inte riktigt som jag förväntat mig. Bästa ordet för att beskriva den är kall. Den är verkligen kall! Som en isande stjärnklar natt i mitten av december! Den biter liksom tag i dig och kinderna känns stela men på nåt sätt är kölden inte alls så kall som man skulle kunna tro den är behaglig på nåt sätt.

aja jag har en skrikadende mor i huset som det antagligen är lika bra att tillfredställa innan hon börjar gorma och gråta och föra ett jävla liv!

Sitter här och väntar på att träningen ska börja!
Läser lite på tjuvlyssnat hittade ne från Växjö:

En kille ~20 kommer fram emot kundservicedisken, som precis stängt för dagen genom att dra ner ett stort galler framför disken. Bakom gallret står en kvinna ~50.
Killen: Har ni stängt eller?
Kvinnan (iskallt) Näe, vi har alltid gallret nere när vi har öppet...

Dock inte från Växjö men rätt kul ändå!:

Två "fjortisar" står på en busshållplats när dom ser en blind man gå över vägen.
Fjortis 1: Fan, jag skulle aldrig våga gå över vägen om jag vore blind!
Fjortis 2: Nej! Hur vet man om det kommer någon bil liksom?
Fjortis 1: Eller hur! Tänk att vara blind, då kan man typ inte ens använda mascara eftersom man inte ser vad man gör!
Fjortis 2: Det har du rätt i! Tänk, livet skulle suga om man vore blind!
Fjortis 1: Shit han kollar ju hit! Göm dig för fan!

klockan är nu närmare åtta och jag har inte pluggat ett jota tyska! känns lite sådär faktiskt! men det är sjukt mer intressantare att sitt och läsa på forumet och vilket kaos jag har ställt till med:P hihi^^
Alla har blivit helt upprörda över att det står på Åhlens i växjö att skivan kommer den 12:e det är iof jag oxå så jag förstår dem:P Men det är ju ganska roligt att man kan skapa ett sådant kalabalik i sitt första inlägg:P Det är sjukt kul att vara först med nyheten oxå! speciellt om den stämmer!

men nej nu ska jag försöka låta mitt överjag styra! Alltså gå och plugga på tyskan! Wish me luck!

GAAAHHHAHHAAA!!!! DEN KOMMER TILL ÅHLENS REDAN PÅ FREDAG!!!!!!!

Och de har signering i GBG den 16:e!! HELVETESJÄVLARSKIT att det är tyskaprov då!! Jag kan ju liksom inte missa det!! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!! Hela världen måste ha nånting emot mig!!!! Asså visst jag hinner ju med det tåget som går 14.27 eller jag borde iaf göra det jag är ju ganska snabb på prov.. men då är man i gbg 17.35 och signeringen börjar 17.00 och det är typ värsta långt mellan stationen och bengans!! detta kommer fan aldrig att gå!!!!

Asså jag orkar verkligen inte längre! Mitt huvud hänger inte med för fem öre! Jag kan inte koncentrera mig på läxorna och i skolan gör jag allt på atomatik! Allting går in genom ena örat och ut genom det andra! Allt känns bara fel!! Vad jag än gör var jag än är så är det inte så det ska vara. Jag skulle behöva ett otroligt långt lov för att få tillbaka lusten att lära mig saker igen! Det enda som faktiskt är roligt i skolan är ryskan. Allt annat skulle jag mer än gärna slippa! Ryskan är det enda ämnet där jag fortfarande känner lust att lära mig!

Jag vet att man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt och att man ska uppskatta de små glädjeämnena som finns i ens liv men i skolan är de så få och så små att de är väldigt svåra att upptäcka!

Men det är i alla fall tur att jag har en kent skiva att se fram emot de är en av de få saker som får mig att fungera just nu. Utan dem skulle jag brytit ihop för länge sen...Det är tur att de kan sätta ord på mina kännslor när jag själv inte kan det...

I hela mitt liv har jag längtat
långt, längre bort härifrån
~elefanter

det här är verkligen fel plats
verkligen fel plats
~ verkligen