The Vampire Dairies började på 6:an i torsdags, skulle ha kollat på det tänkte jag men missade det tyvärr. Dock insåg jag en jättebra grej och det var att de hade de två första avsnitten på tv6play! Kollade på dem och insåg att det faktiskt verkar vara en helt okej serie. Har kollat på typ 10 avsnitt nu eller nåt och jag måste säga att den är väl ingen True Blood men den är bra liksom. Synd dock att det inte är en enda pudding med i hela serien! Men jag kommer med största sannolikhet fortsätta kolla på den ändå.

Dock har den fått mig att sakna True Blood lite mer än vad jag gjorde innan! Och den fick mig även att sakan Sockie Stackhouse-böckerna! Så det blev en titt in på Charlaine Harris hemsida och där insåg jag att man kunde läsa första kapitlet av den nya boken som kommer i maj! Lycka! Okej att första kapitlet säger så mycket men i alla fall.

Jaha då är Paradise Hotel slut. Det var kul så länge det varade, synd bara att det inte varade några veckor till!

Jackie och Patrik vann, tycker ändå att det känns bra att de vann. Jackie har ju varit med från första början och Patrik kom ändå in hyffsat tidigt. De kanske inte har spelat så hårt men det är ju just det som har tagit dem så långt, ingen har riktigt sett dem som ett hot.
Jag tyckte väl att Kristoffer var en värdig vinnare eftersom han har spelat jäkligt bra men jag förstår att de andra var sura på honom och därför valde Jackie och Patrik istället. Erika har jag egentligen ingen åsikt om. Jag gillar henne men jag vet inte om jag tyckte att hon skulle vinna.

Jaja det är över för denna gången men jag hoppas verkligen att det kommer en ny smaskig säsong av Paradise i höst!
Jag antar att de allra flesta har hört den vid det här laget. Men om någon skulle ha missat den typ bästa låten just nu så kommer den här! Detta är utan tvekan den mest spelade låten hos mig de senaste två veckorna!

Hade de första riktiga lektionerna idag. Det var riktigt roligt att komma igång och båda lärarna verkar vara bra och störtsköna! Det kommer nog bli riktigt bra detta tror jag :) Lite småtrist är det ändå nu i början eftersom jag redan har gått igenom det vi går igenom nu men samtidigt är det ju skönt att det inte ät helt nytt nu för det gå ju något fortare än med Ewa. Dessutom är ju inte alls precis samma, alla lärare gör ju på sitt eget sätt och varje lärobok har sitt eget upplägg, dock är de flesta ord de samma som jag började med men några nya är det allt.

Och även om folk verkade lite miffiga förra veckan när jag såg dem första gången så har jag ändrat mig efter att ha pratat med en del idag. Det är typ ingen i klassen som känner någon annan så alla är ju i samma situation och det känns skönt ändå tycker jag :)

Nej nu borde jag nog plugga vidare.